Windows 11 za obrazovanje

Dizajnirani za novu eru digitalnog učenja, uređaji za obrazovanje sa nadogradnjom na Windows 11 pomažu učenicima da iskoriste svoj potencijal koristeći moćne alate za učenje, saradnju i stvaranje u bezbednom i pouzdanom okruženju.

Stimulišuće okruženje za učenje

Acer laptop računari i Windows 11 za obrazovanje nude nastavnicima i učenicima bolje načine za podučavanje i učenje pomoću alatki Learning Accelerators. Ove alatke nude vodiče i podatke u realnom vremenu koji vam pomažu da stvorite stimulišuće okruženje za učenje koje osnažuje i učenike i nastavnike.

SAZNAJ VIŠE

Uređaji za učenike

Uređaji za predavače

Uređaji za laboratorije

Acer Classroom Manager

Besprekorno i jednostavno upravljanje učionicom. Acer Classroom Manager (ACM) omogućava nastavnicima da drže časove, prate aktivnosti učenika i ocenjuju njihov napredak – i to sve na jednom uređaju. ACM je dostupan na svim Acer uređajima sa operativnim sistemom Windows.

Preuzmi priručnik | Preuzmi aplikaciju

Intune for Education

Pojednostavite podešavanje i upravljanje uređajima za učenike i nastavnike pomoću usluge Microsoft Intune for Education. U svega nekoliko jednostavnih koraka možete brzo implementirati aplikacije za korisnike i primeniti postavke uređaja za sjajan doživljaj učenja u učionici.

EDU icons_Simp iried management
Pojednostavljeno upravljanje

Unapredite uključivanje u sistem, implementaciju i upravljanje uređajima u učionici i aplikacijama koje vaša škola već koristi.

EDU icons_EasV App Deplovment
Jednostavna implementacija aplikacija

Dodelite aplikacije učenicima i predavačima bez dodirivanja njihovih uređaja. Aplikacije prate korisnike na svakom uređaju, svaki put kada se prijave.

EDU icons_Personalized Experiences
Personalizovano učenje

Osmislite personalizovan plan učenja za svakog učenika, čak i na deljenim uređajima.

Microsoft Autopilot

Unapredite proces implementacije uređaja pomoću alatke Microsoft Autopilot koja automatizuje podešavanje, konfigurisanje i priključivanje na sistem vaših Windows uređaja čime se povećava efikasnost i smanjuje obim posla za vaš IT tim.

EDU icons_Easy Deployment at Scale
Jednostavna implementacija u željenom obimu

Oblak i Intune for Education obezbeđuju konfiguracije namenjene školama odmah nakon isporuke i bez potrebe za ručnim podešavanjem, tako da korisnici mogu brzo da se prijave i odmah pristupe sistemu.

EDU icons_Self-Deploying Mode for-Students
Režim samostalne implementacije za učenike

Režim samostalne implementacije koji nudi Windows Autopilot omogućava učenicima da povežu uređaj direktno na mrežu preko Eternet veze bez provere identiteta ili prijavljivanja.

EDU icons_Remote Reset with the Touch-of a Buttor
Daljinsko resetovanje jednim dodirom dugmeta

Brzo pripremite grupu uređaja tako što ćete ih daljinski resetovati pomoću usluge Intune for Education. Potrebno je oko 60 minuta za sinhronizovanje najnovijih aplikacija i postavki.