Swift Go 14 AMD

Otključajte veštačku inteligenciju u pokretu na modelu Go

Predstavljamo vam Swift GO 14 AMD – vaš računar zasnovan na veštačkoj inteligenciji sa procesorom AMD Ryzen™ serije 80401 i neverovatnom rezolucijom do 2.8K1 OLED, u atraktivnom, tankom i laganom kućištu koje je sjajno za korišćenje u pokretu!

Vrhunske performanse u pokretu

Uz performanse bez premca koje obezbeđuje procesor AMD Ryzen™ serije 80401 i ugrađene grafičke kartice AMD Radeon™ serije 700M, računar Swift Go 14 sa veštačkom inteligencijom obezbeđuje vrhunsko iskustvo i optimizovane performanse tako da sa lakoćom možete obaviti najzahtevnije zadatke.

 • Do

  32 GB

  LPDDR5X-6400 DRAM

 • Do

  2 TB

  PCIe SSD 4. generacije

 • Do

  8

  jezgra

 • Do

  16

  niza

Današnji računar sa veštačkom inteligencijom spreman za sutrašnjicu

Otključajte moć AMD Ryzen™ VI1 u Swift Go 14 računaru sa veštačkom inteligencijom, koji ima za 60% bolje performanse veštačke inteligencije2. Udruživanje sa rešenjima za veštačku inteligenciju kompanije Acer obezbeđuje imerzivno i prijatno VI iskustvo spremno za mogućnosti VI tehnologije koja se stalno razvija.

acer-laptop-swift-go-14-AMD-copilot-in-windows
Copilot u operativnom sistemu Windows

Uradite više, brže nego ikad u više aplikacija uz centralizovanu pomoć generativne veštačke inteligencije funkcije Copilot u operativnom sistemu Windows 113. Dostupno pritiskom na taster za funkciju Copilot.

acer-laptop-swift-go-14-AMD-acer-purifiedview
Acer PurifiedView™

Zahvaljujući AMD Ryzen™ VI, možete isprobati funkcije kao što su automatsko kadriranje, napredno zamućivanje pozadine i korekcija pogleda za video pozive poboljšane veštačkom inteligencijom, a tu je i tehnologija Acer TNR za izoštrenije slike pri slabom osvetljenju.

acer-laptop-swift-go-14-AMD-acer-purifiedvoice
Acer PurifiedVoice™

Koristeći sofisticirane algoritme veštačke inteligencije za otkrivanje i potiskivanje neželjene buke u pozadini, Acer PurifiedVoice™ pruža jasan zvuk bez smetnji za bolju komunikaciju.

Odmorite oči

Nabavite Swift Go 14 u odnosu 16:10 ultra glatkog 90 Hz OLED1 – nudi živopisnu preciznost boja, neverovatno duboku crnu i ultra oštri kvalitet slike – ili izaberite intuitivni ekran osetljiv na dodir4 za jednostavno dodirivanje i prevlačenje.

 • Bioskopska jasnoća

  100% DCI-P3

  Širok spektar boja

 • DisplayHDR™

  True Black 500

  Kontrast 1.000.000:1

 • TÜV RHEINLAND

  Sertifikat Eyesafe® 2.0

  Nizak nivo plave svetlosti

 • Manje od

  0,2 ms

  Vreme odziva

Povezivanje

Pošto ima 2 USB Type C (Thunderbolt 4 / USB 4) priključka, HDMI 2.1 i Wi-Fi 6E5, Bluetooth 5.3 i ležište za MicroSD, Swift Go 14 ima sve potrebne priključke za produktivan rad!

Stil susreće sadržaj

Stručno izrađen Swift Go 14 glatko se otvara jednom rukom dok njegovo tanko i lagano aluminijumsko kućište lako staje u vašu torbu – a sa potpuno rastegljivom šarkom od 180°, privatnim zatvaračem i za 44% većim6 OceanGlass™ tačpedom sa više kontrola, savršeno je prilagođen vašem načinu života u pokretu.

Unapredite svoje iskustvo računara sa veštačkom inteligencijom

Swift Go 14 je prepun niza pogodnosti za poboljšanje vašeg korisničkog iskustva. Uživajte u video-pozivima na 1440p QHD veb-kameri, brzom punjenju do 100 W i još više prilagodite svoje iskustvo na računaru pomoću aplikacije AcerSense™.

Bezbedniji rad uz Microsoft Pluton

Bezbednosni čip Microsoft Pluton čuva vaše lične podatke na nivou hardvera, dok Windows Hello čitač otisaka prstiju omogućava siguran pristup računaru pomoću biometrijskih podataka.

Izaberite svoj savršeni Swift Go 14 AMD

Potražite svoj Swift Go 14 AMD prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

Moguća su manja odstupanja u dimenzijama i težini sistema zbog odstupanja do kojih može doći tokom proizvodnog procesa. 
1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela. 
2 Na osnovu AMD interne analize procesora AMD Ryzen serije 8040 sa veštačkom inteligencijom TOPS (tera operacija u sekundi) specifikacijom od 16 TOPS u poređenju sa prethodnom generacijom procesora Ryzen serije 7040 sa veštačkom inteligencijom TOPS specifikacije od 10 TOPS. 
3 Dostupnost Kopilota i vreme predstavljanja razlikuju se prema tržištu i može ih ažurirati kompanija Microsoft. 
4 Verzija sa ekranom osetljivim na dodir ima 1920 x 1200 IPS LCD ekran. 
5  Za dostizanje navedenih brzina/prednosti Wi-Fi 6E (802.11ax) mreže neophodni su kompatibilni uređaji za Wi-Fi 6E. 
6 Tačped Swift Go 14 (SFG14-63) ima dimenzije 125 mm x 76,7 mm, što je približno za 44% veće od prethodnog modela (SFG14-42), čije su dimenzije 104 mm x 64 mm.