Rešenja za preduzeća svih veličina

Acer for Business obezbeđuje rešenja koja su i velikim i malim preduzećima potrebna za uspešan rad. Nudimo veliki izbor poslovnih laptop i desktop računara i radnih stanica koji su jednostavni za korišćenje i upravljanje, dizajnirani da zadovolje potrebe svakog radnog mesta i prenesu vaše poslovanje na sledeći nivo.

acer-for-business-solution-landing-entrepreneurs
Preduzetnici

Preduzetnicima obezbeđujemo uređaje koji su jednostavni za korišćenje, imaju zaštitu podataka, pristupačni su i poseduju mnoge druge funkcije koje će njihovo poslovanje preneti na sledeći nivo.

acer-for-business-solution-landing-smb
Mala i srednja preduzeća

Acer for Business omogućava malim i srednjim preduzećima da postignu više sa manje resursa uz uređaje koji se lako koriste, kontrolišu, priključuju u sistem i nadograđuju – čime se ostvaruje dragocena ušteda.

acer-for-business-solution-landing-enterprise
Kompanije

Budite korak bliže održivijem poslovanju uz ekskluzivne usluge prilagođavanja i bogatu ponudu uređaja sa ekološkim sertifikatima.

acer-for-business-solution-landing-government
Vladine organizacije

Acer za preduzeća nudi stručnost neophodnu za zadovoljavanje specifičnih potreba vladinih organizacija na svakom nivou u cilju poboljšanja produktivnosti, mogućnosti saradnje i bezbednosti.

Tehnologije

Saznajte više o našoj kompletnoj ponudi inovativnih tehnoloških rešenja za dodatnu bezbednost vašeg uređaja, poboljšanje produktivnosti, zaštitu podataka od pretnji na mreži i još mnogo toga.

Saznajte više
acer-for-business-solution-landing-technologies

Usluge i ponude

Zahvaljujući našem nagrađivanom modelu pružanja usluga, stručno osoblje vam je na raspolaganju u svakom trenutku. Bilo da vam je potrebna pomoć oko instalacije, održavanja ili popravki, naš iskusni tim je tu da vam pomogne.

Saznajte više
acer-for-business-solution-landing-services-offers

Održivost

Kompanija Acer je posvećena pokretanju zelene revolucije u tehnološkoj industriji. Nudimo odabrane poslovne laptop i desktop računare održivog dizajna sa sertifikatima o zaštiti životne sredine.

Saznajte više
acer-for-business-solution-landing-sustainability

Pronađite prodavnicu

Acer for Business ima uređaj koji vam treba gde god da se nalazite u svetu. U okviru naše globalne mreže možete pronaći proizvode i koristiti usluge podrške u svakom trenutku.

Preporučeno za vas