Svakodnevna inspiracija. Neprekidno učenje.

Naš cilj je da uvedemo moderne tehnologije u škole i institucije kako bismo negovali sadržajne, inkluzivne i inspirativne obrazovne procese.

Zašto Acer?

Education_Why_Acer_Design_Icon_01

Dizajn za škole

Pristupačan, snažan, bezbedan i jednostavan za raspoređivanje. Naši uređaji su dizajnirani da pomognu nastavnicima da oslobode potencijal svakog deteta sa prilagođenim portfoliom.

Education_Why_Acer_Reliable_Icon_02

Pouzdani ekosistem

Vrhunska stručnost i alatke iz pouzdanih izvora i od partnera saveza. Naša mreža partnerstva se neprekidno proširuje u skladu sa potrebama škola koje se neprekidno menjaju.

Education_Why_Acer_Programs_Icon_03

Programi za nastavnike

Od resursa za obuku, do aktivnosti u zajednici – obezbeđujemo pristup najnovijem sadržaju koji će nastavnicima pomoći da unaprede upravljanje i produktivnost u učionici.

Education_Why_Acer_Campus_Icon_04

inovativna rešenja za studente

Prilagođeni portfolio koji zadovoljava različite potrebe fakulteta i gradi inspirativno i bezbedno okruženje u kojem budući lideri mogu da napreduju.

Education_Why_Acer_Eco-Friendly_Icon_05

Ekološki dodir

Naši uređaji za obrazovanje objedinjuju održive materijale i snažan dizajn koji se jednostavno nadograđuje, čime se smanjuje nepotreban otpad i emisija štetnih gasova u školi.

Ekosistem partnera

Inovacija, saradnja, tehnologija, iskustvo. Ovo su stubovi našeg proširenog ekosistema. Zajedno sa svojim partnerima, pobrinućemo se da budućnost obrazovanja počne danas.

Otkrijte više
Education_2022_KSP_Ecosystem_01

Osmišljen za obrazovanje

Potpuno pouzdan uređaj – od prvog dana škole do diplomiranja. Naša rešenja su dizajnirana da obuhvate sve performanse, snažan dizajn i raznovrsnu primenu koji su neophodni za uređaje u obrazovanju, ali i da olakšaju upravljanje i budu pristupačna.

K12 rešenja | Rešenja za visoko obrazovanje

Education_2022_KSP_Designed_02

Programi za nastavnike

Učenje je neprekidan proces. Acer Academy biblioteka i Acer zajednica nastavnika su otvorene za sve predavače koji žele da unaprede svoje veštine i stupe u kontakt sa stručnjacima za tehnologiju u obrazovanju i svojim kolegama.

Zajednica i Academy
Education_2022_KSP_Programs_03
Education_2022_Stripe_Banner_Edu_Home
Education_2022_Box_Brochure_01

Saznajte šta odgovara potrebama vaše škole.

Istražite naš bogati portfolio i pronađite odgovarajućeg saputnika za nastavnike, učenike i osoblje škole na njihovom putu učenja.

Preuzmite brošuru K12

Preuzmite brošuru Hi-Ed

Education_2022_Box_Earthion_02

Zajedno čuvamo planetu

Saradnja je osnovni princip na kojem se temelji Earthion – u pitanju je projekat koji smo pokrenuli kako bismo se bavili ekološkim izazovima kroz održiva, inovativna i integrisana rešenja.

Pridružite se našoj misiji
Education_2022_Box_Edu_Stories_03

Priče iz oblasti obrazovanja

Naš blog je pravo mesto za vas ako želite da budete u toku sa najnovijim trendovima obrazovne tehnologije, da saznate više o iskustvima iz prve ruke i projektima sa Acer uređajima, kao i da istražite ekskluzivne resurse.

Istražite naš blog