Acer tehnologije

Bilo da ste kod kuće, na poslu ili se spremate za igranje, Acer tehnologije će vam pomoći da na najbolji način iskoristite svoj uređaj.

Acer Technology-green-flat
Acer Technology-628x530-oled-laptop
Acer Technology-628x530-antimicrobial
Acer Technology-628x530-military-standards

Swift OLED

Živopisne boje, visok kontrast i još mnogo toga. Acer Swift OLED monitori nude vrhunski vizuelni doživljaj sa realističnim prikazom kako biste svoju produktivnost i zabavu preneli na nov nivo.

Saznajte više

Antimikrobna rešenja

Odabrani Acer laptop računari, monitori i drugi uređaji su opremljeni antimikrobnim rešenjima koja smanjuju količinu mikroba na određenim površinama koje se često dodiruju. Zahvaljujući ovom premazu vaši uređaji i dodatna oprema ostaju duže čisti tako da možete biti spokojni.

Saznajte više

Vojni standardi

Budite spokojni gde god da se nalazite jer ove laptop računare odlikuje izdržljivost vojnog ranga (MIL-STD-810H). Ovi pouzdani uređaji odolevaju svim svakodnevnim izazovima zbog čega traju duže i sa lakoćom prate vaš aktivni stil života.

Saznajte više
Acer Technology-720x400-display-technology
Acer tehnologija prikaza

Munjevito brz odziv, alatke za kalibraciju boja, zaštita od plavog svetla i još mnogo toga – Acer monitori su opremljeni naprednim tehnologijama za prikaz koje će unaprediti vaš vizuelni doživljaj.

Acer Technology-720x400-gaming technologies
Tehnologije za gejming

Preuzmite potpunu kontrolu nad svojom igrom sa snažnim aplikacijama i tehnologijama koje povećavaju brzinu prikazivanja kadrova i optimizuju vašu konfiguraciju. Od povećavanja radnog takta i kreiranja makroa do nadzora sistema – ove alatke su dizajnirane da poboljšaju doživljaj igre.