Zašto Acer za obrazovanje?

Naš cilj je da uvedemo moderne tehnologije u škole i institucije kako bismo negovali sadržajne, inkluzivne i inspirativne procese učenja.

Elementary School Computer Science Class: Cute Girl Uses Digital Tablet Computer, Her Classmates work with Laptops too
Osmišljen za obrazovanje

Naši uređaji su dizajnirani da unaprede učenje neposredno, na daljinu i hibridno, negujući saradnju, kreativnost i angažovanje učenika u učionici i van nje.

K12 rešenja | Rešenja za visoko obrazovanje

Pouzdana partnerstva
Pouzdana partnerstva

Saradnja sa partnerima je od ključnog značaja kada su u pitanju potrebe škola. Obezbeđujemo svojim partnerima pristup podršci i resursima kako bi krajnji korisnici dobili prilagođena rešenja.

Prodajni partneri

Rešenja dizajnirana za budućnost
Rešenja dizajnirana za budućnost

Kompanija Acer želite da obezbedi realistično, inkluzivno i stimulišuće okruženje za učenje sa tehnologijama koje podržavaju naknadnu nadogradnju i ponudi alternativu za razvoj socijalnih veština i STEM (nauka, tehnologija, inženjerstvo i matematika) studije.

SpatialLabs | Esports

Vrhunske usluge
Vrhunske usluge

Acer Smart Financing sa modelom1 zasnovanim na mesečnoj pretplati i Acer Care Plus sa sveobuhvatnim skupom usluga pomažu školama da smanje troškove neposrednog rada i istovremeno poboljšaju povraćaj investicije.

Pametne finansije | Usluge

Ekološki dizajn
Ekološki dizajn

Ekološki dizajn naših uređaja odražava našu posvećenost održivosti. Prioritet dajemo upotrebi PCR plastike, pakovanju koje se u potpunosti može reciklirati i korišćenju plastičnog otpada iz okeana za tačped.

Earthion

Otključajte svoj potencijal

Acer for Education koristi moderna rešenja i nove tehnologije da pomeri granice i otključa potencijal svakog aspekta obrazovnog sistema, tako da nastavnici i učenici budu u uspešni u učionici, ali i van nje.

Windows Classroom
Windows učionica

Saznajte kako Windows 11 for Education obezbeđuje učenicima, nastavnom osoblju i IT administratorima nove snažne funkcije i alate koji doživljaj učenja u učionici prenose na nov nivo.

ChromeOS Classroom
Učionica sa operativnim sistemom Chrome

Opremite školu Chromebook računarima za obrazovanje – pogodni su za različite namene, laki za korišćenje i nude visok nivo zaštite.

Education Blog
Blog o obrazovanju

Pratite najnovije vesti, trendove i događaje.

Case Study-John Paul College
Studija slučaja: John Paul College

Otkrijte na koji način je škola Jean Paul College počela da integriše Acer uređaje i najnoviju tehnologiju u svoj nastavni program kako bi osnažila učenje i podučavanje.

Case Study-Spijker Basisschool
Studija slučaja: Spijker Basisschool

Učenici škole Spijker Basisschool vide Acer Chromebook računar sa nadogradnjom na Chrome Education kao svog novog drugara bez koga ne mogu da zamisle dan u klupi.

Case Study-Exam Digitization in Germany
Studija slučaja: Digitalizacija ispita u Nemačkoj

Nemački univerziteti koriste Acer Chromebook 514 da poboljšaju i optimizuju proces digitalizacije ispita.

Dostupan je u određenim zemljama.