SpatialLabs™ stereoskopska 3D rešenja

This is an alt text test

Acer SpatialLabs™ View ekran

Uživajte u novoj dubini i realizmu igrica na način na koji su to zamislili razvojni programeri, kao i ogromnom spektru sadržaja u neverovatnom stereo 3D prikazu.

Saznajte više
predator-helios-3d-15-spatiallabs-edition-ph3d15-71-non-fingerprint-with-perkey-backlit-on-wallpaper-black-01

PREDATOR HELIOS 3D 15 SPATIALLABS EDITION

Transformišite svoje gejmersko iskustvo i doživite imerzivnu igru bez naočara.

Saznajte više
conceptd-7-spatialLabs-edition-3d-laptop

ConceptD 7 SpatialLabs Edition 3D laptop

Na ovom snažnom laptop računaru za kreativne stvaraoce možete da dizajnirate, pregledate i predstavljate svoje radove u stereoskopskom 3D okruženju bez korišćenja specijalnih naočara.

Saznajte više

SpatialLabs TrueGame

Predstavljamo transformaciju gejmerskog iskustva sa Ultra Immersive Stereo 3D

Istraži
TrueGame_secondary_banner


Prenesite digitalni sadržaj u novu dimenziju

Acer SpatialLabs™ nudi intuitivnu interakciju i realističan osećaj zahvaljujući naprednim optičkim rešenjima, kao i opcijama za prikaz i vizuelizaciju u realnom vremenu. Ova tehnologija objedinjuje rešenje za praćenje aktivnosti očiju, stereoskopski 3D prikaz, vizuelizaciju u realnom vremenu, tehnologije zasnovane na veštačkoj inteligenciji, kao i najnovije shader funkcije i upravljačke programe.

acer-spatialLabs-overview-l
D7_FV_KSP_1

Pomeranje granica vizuelnog doživljaja

Spajanjem virtuelnog domena ideja sa upečatljivom 3D prezentacijom u realnom svetu omogućavamo dizajnerima bržu realizaciju projekata, od ideje do konačnog dizajna. Trgovci, predavači i drugi profesionalci mogu privući publiku na efikasnije načine, dok gejmeri mogu igrati 3D igre onako kako su to zamislili razvojni programeri.

SpatialLabs_KSP_3_format.jpg

Model Viewer za unapređene tokove posla

Aplikacija SpatialLabs Model Viewer podržava većinu 3D formata datoteke i obuhvata Datasmith alatke kako bi kreativni stvaraoci mogli da prenesu komplikovane resurse iz različitih aplikacija standardnih za datu oblast industrije i kataloga na mreži, kao što je Sketchfab – najveće skladište 3D modela na svetu, u stereoskopsko 3D okruženje za prikaz i interakciju.

acer-spatialLabs-laptop-ksp-3

Spremite se za prezentaciju i procenu dizajna

Da biste u aplikaciji SpatialLabs Model Viewer mogli detaljno da pregledate 3D modele, kao da su u pitanju predmeti u stvarnom svetu, dovoljno je da pomerite glavu da biste model pogledali iz drugog ugla, odnosno da gurnete ili privučete ka sebi model sa ekrana. Ova aplikacija podržava i animirane modele kao i mogućnost upravljanja različitim aspektima, poput materijala, vrste osvetljenja, ugla pod kojim pada svetlo i okruženja.

acer-spatialLabs-laptop-ksp-4

Dovoljan je samo jedan klik za prikaz u stereo 3D okruženju

Potreban je samo jedan klik da svoje 3D modele iz različitog softvera za 3D modeliranje, kao što je Blender, automatski uvezete u aplikaciju SpatialLabs Model Viewer. Ne morate ni da pokrenete aplikaciju SpatialLabs Model Viewer da biste svoje modele prikazali u 3D okruženju.

acer-spatialLabs-laptop-ksp-5

Istovremeno uređivanje i prikaz u 3D okruženju

SpatialLabs GO otkriva nove načine za rad na uporednom prikazu 3D sadržaja. Dizajneri koji koriste softver Blender mogu konstruisati svoje 3D modele na ekranu i zatim ih odmah pregledati u 3D prikazu na SpatialLabs uređaju. SpatialLabs GO takođe transformiše uporedni prikaz sadržaja, na primer sa portala YouTube, u stereo 3D okruženje za koje vam nisu potrebne naočare.

acer-spatialLabs-laptop-ksp-6

Uređivanje u 2D režimu, prikaz u 3D režimu u realnom vremenu

Iskoristite dodatni ekran da biste uredili svoje Maya i Blender 3D modele ili scene u 2D režimu na jednom monitoru i prikažite ih uporedo u stereoskopskom 3D prikazu u realnom vremenu na drugom monitoru – SpatialLabs uređaju.

acer-spatialLabs-laptop-ksp-7

Transformacija modela iz 2D u 3D prikaz u realnom vremenu

SpatialLabs GO se bazira na patentiranoj tehnologiji koja koristi veštačku inteligenciju i omogućava trenutno prebacivanje ogromnog spektra digitalnih 2D sadržaja u stereo 3D okruženje. Sadržaje na mreži poput YouTube snimaka, opuštenih igara na mreži i Android sadržaja u Windows aplikacijama, kao i svakodnevno pregledanje fotografija i obavljanje video poziva možete podići na novi nivo sa realističnijim stereo 3D prikazom.

acer-spatialLabs-laptop-ksp-8

Uporedni prikaz video snimaka u stereo 3D okruženju bez korišćenja naočara

SpatialLabs Player omogućava uporednu reprodukciju video zapisa na računaru sa SpatialLabs monitorom u stereoskopskom 3D režimu. Imate punu kontrolu nad režimom reprodukcije i možete naizmenično birati 2D ili 3D vizuelizaciju.

acer-spatialLabs-laptop-ksp-10

Ubrzajte svoje Unreal 3D projekte

Pouzdana podrška za Unreal Engine, uključujući dokumentaciju i portale razvojnih programera, daje vam mogućnost da efikasnije pratite svoje projekte direktno u 3D okruženju zahvaljujući integrisanim opcijama interakcije poput Ultraleap funkcije prepoznavanja pokreta rukom i prikažete realistične priče u komercijalnim izložbenim prostorima, edukativnim centrima, medicinskim salama ili gde god da prikazujete svoje kreacije.

acer-spatialLabs-laptop-ksp-11

Otključajte nove dimenzije kreiranja u stereo 3D okruženju sa programskim dodatkom Unity Plugin

Nakon podrške za Unreal Engine 5, kompanija Acer sada proširuje podršku i na Unity. Zahvaljujući ovoj podršci, programeri mogu da kreiraju i prilagođavaju aplikacije za Acer SpatialLabs Pro uređaje koje se mogu koristiti u različitim područjima rada. Od obrazovanja do arhitekture, građevine, mašinstva, medicine i mnogih drugih područja – mogućnosti su neograničene. Zahvaljujući podršci za gejmersku mašinu Unity, programeri mogu da iskoriste realistične funkcije Acer SpatialLabs Pro uređaja i pomere granice u stvaranju sadržaja u stereo 3D okruženju.

acer-spatialLabs-laptop-ksp-12

Osnaživanje SpatialLabs programera sistemom industrijskog standarda OpenXR

Kao dugogodišnji član radne grupe Khronos OpenXR, izvršni kôd standarda Acer OpenXR je uspešno prošao rigorozno testiranje OpenXR usklađenosti, čime je osigurana pouzdana podrška za OpenXR standard na Acer SpatialLabs Pro uređajima. Razvoj Acer OpenXR izvršnog koda osnažuje posvećenost kompanije Acer kada je u pitanju pomeranje granica u tehnologiji i pronalaženje najnovijih rešenja i pokazuje njenu posvećenost osnaživanju programera i pronalaženju novih mogućnosti u realističnim iskustvima. Zahvaljujući Acer OpenXR izvršnom kodu, Acer SpatialLabs Pro korisnici mogu da iskoriste popularna softverska rešenja za 3D renderovanje i vizuelizaciju, kao što su Autodesk VRED professional i Blender.

acer-spatialLabs-laptop-ksp-13

VR programeri, dobro došli: predstavljamo vam SteamVR Bridge

Acer SteamVR Bridge pomaže programerima da prilagode svoj sadržaj za prikazivanje na Acer SpatialLabs Pro uređajima. Sa ovim patentiranim upravljačkim programom, kreatori VR aplikacija – od virtuelnih obilazaka do umetničkih i obrazovnih sadržaja – dobijaju inovativne pristupe za deljenje svojih radova na realističan način i bez korišćenja naočara. Acer SteamVR Bridge demonstrira našu nepokolebljivu posvećenost pružanju podrške programerima realističnih sadržaja za živopisna iskustva i otkrivanju novih dimenzija kreativnosti i interakcije. Takođe, kreatori koji koriste NVIDIA Omniverse sada mogu da prikažu svoje sadržaje na Acer SpatialLabs Pro uređajima koristeći Acer SteamVR Bridge i tako obogate opcije prikaza tokom dizajniranja, programiranja i razvojnih faza.

SpatialLabs Experience Center Pro SpatialLabs Experience Center
SpatialLabs Model Viewer Pro
with Sketchfab and
DataSmith integration
Lite
SpatialLabs Add-ons for Model Viewer O -
SpatialLabs Unreal Plug-in O -
SpatialLabs Unity Plug-in O -
Acer OpenXR Runtime O -
Acer SteamVR Bridge O -
SpatialLabs TrueGame - O
SpatialLabs Go O O
SpatialLabs Player O O
Developer site & Developer Support O -
ConceptD 7 SpatialLabs Edition
Acer SpatialLabs View Pro
Predator Helios 3D 15 SpatialLabs Edition
Predator Helios 300 SpatialLabs Edition
Acer Nitro SpatialLabs View
acer-spatialLabs-laptop-ksp-9

Prenesite igru u 3D univerzum kojem i pripada

Samo vas jedan klik deli od preko 50 AAA naslova koje SpatialLabs TrueGame nudi u svom sve bogatijem katalogu hitova sa neverovatnom dubinom i detaljnim prikazom 3D igara. Okoreli gejmeri se mogu vinuti u neslućene dubine sa unapred konfigurisanim 3D profilima za najbolje klasike i moderne hitove i upustiti se u ove avanture u stereo 3D okruženju.

LISTA IGARA
acer-spatialLabs-laptop-ksp-developer-site-s

SpatialLabs™ lokacija za dizajnere

Na našoj lokaciji se nalaze korisna dokumentacija i alatke koje će vam pomoći u radu na projektima za koje koristite tehnologiju SpatialLabs™.

ISTRAŽITE