Rugged Solutions for All Classrooms
Snažna rešenja za učionicu

Učionice su mesta sa puno dešavanja, a snažni uređaji kompanije Acer napravljeni su da pomognu i učenicima i nastavnicima da budu skoncentrisani na učenje – a ne na popravljanje uređaja.

a2522600-3869-4845-809a-d29fe8c81180
Dizajn sa fokusom na korisnike

Naši uređaji se razlikuju po inovativnim ugrađenim funkcijama koje zadovoljavaju potrebe učenika i nastavnika, tako što omogućavaju lako korišćenje, neguju kreativnost i doprinose održivijoj budućnosti.

K12_Product_Windows_Box_01
Windows učionica

Saznajte kako Windows 11 za obrazovanje pomaže nastavnicima da stvore stimulišuće okruženje za učenje koristeći snažne, nove alatke.

K12_Product_Chrome_Box_02
Učionica sa operativnim sistemom Chrome

Opremite školu Chromebook računarima za obrazovanje – pogodni su za različite namene, laki za korišćenje i nude visok nivo zaštite.

K12_Product_Monitor_Box_03
Monitori i projektori

Kristalno jasna i živopisna slika doprinose stimulišućem okruženju za učenje. Saznajte koji monitori i projektori najviše odgovaraju vašim potrebama.

K12_Product_Accessories_Box_04
Dodatni pribor

Slušalice sa mikrofonom, punjači, oprema sa sertifikatom Works With Chromebook i još mnogo toga – poboljšajte doživljaj učenja u učionici velikom ponudom perifernih uređaja.

Snažna rešenja za učionicu

Čvrst dizajn

Izdržljivost je u prednjem planu našeg dizajna. Uz ojačane uglove i šestougaoni dizajn unutrašnjosti, naši uređaji pružaju izdržljive performanse i kada su podvrgnuti najtežim testovima pada.

Drop Protection
Zaštita od pada
Reinforced Ports
Ojačani priključci
Honeycomb Design
Šestougaoni dizajn
Reinforced Corners
Ojačani uglovi i guma za apsorbovanje udaraca
MIL-STD-810H Certified
Sertifikat MIL-STD-810H
Strengthened Palm Rest
Ojačana površina za naslanjanje dlana

Izdržljivi ekran

Najbolji način da zadržite pažnju učenika jeste da im omogućite da gledaju u nešto – a naši dugotrajni ekrani napravljeni su da izdrže razne uticaje i grebanja koja su normalna pojava u učionicama.

Reinforced LCD
Prošireni ram2 za zaštitu LCD panela
Corning Gorilla Glass
Corning Gorilla staklo1
Long-lasting Hinge
Dugotrajna šarka

Pouzdani dizajn

Naši uređaji su napravljeni da izdrže mnogo više od pada. Uz tačpede i tastature otporne na vlagu, kao i mehanički pričvršćene tastere, naši izdržljivi uređaji nude školama pouzdan izbor na koji mogu računati.

Spill-Resistant Keyboard
Tastatura otporna na prosipanje tečnosti
Moisture Resistant Touchpad
Tačped otporan na vlagu
Mechanically Anchored Keys
Mehanički pričvršćeni tasteri
Dizajn sa fokusom na korisnike
World-Facing-Cameras
Kamera iznad tastature

Pomoću kamere iznad tastature, učenici lako mogu snimati kvalitetne fotografije, aktivno učestvovati u nastavi i razvijati svoju znatiželju u interaktivnim školskim projektima i aktivnostima.

3-2-Displays
Ekran sa odnosom 3:22

Učenici na ekranu sa odnosom 3:2 dobijaju veću površinu prikaza što znači manje listanja jer je visina ekrana za 18% veća nego kod ekrana sa odnosom širine i visine 16:9.

Screen Distance-Break Reminder Technology
Tehnologija koja koristi podsetnike za udaljenost od ekrana i pauzu3

Razvijajte zdrave navike u korišćenju računara. Ova obaveštenja se pojavljuju kada učenici previše dugo koriste uređaj ili kada se previše približe ekranu.

TÜV Rheinland Low Blue Light
Monitori sa sertifikatom organizacije TÜV Rheinland o niskom nivou emitovanja plave svetlosti (hardversko rešenje)2

Sertifikat organizacije TÜV Rheinland o niskom nivou emitovanja plave svetlosti (hardversko rešenje) pokazuje da dobijate monitor kojem je zaštita vida na prvom mestu.

Serviceable Keyboards
Tastature koje se mogu servisirati

Naše tastature se mogu servisirati, a administratori mogu brzo da ih zamene uklanjanjem jednog ili dva zavrtnja, što Acer uređaje čini idealnim za dinamično okruženje u učionici u kojem se mogu dogoditi nezgode.

Battery-Wi-Fi-Indicators
Indikatori baterije i Wi-Fi mreže3

Zahvaljujući indikatorima baterije i Wi-Fi mreže na prednjem poklopcu Acer laptop računara, nastavnici će moći da provere status računara učenika samo jednim pogledom.

Sustainable-Designs
Održiv dizajn

Napravljeni od recikliranih materijala, u održivom pakovanju, sa energetski efikasnim dizajnom i EPEAT registracijom4, naši uređaji odgovaraju duhu naše Earthion inicijative da se smanji otpad tokom životnog veka uređaja.

OceanGlass-Touchpads
Tačped OceanGlass™

Naši OceanGlass™ tačpedovi sadrže reciklirani plastični otpad i imaju glatku teksturu koja na dodir podseća na staklo dok vaši prsti klize po površini.

Safe-for-Students
Bezbedan za učenike

Kako bi učenici bili zaštićeni od opasnosti od električne struje i drugih potencijalnih pretnji, naši uređaji poseduju sertifikat da ispunjavaju uslove dva standarda za bezbednost igračaka: UL/IEC 60950-1 i ASTM F963-16.

  • Samo konvertibilni modeli.
  • Opcija je dostupna samo na Acer Chromebook računarima za obrazovanje.
  • Opcija je dostupna samo na TravelMate laptop računarima serije B. 
  • EPEAT® registracija se razlikuje od zemlje do zemlje. Za status registracije svake zemlje, pogledajte http://www.epeat.net/.