Novi Acer proizvodi

Istražite naše nove ekološke laptop računare, nove Chromebook računare i druge inovativne proizvode kompanije Acer koji su dizajnirani da poboljšaju vaš život.

Novi Acer laptop i Chromebook računari

Acer Aspire Vero 15

Ovaj računar sa dizajnom ekoloških karakteristika koji na umu ima planetu Zemlju napravljen je od 40% korisničke reciklirane plastike.

Saznajte više
Acer_Aspire_Vero_15

Acer Swift X 16

Oživite svoje ideje sa superiornom Swift X 16 – sa izuzetnim OLED ekranom napravljenim da oslobodi vašu kreativnu stranu.

Saznajte više
Acer_Swift_X
Acer-Chromebook-Spin-714
Acer Chromebook Spin 714

Ovaj konvertibilni Chromebook koristi Intel® Evo™ platformu i omogućava korisnicima da budu produktivni ma gde se nalazili.

Acer-Chromebook-Enterprise-Spin-714
Acer Chromebook Enterprise Spin 714

Ovaj Chromebook dvostruke namene koji pokreće Intel vPro®, Intel® Evo™ odlikuje se već otključanom nadogradnjom na Chrome Enterprise tako da svoj posao možete da ponesete sa sobom gde god da se zaputite.

Acer-TravelMate-P6-14
Acer TravelMate P6 14

Tanak, lagan i pokreće ga Intel vPro®, Intel® Evo™ dizajn, ovaj je laptop računar za posao koji je napravljen tako da pruži izuzetne performanse, ali da pri tome ne potroši bateriju brzo.

Acer-TravelMate-P4-16
Acer TravelMate P4 16

Odlikujući se brzim performansama, jakim bezbednosnim opcijama i baterijom koja se brzo puni, ovaj poslovni laptop računar unapređuje hibridno radno iskustvo bez obzira na lokaciju.

Acer-TravelMate-P4-Spin-14
Acer TravelMate P4 Spin 14

Bez obzira na vaš način rada, ovaj poslovni računar dvostruke namene omogućava vam da radite više uz poboljšane performanse, bateriju koja se brzo puni i udobnu olovku za hvatanje beleški.

Acer-TravelMate-P4-14
Acer TravelMate P4 14

Uživajte u grafici visoke rezolucije i besprekornoj produktivnosti. Izgrađen na Intel vPro® platformi, ovaj laptop računar sa rezolucijom 2K unapređuje hibridno radno iskustvo ma gde bili.

TravelMate-P2-14
Acer TravelMate P2 14

Usredsredite se na posao uz TravelMate P2, koji donosi poboljšane performanse, bezbednost poslovnog ranga i još bolji korisnički doživljaj.

TravelMate-P2-16
Acer TravelMate P2 16

Ekran od 16 inča ovog laptop računara pomaže vam da poboljšate svoju produktivnost dok radite udobno, zahvaljujući jakim bezbednosnim opcijama i optimizovanom vezom.

Projektor i monitor

Acer-Vero-PL3510ATV
Acer Vero PL3510ATV

Osvetlite svoj svet uz naš najnoviji Vero projektor. PCR materijal je integrisan u njegovo kućište i koristi laserski izvor svetlosti bez žive i pomaže vam da smanjite ugljenični otisak.

Nitro-XZ452CU-V
Acer Nitro XZ452CU V

Ogromni ekran od 44,5” uz učestalost osvežavanja od 165 Hz i AMD FreeSync™ Premium. Takođe podržava USB tipa C i uključuje ugrađeni KVM prekidač za dodatnu pogodnost.

Više iz kompanije Acer

Acer ebii

Upoznajte šarmantni električni bicikl koji pokreće veštačka inteligencija, a namenjen je stanovnicima grada i omogućava ugodniji put do posla.

Saznajte više
Acer_ebii

Acerpure Pro Vero

Dišite čisto i lako. Ovaj ekološki prečišćivač vazduha napravljen je od 35% PCR materijala i poseduje „ekološki“ režim za uštedu energije.

Saznajte više
Acerpure Pro Vero
1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.