Acer poslovni uređaji koriste operativni sistem Windows 11 Pro

Nadogradite svoj Acer poslovni laptop ili stoni računar na Windows 11 Pro za još bolju efikasnost, bezbednost i saradnju na radnom mestu.

Naši najnoviji laptop računari sa operativnim sistemom Windows 11 Pro

Filteri

Izabrani filteri će se pojaviti ovde. Menjanje filtera ažuriraće rezultate i može uticati na dostupnost drugih opcija.
0 Rezultati
Copilot-in-Windows
Arhivirajte više uz manje napora

Uradite više, brže nego ikada ranije u više aplikacija uz centralizovanu pomoć generativne veštačke inteligencije funkcije Copilot u operativnom sistemu Windows 11 Pro1. Dostupno pritiskom na taster za funkciju Copilot.

AI-Enhanced-Easy-to-Use
Poboljšani veštačkom inteligencijom i jednostavni za korišćenje

Windows 11 Pro uređaji su jednostavni za korišćenje i upravljanje zahvaljujući efiksanosti i kompatibilnosti koje su unapređene VI u okviru postojeće tehnologije i aplikacijama i hardverom kritičnim za misiju.

Breakthrough-Productivity
Revolucionarna produktivnost

Pojednostavite svoj radni dan i poboljšajte produktivnost – operativni sistem Windows 11 Pro nudi korisnički doživljaj koje pokreće VI, inteligentne tokove posla i nenadmašnu personalizaciju kako biste sve mogli da uradite na svom Windows 11 Pro uređaju.

Most-Secure-Windows-Ever
Najbezbedniji Windows ikada

Kada je bezbednost prioritet, možete da se usredsredite na poslovanje. Saznajte zašto organizacije prijavljuju pad od 58% u sigurnosnim incidentima na Windows 11 Pro uređajima.2

Bring your business to new levels with Acer.
Unapredite poslovanje na laptop računaru TravelMate

Laptop računari TravelMate koji su opremljeni operativnim sistemom Windows 11 Pro spremni su da podignu vaše poslovanje na viši nivo zahvaljujući produktivnosti i bezbednosti koje pokreće VI.

TravelMate serije P | Produktivnost koju pospešuje veštačka inteligencija

Podignite poslovanje na novi nivo na seriji TravelMate P laptop računara sa VI alatkama koji obezbeđuju glatku saradnju, povećanu produktivnost, vrhunsku bezbednost i jednostavno upravljanje.

Vodite i proširujte svoje poslovanje na savremenim laptop i stonim računarima sa operativnim sistemom Windows 11 Pro i Microsoft 365.

Vreme je da razmislite o pravim alatima za produktivnost koji najviše odgovaraju vašim budućim računarima, bilo da je reč o jednokratnoj kupovini (Office Home & Business 2021) ili pretplati na Microsoft 365 za vaše poslovanje.

Microsoft 365 Business Standard
ico-excel
Excel
ico-exchange
Exchange
ico-visio
Visio
ico-microsoft_teams
Timovi:
ico-office
Office
ico-onedrive
One Drive
Dodatne pogodnosti

Microsoft 365 Business Standard vam pomaže da vodite i širite svoje poslovanje uz moćne aplikacije i usluge koje podižu produktivnost. Premium verzija aplikacije Microsoft Teams sadržana je u paketu Microsoft 365 Business Standard i podržava snimanje sastanaka, telefonske pozive, audio-konferencije, korisničku memoriju od 1TB i još mnogo toga. Jedna licenca u potpunosti pokriva instalaciju aplikacija Office na pet uređaja, mobilnih telefona, tableta, računara po korisniku. Dostupno za Mac, iOS i Android uz podršku koju pruža Microsoft u bilo koje vreme putem telefona ili onlajn.

Office Home & Business 2021
ico-one_note
OneNote
ico-outlook
Outlook
ico-power_bi
Power BI
ico-power_apps
PowerApps
ico-word
Word
ico-bookings
Bookings

Vaš moderni Office. Office Home & Business 2021 pomaže vam da vodite poslovanje uz poznate produktivne alate. Obuhvata klasične verzije aplikacija Outlook, Word, Excel, PowerPoint i OneNote za Windows 11 Pro. Jednokratna kupovina instalacije na jednom računaru ili Mac za upotrebu kod kuće ili na poslu. Microsoft Teams besplatna verzija ima mogućnosti kao što su besplatno ćaskanje i pretraga aplikacija, zakazivanje sastanaka, korisničku memoriju od 2GB i pristup za goste.

1 Vreme isporuke i dostupnost funkcije razlikuju se u zavisnosti od tržišta i uređaja. Koristite Copilot sa Microsoft nalogom ili koristite Copilot sa komercijalnom zaštitom podataka bez dodatnih troškova tako što ćete se prijaviti na poslovni ili školski nalog (Microsoft Entra ID) sa rešenjem Microsoft 365 E3, E5, F3, A3 ili A5 za osoblje, Business Premium i Business Standard. Vremenom se povećava broj Entra ID korisnika.
2 Izveštaj o Windows 11 anketi. Techaisle, februar 2022. Windows 11 rezultati se porede sa Windows 10 uređajima.