TravelMate P6 14

Uočite razliku

Pogledajte video
PD2023_RD_tLogo-GOOD-DESIGN-AWARD-2023
acer-travelmate-p6-14-hero-banner
TravelMate P6 je veoma tanak i lagan poslovni laptop računar za poslovne ljude u pokretu. Pokreće ga Intel vPro®, Intel® Evo™ dizajn1, obezbeđuje vrze performanse pri čemu štedi energiju tako da mu baterija duže traje, pa možete bez problema i sigurno raditi na bilo kom mestu.
  • logo-OLED
  • logo-13th-vpro-i7-evo
  • logo-MIL-STD 810H
  • logo-dustdefender
  • logo-purifiedvoice-with-ai-noise-reduction

Vrhunski OLED ekran

Podignite svoje hibridno radno iskustvo na viši nivo sa izuzetnim kvalitetom slike koji OLED1 laptop računar donosi na sto. Poboljšajte produktivnost sa izuzetnom osvetljenošću, većim kontrastom i smanjenim naprezanjem očiju zahvaljujući dizajnu koji emituje manje plave svetlosti. Nadalje, ekran obezbeđuje 100% pokrivenost DCI-P3 prostora boje za živopisnije i realističnije boje.

travelmate-p6-14-tmp614-53-premium-oled-display

Performanse nove generacije

Pokreće ga Intel vPro®, Intel® Evo™ dizajn1, ovaj vrhunski poslovni laptop računar ima Intel® Core™ i71 procesor 13. generacije, 32 GB LPDDR5 memoriju1 i 65 W1 dugotrajnu bateriju koja se brzo puni1.

travelmate-p6-14-tmp614-53-nex-gen-performance

Drži prašinu podalje

Najnovija tehnologija Acer Dust Defender omogućava ventilatoru da izduva prašinu i svede njeno nakupljanje na minimum tako da performanse ostanu visoke. Funkcija automatskog čišćenja se aktivira kada pokrenete svoj laptop i nakon svakih šest sati upotrebe.

travelmate-p6-14-tmp614-53-keeping-dust-at-bay

Optimizovane video konferencije

Pojednostavite video-pozive uz FHD1 IR veb-kameru sa poklopcem za dodatnu privatnost na ovom laptop računaru, poboljšanim snimanjem glasa uz smanjenje buke koje pokreće veštačka inteligencija Acer PurifiedVoice i zvučnicima okrenutim nagore sa DTS® zvukom.

travelmate-p6-14-tmp614-53-optimized-video-conferencing

Brži i jače povezan

Zahvaljujući 2x2 Wi-Fi 6E i 5G1 povezivanju, bez problema možete raditi bilo gde sa ovim poslovnim laptop računarom. Dobićete i dva USB4 Type-C priključka sa najnovijom tehnologijom Thunderbolt 4, što omogućava povezivanje više 4K ekrana, punjenje i prebacivanje datoteka do 40 Gbps.

travelmate-p6-14-tmp614-53-faster-stronger-connections

Bezbednost i privatnost

Ovaj računar sa zaštitnim sistemom omogućava vam da uživate uz jednostavno prijavljivanje sa IR prepoznavanjem lica ili u uključivanju pomoću otiska prsta. Tehnologija Acer User Sensing3 zaključava ekran kada se udaljite od računara, dok panel za privatnost2 pomaže da se zaštiti vaš ekran tako što zamućuje ugao gledanja veći od 90 stepeni2.

travelmate-p6-14-tmp614-53-security-privacy

Prijatno iskustvo

Ovaj laptop računar pruža poboljšano korisničko iskustvo zahvaljujući velikom tačpedu, tišim klikovima i hodom tastera od 1,55 mm. Takođe poseduje tehnologiju Acer Light Sensing koja prilagođava osvetljenost i boju ekrana da ga prilagodi ambijentalnom osvetljenju.

travelmate-p6-14-tmp614-53-an-enjoyable-experience

Napravljen da traje

Ovaj laptop računar koji je testiran prema vojnom standardu poseduje tačped od Corning® Gorilla® stakla i ojačano ulazne/izlazne priključke tako da laptop može da izdrži svakodnevnu upotrebu.

travelmate-p6-14-tmp614-53-built-to-last

Dizajnirani za održivost

Napravljen delimično od PCR (korisničke reciklirane) plastike, ovaj Acer poslovni laptop računar nalazi se na listi EPEAT5, ima pakovanje koje se 100% može reciklirati i ne sadrži plastiku, a izabrane konfiguracije u nekim zemljama imaju TCO sertifikat4.

travelmate-p6-14-tmp614-53-designed-for-sustainability

Izaberite svoj savršeni TravelMate P6 14 laptop

Potražite svoj TravelMate P6 14 laptop prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1. Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.
2. Panel za privatnost ograničen na modele sa FHD rezolucijom.
3. Tehnologija User Sensing ograničena na modele sa IR veb-kamerom.
4. Uređaji sa brojevima modela koji počinju sa TMP614-53-TCO, TMP614-53T-TCO i TMP614P-53-TCO poseduju sertifikat TCO. Dodatne informacije o našim uređajima sa TCO sertifikatom možete dobiti od svog lokalnog zastupnika prodaje.
5. EPEAT je registrovan tamo gde je to primenljivo. EPEAT registracija se razlikuje od zemlje do zemlje. Posetite www.epeat.net da biste videli status registracije prema zemlji.