Nitro XZ0

Nitro XZ0 AGW Source

Predstavljamo zakrivljeni monitor

Zakrivljeni monitor podiže igru na novi nivo zahvaljujući stopi zakrivljenosti do 1500R2. A dizajn ZeroFrame sa manjim okvirom ti obezbeđuje veću površinu ekrana za uživanje.

Nitro XZ0 AGW Source

Odlična sinhronizacija

Tehnologija Adaptive-Sync3 i brzina osvežavanja do 240 Hz1,2 eliminišu preklapanje ekrana, pa dobijaš glatku igru i tečnu reprodukciju video zapisa, a tu je i kompatibilnost sa tehnologijama NVIDIA® G-SYNC® i AMD FreeSync™3.

Nitro XZ0 AGW Source

Veliki izbor rezolucija

Odaberi rezoluciju koja odgovara tvom stilu igre. Bilo da ti odgovara FHD rezolucija sa velikom brzinom osvežavanja ili WQHD sa kristalno jasnom slikom – savršena rezolucija čeka da je odabereš.

Nitro XZ0 AGW Source

Više igre, manje zamućenih slika

Vreme odziva se može smanjiti na 1 ms pomoću tehnologije Visual Response Boost (VRB), čime se smanjuje vidljiva zamućenost pokreta (dupliranje slike) tokom brze igre, a slike postaju izoštrene onoliko koliko je to moguće.

Nitro XZ0 AGW Source

Black Boost

Odaberi neku od 11 Black Boost opcija i prilagodi svetlo i senke tipu igre koju trenutno igraš. Izaberi tamnije tonove za neverovatno realističnu igru ili osvetli skrivene kutke u kojima protivnici možda čekaju u zasedi.

Nitro XZ0 AGW Source

Udobno gledanje

Monitor možeš da nakreneš, okreneš ili podesiš njegovu visinu dok ne pronađeš idealan položaj za gledanje. Na raspolaganju ti je i VESA komplet za montiranje, a zahvaljujući konstrukciji za brzo odvajanje, monitor lako i brzo možeš da skineš sa postolja.

Ergonomic_Tilt

Podešavanje u hodu

Više ne moraš da pritiskaš raznu dugmad. Sada lako možeš da podesiš postavke monitora pomoću uslužnog programa Display Widget.

Nitro XZ0 AGW Source

Tehnologija Acer VisionCare™

Zaštiti oči od nepotrebnog naprezanja pomoću tehnologija Acer BlueLightShield™ i Flicker-less. Pripremi se za duge sesije igre sa manjim odsjajem na ekranu i zamaranjem očiju zahvaljujući tehnologiji Acer ComfyView™.

Nitro XZ0 AGW Source

Pronađite svoj savršeni Acer monitor

Pretražite i uporedi proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni Acer monitor

© 2020. Advanced Micro Devices, Inc. Sva prava zadržana. AMD, logotip AMD strele, FreeSync i kombinacija ovih znakova su žigovi kompanije Advanced Micro Devices, Inc. Drugi nazivi proizvoda korišćeni u ovoj brošuri služe samo za potrebe identifikacije i mogu biti žigovi kompanija kojima pripadaju. DisplayPort™ i logotip DisplayPort™ su žigovi u vlasništvu organizacije Video Electronics Standards Association (VESA®) u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.
Sve korišćene slike služe samo kao ilustracija. Stvarni proizvod može da se razlikuje od prikazanih slika. Specifikacije proizvoda i njegova dostupnost mogu da se promene bez prethodne najave.
1 Za postizanje navedene brzine osvežavanja potrebni su ulazni/izlazni priključak DisplayPort™ 1.2/HDMI 1.4 i odgovarajući odobreni kablovi. Brzine osvežavanja mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona, specifikacija računara/hardvera i/ili podešavanja računara.
2 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
3 Tehnologija Adaptive Sync onemogućava zadržavanje slike na ekranu. Kompatibilan je sa tehnologijama NVIDIA® G-Sync® i AMD FreeSync™ kada se koristi sa odabranim NVIDIA/AMD grafičkim karticama. Dodatne podatke potraži od proizvođača grafičke kartice.

Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške.