Acer tehnologije

Bilo da ste kod kuće, na poslu ili se spremate za igranje, Acer tehnologije će vam pomoći da na najbolji način iskoristite svoj uređaj.

Swift OLED

Živopisne boje, visok kontrast i još mnogo toga. Acer Swift OLED monitori nude vrhunski vizuelni doživljaj sa realističnim prikazom kako biste svoju produktivnost i zabavu preneli na nov nivo.

Saznajte više

Antimikrobna rešenja

Odabrani Acer laptop računari, monitori i drugi uređaji su opremljeni antimikrobnim rešenjima koja smanjuju količinu mikroba na određenim površinama koje se često dodiruju. Zahvaljujući ovom premazu vaši uređaji i dodatna oprema ostaju duže čisti tako da možete biti spokojni.

Saznajte više

Vojni standardi

Budite spokojni gde god da se nalazite jer ove laptop računare odlikuje izdržljivost vojnog ranga (MIL-STD-810H). Ovi pouzdani uređaji odolevaju svim svakodnevnim izazovima zbog čega traju duže i sa lakoćom prate vaš aktivni stil života.

Saznajte više
Acer Technology-720x400-display-technology
Acer tehnologija prikaza

Munjevito brz odziv, alatke za kalibraciju boja, zaštita od plavog svetla i još mnogo toga – Acer monitori su opremljeni naprednim tehnologijama za prikaz koje će unaprediti vaš vizuelni doživljaj.

Acer Technology-720x400-gaming technologies
Tehnologije za gejming

Preuzmite potpunu kontrolu nad svojom igrom sa snažnim aplikacijama i tehnologijama koje povećavaju brzinu prikazivanja kadrova i optimizuju vašu konfiguraciju. Od povećavanja radnog takta i kreiranja makroa do nadzora sistema – ove alatke su dizajnirane da poboljšaju doživljaj igre.