AI računari kompanije Acer

Otvorite novi svet mogućnosti za produktivnost i interakciju.

Naše VI funkcije u akciji
Specijalizovana VI tehnologija

Računari sa tehnologijom veštačke inteligencije imaju specijalizovani hardver u obliku namenskih AI procesora, kao što su Intel® AI Boost i AMD Ryzen™ AI – koji preuzimaju VI zadatke sa procesora za brže VI performanse – dodatno pojačanih najnovijim Intel®, AMD i NVIDIA® procesorima i grafičkim karticama visokih performansi.

Copilot u operativnom sistemu Windows

Uradite više i brže nego ikad u više aplikacija uz centralizovanu pomoć generativne veštačke inteligencije funkcije Copilot u operativnom sistemu Windows1. Dostupno pritiskom na taster za funkciju Copilot.

Acer PurifiedView™

Sa funkcijama veštačke inteligencije kao što su automatsko kadriranje, napredno zamućenje pozadine i korekcija pogleda, ovo poboljšanje zasnovano na veštačkoj inteligenciji obezbeđuje da uvek budete atraktivni.

Acer PurifiedVoice™

Acer PurifiedVoice™ tehnologija eliminisanja buke pomoću veštačke inteligencije koristi sofisticirane VI algoritme koji potiskuju neželjenu buku u pozadini tako da dobijate kristalno jasan glas.

Acer QuickPanel

Detaljno podesite AIassisted PurifiedView i PurifiedVoice postavke pomoću funkcije QuickPanel koja se automatski pojavljuje kada vaš uređaj detektuje da se koristi veb-kamera ili mikrofon.

AcerSense™

Svestrana alatka kojoj možete pristupiti pomoću jednog dugmeta – AcerSense™ vam obezbeđuje pristup svim funkcijama veštačke inteligencije uređaja na jednom mestu. Za još tečniji doživljaj veštačke inteligencije prilagođen korisniku.

LiveArt

Brzo uklonite pozadinu na slici sa ljudima, životinjama ili predmetima, a zatim je uredite i nalepite gde god želite. Intuitivna LiveArt tabla će odmah priskočiti u pomoć!

AlterView

Personalizujte početni ekran pomoću VI modela za generisanje dinamičkih pozadina sa dubinom poboljšanom VI uz dinamički efekat paralakse.

Razmišljaj pametnije, radi brže.

Pronađi svoj savršeni VI računar

Pretraži i uporedi proizvode prema karakteristikama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni VI računar

Filteri

Izabrani filteri će se pojaviti ovde. Menjanje filtera ažuriraće rezultate i može uticati na dostupnost drugih opcija.
0 Rezultati
1 Dostupnost funkcije Copilot i vreme predstavljanja razlikuju se prema tržištu i može ih ažurirati kompanija Microsoft.