Swift Go AMD
Spreman, pozor, sad!

acer-laptop-swift-go-14-AMD-main-banner
Swift 3 je porastao. Pozdravite potpuno novi Swift Go – novi dizajn ima najnoviji AMD Ryzen™ 7000 procesor1 sa izuzetnim 2.8K OLED1. A sve to u privlačnom, tankom i lakom pakovanju koje je spremno za pokret!
 • logo-AMD-Ryzen-7000
 • logo_OLED_2-8K
 • logo-1440p-QHD-Webcam
 • logo-twinair
 • logo-Display-hdr true-black-500

Zadivljujući OLED

Budite svedoci neverovatne rezolucije od 2.8K OLED1 koja oduzima dah i pruža tačnost boja, izuzetno duboku crnu i kristalno jasnu sliku – na monitoru odnosa 16:10 i 90 Hz1 koji je prosto zadivljujuć.

acer-laptop-swift-go-14-AMD-sensationally-stunning-oled
 • acer-laptop-swift-go-14-AMD-true-to-life-color

  Realistične boje

  Doživite izuzetno precizne, živopisne i realistične boje uz 100% DCI-P3 pokrivenost boje. Bioskopska jasnoća, industrijski standard za uređivanje video-sadržaja.

 • acer-laptop-swift-go-14-AMD-ultra-high-contrast

  Izuzetno visok kontrast

  Uz 1.000.000:1 odnos i 500 nita maksimalne osvetljenosti, monitori sa sertifikatom VESA DisplayHDR™ True Black 500 nude realistične prikaze sa izuzetno visokim kontrastom i dubokom crnom.

 • acer-laptop-swift-go-14-AMD-eyesafe-certified

  Sertifikat Eyesafe®

  Profesionalno kalibrisan i ima potvrdu kompanije TÜV Rheinland da poštuje ograničenja u vezi sa izlaganjem plavoj svetlosti i istovremeno zadržava visok kvalitet boja čime se u najvećoj mogućoj meri smanjuje naprezanje očiju kako biste uživali u dužim sesijama korišćenja računara.

Spreman za pokret!

Lak za nošenje, Swift Go odlično staje u torbu zahvaljujući debljini od 14,9 mm i lakom aluminijumskom kućištu od 1,25  kg sa ekološkim OceanGlass™ tačpedom – što ga čini odličnim za nošenje i rad sa bilo kog mesta.

acer-laptop-swift-go-14-AMD-grab-and-go

Nijedan zadatak nije pretežak

Unapredite svoje iskustvo sa najnovijom AMD Ryzen™ 7000 serijom procesora1, koji vam omogućavaju da uživate u slobodi dok radite, igrate, stvarate, zabavljate se i napredujete, uz performanse na koje se možete osloniti.

acer-laptop-swift-go-14-AMD-no-task-too-big

 

 

 • Vodeće performanse na više jezgara

  Uz do 8 jezgra, sposobni da obezbede do 16 nizova prave snage procesora, procesori serije AMD Ryzen™ 7000  pružaju najbolje performanse koje možete dobiti u izuzetno tankim laptop računarima.

 • Pametno upravljanje napajanjem

  AMD Ryzen™ procesori omogućavaju čipu da komunicira direktno sa operativnim sistemom Windows – tako trenutno optimizuju napajanje i performanse – kako bi obezbedili maksimalno trajanje baterije uz najbolje moguće performanse.

Dva puta hladniji

Za sjajne rezultate hlađenja zaslužni su sistem TwinAir koji podržava različite režime hlađenja, dve bakarne vakuumske cevi i ulaz za vazduh na tastaturi koji odvodi do 10%2 više toplote u odnosu na standardne tastature.

acer-laptop-swift-go-14-AMD-twice-as-cool

Pametna rešenja

Video pozivi su bolji nego ikada ranije jer QHD kamera od 1440p koristi Acer tehnologiju TNR kako biste dobili sliku visokog kvaliteta u uslovima slabog osvetljenja, kao i tehnologiju Acer PurifiedVoice™ sa funkcijom eliminisanja buke pomoću veštačke inteligencije.

acer-laptop-swift-go-14-AMD-the-smarts

Povezivanje

Pošto ima 2 USB Type C (Thunderbolt 4 / USB 4) priključka, HDMI 2.1 i Wi-Fi 6E3 i ležište za MicroSD, Swift Go ima sve potrebne priključke za produktivan rad!

acer-laptop-swift-go-14-AMD-the-connectivity

Izaberite svoj savršeni Swift Go 14 AMD

Potražite svoj Swift Go 14 AMD prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Na osnovu podataka Acer interne laboratorije.
3 Za dostizanje navedenih brzina/prednosti Wi-Fi 6E (802.11ax) mreže neophodni su kompatibilni uređaji.