SpatialLabs™ stereoskopska 3D rešenja

product-acer-spatialLabs-view

Acer SpatialLabs™ View ekran

Uživajte u novoj dubini i realizmu igrica na način na koji su to zamislili razvojni programeri, kao i ogromnom spektru sadržaja u neverovatnom stereo 3D prikazu.

predator-helios-3d-15-spatiallabs-edition-ph3d15-71-non-fingerprint-with-perkey-backlit-on-wallpaper-black-01

PREDATOR HELIOS 3D 15 SPATIALLABS EDITION

Transformišite svoje gejmersko iskustvo i doživite imerzivnu igru bez naočara.

aspire-3d-15-spatialLabs-edition-a3d15-71gm-non-fingerprint-with-backlit-on-wp-gamelogo-black-01

‌Aspire 3D 15 SpatialLabs™ Edition

Laptop sa stereoskopskim 3D prikazom koji otključava čitav svet mogućnosti okružujućeg doživljaja.

Acer SpatialLabs™ Eyes

Snimite i podelite život u 3D režimu pomoću fotoaparata Acer SpatialLabs Eyes koji je svestran i intuitivan!

Saznajte više

SpatialLabs TrueGame

Predstavljamo transformaciju gejmerskog iskustva sa Ultra Immersive Stereo 3D

Istraži

Prenesite digitalni sadržaj u novu dimenziju

Acer SpatialLabs™ nudi intuitivnu interakciju i realističan osećaj zahvaljujući naprednim optičkim rešenjima, kao i opcijama za prikaz i vizuelizaciju u realnom vremenu. Ova tehnologija objedinjuje rešenje za praćenje aktivnosti očiju, stereoskopski 3D prikaz, vizuelizaciju u realnom vremenu, tehnologije zasnovane na veštačkoj inteligenciji, kao i najnovije shader funkcije i upravljačke programe.

acer-spatialLabs-ksp-1

‌Aspire 3D 15 SpatialLabs™ Edition

Spajanjem virtuelnog domena ideja sa upečatljivom 3D prezentacijom u realnom svetu omogućavamo dizajnerima bržu realizaciju projekata, od ideje do konačnog dizajna. Trgovci, predavači i drugi profesionalci mogu privući publiku na efikasnije načine, dok gejmeri mogu igrati 3D igre onako kako su to zamislili razvojni programeri.

acer-spatialLabs-ksp-2

Model Viewer Pro za unapređene tokove posla

SpatialLabs Model Viewer Pro podržava ključne formate 3D datoteka, sa unapređenom glTF podrškom za poboljšan uvoz. Datasmith integracija omogućava jednostavan uvoz iz standardnih aplikacija i najvećih 3D kataloga na svetu, kao što je Sketchfab. Uživajte u imerzivnom i interaktivnom putovanju u stereoskopskom 3D prikazu.

acer-spatialLabs-ksp-3

Spremite se za prezentaciju i procenu dizajna

Da biste u aplikaciji SpatialLabs Model Viewer mogli detaljno da pregledate 3D modele, kao da su u pitanju predmeti u stvarnom svetu, dovoljno je da pomerite glavu da biste model pogledali iz drugog ugla, odnosno da gurnete ili privučete ka sebi model sa ekrana. Ova aplikacija podržava i animirane modele kao i mogućnost upravljanja različitim aspektima, poput materijala, vrste osvetljenja, ugla pod kojim pada svetlo i okruženja.

acer-spatialLabs-ksp-4

Dovoljan je samo jedan klik za prikaz u stereo 3D okruženju

Potreban je samo jedan klik da svoje 3D modele iz različitog softvera za 3D modeliranje, kao što je Blender, automatski uvezete u aplikaciju SpatialLabs Model Viewer. Ne morate ni da pokrenete aplikaciju SpatialLabs Model Viewer da biste svoje modele prikazali u 3D okruženju.

acer-spatialLabs-ksp-5

Poboljšane opcije vizuelizacije i prezentacije za SpatialLabs Model Viewer Pro

Istražite novu funkciju za prezentovanje dizajniranu da sa lakoćom prikaže više modela i poboljša doživljaj prodaje ili izlaganja pomoću funkcije automatske reprodukcije. Uvezite pozadinu i preklopljene slike da biste dodali svoj logotip, prilagodite virtuelno okruženje i dodatno obogatite scenu pomoću novih HDRI opcija.

acer-spatialLabs-ksp-6

Uređivanje u 2D režimu, prikaz u 3D režimu u realnom vremenu

Iskoristite dodatni ekran da biste uredili svoje Maya i Blender 3D modele ili scene u 2D režimu na jednom monitoru i prikažite ih uporedo u stereoskopskom 3D prikazu u realnom vremenu na drugom monitoru – SpatialLabs uređaju.

acer-spatialLabs-ksp-7

Transformacija modela iz 2D u 3D prikaz u realnom vremenu

SpatialLabs GO se bazira na patentiranoj tehnologiji koja koristi veštačku inteligenciju i omogućava trenutno prebacivanje ogromnog spektra digitalnih 2D sadržaja u stereo 3D okruženje. Sadržaje na mreži poput YouTube snimaka, opuštenih igara na mreži i Android sadržaja u Windows aplikacijama, kao i svakodnevno pregledanje fotografija i obavljanje video poziva možete podići na novi nivo sa realističnijim stereo 3D prikazom.

acer-spatialLabs-ksp-8

Otključajte kontrolu 3D prikaza i strimovanja

SpatialLabs Player 3.0 poboljšava vaše medije 3D režimom: sa lakoćom uporedo reprodukujte video zapise, strimujte 3D sadržaj preko YouTube veza i povežite se sa fotoaparatom Acer SpatialLabs Eyes za imerzivno strimovanje u realnom vremenu i jednostavno uređivanje video zapisa – sve ovo je moguće podesiti za 2D ili 3D prikaz na SpatialLabs uređaju.

acer-spatialLabs-ksp-9

Otključajte nove dimenzije kreiranja u stereo 3D okruženju sa gejmerskim mašinama

Nakon podrške za Unreal Engine 5, kompanija Acer sada proširuje podršku i na Unity. Zahvaljujući ovoj podršci, programeri mogu da kreiraju i prilagođavaju aplikacije za Acer SpatialLabs Pro uređaje koje se mogu koristiti u različitim područjima rada. Od obrazovanja do arhitekture, građevine, mašinstva, medicine i mnogih drugih područja – mogućnosti su neograničene. Zahvaljujući podršci za gejmersku mašinu Unity, programeri mogu da iskoriste realistične funkcije Acer SpatialLabs Pro uređaja i pomere granice u stvaranju sadržaja u stereo 3D okruženju.

acer-spatialLabs-ksp-10

Osnaživanje SpatialLabs programera sistemom industrijskog standarda OpenXR

Kao dugogodišnji član radne grupe Khronos OpenXR, izvršni kôd standarda Acer OpenXR je uspešno prošao rigorozno testiranje OpenXR usklađenosti, čime je osigurana pouzdana podrška za OpenXR standard na Acer SpatialLabs Pro uređajima. Razvoj Acer OpenXR izvršnog koda osnažuje posvećenost kompanije Acer kada je u pitanju pomeranje granica u tehnologiji i pronalaženje najnovijih rešenja koja osnažuju programere i otključavaju nove mogućnosti u imerzivnim iskustvima.

acer-spatialLabs-ksp-11

Acer OpenXR izvršni kôd sa kontrolnim panelom optimizovanim za ISV integraciju

Acer SpatialLabs Pro korisnici sada mogu da poboljšaju svoj doživljaj koristeći popularan 3D softver, kao što su Autodesk VRED Professional, Blender i Twinmotion preko Acer OpenXR izvršnog koda. Acer OpenXR kontrolni panel omogućava besprekorno prilagođavanje, poput biranja režima VR ili režima prikaza u softveru Blender i podešavanja postavki scene pomoću Zoom funkcija, ali i ističe 3D sadržaj i njegove prednosti za personalizovano iskustvo.

acer-spatialLabs-ksp-12

Dobrodošlica za programere VR: Predstavljamo vam SteamVR Bridge

Acer SteamVR Bridge pomaže programerima da prilagode svoj sadržaj za prikazivanje na Acer SpatialLabs Pro uređajima. Sa ovim patentiranim upravljačkim programom, kreatori VR aplikacija – od virtuelnih obilazaka do umetničkih i obrazovnih sadržaja – dobijaju inovativne pristupe za deljenje svojih radova na realističan način i bez korišćenja naočara. Acer SteamVR Bridge demonstrira našu nepokolebljivu posvećenost pružanju podrške programerima realističnih sadržaja za živopisna iskustva i otkrivanju novih dimenzija kreativnosti i interakcije. Takođe, kreatori koji koriste NVIDIA Omniverse sada mogu da prikažu svoje sadržaje na Acer SpatialLabs Pro uređajima koristeći Acer SteamVR Bridge i tako obogate opcije prikaza tokom dizajniranja, programiranja i razvojnih faza.

SpatialLabs Experience Center Pro SpatialLabs Experience Center
SpatialLabs Model Viewer Model Viewer Pro Model Viewer
SpatialLabs Add-ons for Model Viewer O -
SpatialLabs Unreal Plug-in O -
SpatialLabs Unity Plug-in O -
Acer OpenXR Runtime O -
Acer SteamVR Bridge O -
SpatialLabs TrueGame - O
SpatialLabs Go O O
SpatialLabs Player O O
Developer site & Developer Support O -
Acer Aspire 3D 15 SpatialLabs Edition
Acer SpatialLabs View Pro
Acer SpatialLabs View Pro 27
Predator Helios 3D 15 SpatialLabs Edition
Predator Helios 300 SpatialLabs Edition
Acer Nitro SpatialLabs View
Predator SpatialLabs View 27
acer-spatialLabs-laptop-ksp-9

Prenesite igru u 3D univerzum kojem i pripada

Samo vas jedan klik deli od preko 50 AAA naslova koje SpatialLabs TrueGame nudi u svom sve bogatijem katalogu hitova sa neverovatnom dubinom i detaljnim prikazom 3D igara. Okoreli gejmeri se mogu vinuti u neslućene dubine sa unapred konfigurisanim 3D profilima za najbolje klasike i moderne hitove i upustiti se u ove avanture u stereo 3D okruženju.

acer-spatialLabs-laptop-ksp-developer-site-s

SpatialLabs™ lokacija za dizajnere

Na našoj lokaciji se nalaze korisna dokumentacija i alatke koje će vam pomoći u radu na projektima za koje koristite tehnologiju SpatialLabs™.