SpatialLabs™ stereoskopska 3D rešenja

product-acer-spatialLabs-view

Acer SpatialLabs™ View ekran

Uživajte u novoj dubini i realizmu igrica na način na koji su to zamislili razvojni programeri, kao i ogromnom spektru sadržaja u neverovatnom stereo 3D prikazu.

Saznaj više
predator-helios-300-ph315-55s-spatiallabs

PREDATOR HELIOS 300 SPATIALLABS™ EDITION

Laptop Predator Helios 300 SpatialLabs™ Edition te vodi u 3D svet igre za koji ti nisu potrebne naočare za autentičan 3D doživljaj.

Saznaj više
conceptd-7-spatialLabs-edition-3d-laptop

ConceptD 7 SpatialLabs Edition 3D laptop

Na ovom snažnom laptop računaru za kreativne stvaraoce možete da dizajnirate, pregledate i predstavljate svoje radove u stereoskopskom 3D okruženju bez korišćenja specijalnih naočara.

Saznaj više


Prenesite digitalni sadržaj u novu dimenziju

Acer SpatialLabs™ nudi intuitivnu interakciju i realističan osećaj zahvaljujući naprednim optičkim rešenjima, kao i opcijama za prikaz i vizuelizaciju u realnom vremenu. Ova tehnologija objedinjuje rešenje za praćenje aktivnosti očiju, stereoskopski 3D prikaz, vizuelizaciju u realnom vremenu, tehnologije zasnovane na veštačkoj inteligenciji, kao i najnovije shader funkcije i upravljačke programe.

acer-spatialLabs-overview-l
D7_FV_KSP_1

Pomeranje granica vizuelnog doživljaja

Spajanjem virtuelnog domena ideja sa upečatljivom 3D prezentacijom u realnom svetu omogućavamo dizajnerima bržu realizaciju projekata, od ideje do konačnog dizajna. Trgovci, predavači i drugi profesionalci mogu privući publiku na efikasnije načine, dok gejmeri mogu igrati 3D igre onako kako su to zamislili razvojni programeri.

acer-spatialLabs-laptop-ksp-2

Model Viewer za unapređene tokove posla

Aplikacija SpatialLabs Model Viewer podržava većinu 3D formata datoteke i obuhvata Datasmith alatke kako bi kreativni stvaraoci mogli da prenesu komplikovane resurse iz različitih aplikacija standardnih za datu oblast industrije i kataloga na mreži, kao što je Sketchfab – najveće skladište 3D modela na svetu, u stereoskopsko 3D okruženje za prikaz i interakciju.

acer-spatialLabs-laptop-ksp-3

Spremite se za prezentaciju i procenu dizajna

Da biste u aplikaciji SpatialLabs Model Viewer mogli detaljno da pregledate 3D modele, kao da su u pitanju predmeti u stvarnom svetu, dovoljno je da pomerite glavu da biste model pogledali iz drugog ugla, odnosno da gurnete ili privučete ka sebi model sa ekrana. Ova aplikacija podržava i animirane modele kao i mogućnost upravljanja različitim aspektima, poput materijala, vrste osvetljenja, ugla pod kojim pada svetlo i okruženja.

acer-spatialLabs-laptop-ksp-4

Dovoljan je samo jedan klik za prikaz u stereo 3D okruženju

Potreban je samo jedan klik da svoje 3D modele iz različitog softvera za 3D modeliranje, kao što je Blender, automatski uvezete u aplikaciju SpatialLabs Model Viewer. Ne morate ni da pokrenete aplikaciju SpatialLabs Model Viewer da biste svoje modele prikazali u 3D okruženju.

acer-spatialLabs-laptop-ksp-5

Istovremeno uređivanje i prikaz u 3D okruženju

SpatialLabs GO otkriva nove načine za rad na uporednom prikazu 3D sadržaja. Dizajneri koji koriste softver Blender mogu konstruisati svoje 3D modele na ekranu i zatim ih odmah pregledati u 3D prikazu na SpatialLabs uređaju. SpatialLabs GO takođe transformiše uporedni prikaz sadržaja, na primer sa portala YouTube, u stereo 3D okruženje za koje vam nisu potrebne naočare.

acer-spatialLabs-laptop-ksp-6

Uređivanje u 2D režimu, prikaz u 3D režimu u realnom vremenu

Iskoristite dodatni ekran da biste uredili svoje Maya i Blender 3D modele ili scene u 2D režimu na jednom monitoru i prikažite ih uporedo u stereoskopskom 3D prikazu u realnom vremenu na drugom monitoru – SpatialLabs uređaju.

acer-spatialLabs-laptop-ksp-7

Transformacija modela iz 2D u 3D prikaz u realnom vremenu

SpatialLabs GO se bazira na patentiranoj tehnologiji koja koristi veštačku inteligenciju i omogućava trenutno prebacivanje ogromnog spektra digitalnih 2D sadržaja u stereo 3D okruženje. Sadržaje na mreži poput YouTube snimaka, opuštenih igara na mreži i Android sadržaja u Windows aplikacijama, kao i svakodnevno pregledanje fotografija i obavljanje video poziva možete podići na novi nivo sa realističnijim stereo 3D prikazom.

acer-spatialLabs-laptop-ksp-8

Uporedni prikaz video snimaka u stereo 3D okruženju bez korišćenja naočara

SpatialLabs Player omogućava uporednu reprodukciju video zapisa na računaru sa SpatialLabs monitorom u stereoskopskom 3D režimu. Imate punu kontrolu nad režimom reprodukcije i možete naizmenično birati 2D ili 3D vizuelizaciju.

acer-spatialLabs-laptop-ksp-10

Ubrzajte svoje Unreal 3D projekte

Pouzdana podrška za Unreal Engine, uključujući dokumentaciju i portale razvojnih programera, daje vam mogućnost da efikasnije pratite svoje projekte direktno u 3D okruženju zahvaljujući integrisanim opcijama interakcije poput Ultraleap funkcije prepoznavanja pokreta rukom i prikažete realistične priče u komercijalnim izložbenim prostorima, edukativnim centrima, medicinskim salama ili gde god da prikazujete svoje kreacije.

acer-spatialLabs-laptop-ksp-9

Prenesite igru u 3D univerzum kojem i pripada

Samo vas jedan klik deli od preko 50 AAA naslova koje SpatialLabs TrueGame nudi u svom sve bogatijem katalogu hitova sa neverovatnom dubinom i detaljnim prikazom 3D igara. Okoreli gejmeri se mogu vinuti u neslućene dubine sa unapred konfigurisanim 3D profilima za najbolje klasike i moderne hitove i upustiti se u ove avanture u stereo 3D okruženju.

LISTA IGARA
acer-spatialLabs-laptop-ksp-developer-site-s

SpatialLabs™ lokacija za dizajnere

Na našoj lokaciji se nalaze korisna dokumentacija i alatke koje će vam pomoći u radu na projektima za koje koristite tehnologiju SpatialLabs™.

ISTRAŽITE