Odmorite oči

Acer Swift OLEd laptop računari

Pogledajte video

Vrhunska tehnologija za bilo koji laptop računar, Acer Swift OLED ekrani nude živopisne boje, oštar kontrast, doslednu jasnoću pokreta i još mnogo toga. Pružaju izuzetno imerzivno iskustvo gledanja, savršeno za zabavu ili produktivnost.

  • OLED_Black
  • SGS
  • logo-Display-hdr-true-black-500
  • logo-TUV-eyesafe-white

Swift OLEd laptop računari

Beskrajna jasnoća pokreta

Acer Swift OLED laptop računari imaju izuzetnu brzinu odziva i osvežavanja tako da možete uživati u glatkim i kristalno jasnim pokretima u sadržajima u kojima uživate ili koje stvarate.

KSP-01
KSP-01-1
Vreme odziva do 0,2 ms

Predmeti koje se brzo kreću na Acer Swift OLED laptop računarima su oštriji i sa manje iskrivljenja, zahvaljujući čemu je gledanje mnogo prijatnije iskustvo.

KSP-01-2
Učestalost osvežavanja do 120 Hz

Visoka učestalost osvežavanja znači da se slike ažuriraju češće, zahvaljujući čemu se vidi više detalja u scenama koje se brzo menjaju na ekranima Acer Swift OLED.

Dublja crna. Svetlije bele.

Uz Acer Swift OLED laptop računare, svaki piksel sija za sebe što obezbeđuje izuzetan odnos od 1.000.000:1 sa dubljom crnom i svetlijom belom koje otkrivaju i najmanje detalje.

KSP-02
KSP-02-1
Sertifikat DisplayHDR™

Obezbeđuje da sve na vašem HDR videu oživi – uz živopisne boje i zapanjujući kontrast za neverovatan realizam.

KSP-02-2
Osvetljenost od 500 nita

Gde god da ste, uživajte u svakom detalju na ekranima Acer Swift OLED bez žmirenja i traženja hlada.

KSP-02-3
Apsolutni mrak

Pikseli koji svetle svaki za sebe na ekranima Acer Swift OLED nezavisno se gase kako bi stvorili imerzivni i potpuno crni mrak.

Savršena boja

Da li je nebo previše plavo ili je trava previše zelena? Nikad više uz ekrane Acer Swift OLED – daju izuzetne, realistične boje koje iskustva gledanja podižu na viši nivo.

KSP-03
KSP-03-1
100% DCI-P3

Zahvaljujući tome što pokrivaju čitav opseg DCI-P3 prostora boje, Acer Swift OLED laptop računari oživljavaju ono što gledate u preko milijardu boja.

KSP-03-2
25% veći prostor boja

DCI-P3 može da prikaže više boja od sRGB prostora boje, zahvaljujući čemu se reprodukuju tačnije i živopisnije boje.

KSP-03-3
Veran izvoru boje

Uz tačnost boje bioskopskog kvaliteta, Acer Swift OLED laptop računari obezbeđuju boje na ekranu koje su verne onome što su stvaraoci sadržaja zamislili.

Do rezolucije 4K

Slike koje oduzimaju dah, najnoviji filmovi i sve drugo oživljava uz neverovatnu jasnoću i detalje na fenomenalnim ekranima 4K Acer Swift OLED.

KSP-04

Izuzetno tanki okviri

Acer Swift OLED laptop računari imaju izuzetno tanki okviri zahvaljujući čemu je površina ekrana veća, a oni su lakši i tanji zbog čega dobro izgledaju i privlače poglede gde god da odete.

KSP-05

Sertifikat EyeSafe®

Acer Swift OLED ekran je profesionalno kalibrisan i ima potvrdu kompanije TÜV Rheinland da poštuje ograničenja u vezi sa izlaganjem plavoj svetlosti i istovremeno zadržava visok kvalitet boja čime se u najvećoj mogućoj meri smanjuje naprezanje očiju kako biste uživali u dužim sesijama korišćenja računara.

KSP-06

Efikasan taman režim

Kada pojedinačni pikseli na ekranu Acer Swift OLED emituju crnu, oni su isključeni, zahvaljujući čemu efikasno smanjuju potrošnju energije i omogućavaju duže trajanje baterije.

KSP-07

Više o Acer Swift OLED laptop računarima

Šta znači OLED?

OLED je skraćenica koja znači organska dioda koja emituje svetlost (engl. „Organic Light Emitting Diode“) što je vrsta panela koji koristi organske molekule da bi omogućio pojedinačnim pikselima da emituju svoju svetlost, za razliku od tradicionalnih panela gde je pozadinsko svetlo uvek uključeno i ne može se izbeći gubitak svetlosti.

Da li laptop računari Acer Swift OLED doživljavaju efekat sagorevanja?

Slike se prikazuju dugo zbog čega može doći do sagorevanja OLED ekrana, što dovodi do nejasne slike koja je „urezana“ u ekran. Na sreću, Acer Swift OLED laptop računari imaju karakteristike koje sprečavaju efekat sagorevanja, kao što je tamni režim i čuvar ekrana koji pomažu u sprečavanju efekta sagorevanja.

Da li je tehnologija OLED budućnost laptop računara?

Danas, kada dominiraju pametni telefoni, HDR sadržaji i sve više ljudi radi od kuće, mnogo vremena se provodi pred ekranom laptop računara. OLED tehnologija izgleda kao evolucioni skok u odgovori u na promene i pogodnosti koje nudi se ne mogu osporiti.

Ko treba da koristi Acer Swift OLED laptop računare?

Acer Swift OLED laptop računari dolaze u raznim stilovima i sa rešenjima koja odgovaraju svakom stilu života. Kad god vam je potreban Swift X 14 za stvaranje sadržaja ili Swift Edge 16 koji je savršen za digitalne nomade, tu je Acer Swift OLED laptop računar za svaku fazu!