Sledeći nivo produktivnosti i bezbednosti

Prepuni funkcija poboljšanih veštačkom inteligencijom, TravelMate laptopovi su spremni da vam pomognu da otkrijete nove nivoe produktivnosti i bezbednosti.

Obratite se predstavniku kompanije Acer
Produktivnost i saradnja uz pomoć veštačke inteligencije

Pripremite se da olakšate radni proces. Sa najnovijim alatima i funkcijama koje pokreće veštačka inteligencija, dizajniranim da osnaže vašu produktivnost i saradnju, mi podstičemo efikasnost vašeg poslovanja i obezbeđujemo da imate sve što vam je potrebno da biste bili uspešni u svom poslu.

Copilot-in-Windows
Copilot u operativnom sistemu Windows

TravelMate laptopovi sada imaju Copilot u operativnom sistemu Windows1. Poboljšajte uvide i efikasnost uz ovaj pomoćnik koji koristi veštačku inteligenciju i koji je sposoban da završi radna opterećenja u proseku do 42%2 brže.

Windows-11-Pro
Windows 11 Pro

Nikada ne propustite ništa uz Windows 11 Pro. Povećajte svoju produktivnost uz performanse poboljšane veštačkom inteligencijom i moćne aplikacije koje podstiču saradnju vašeg tima kako bi pomogli vašem preduzeću da postigne više.

Powered-by-Intel-vPro
Sa Intel vPro® platformom

Moćni računari koji stvaraju odlično iskustvo su srž produktivnosti. Intel vPro® sa Intel® Core™ procesorima 13. generacije povećava efikasnost u svim radnim opterećenjima i aplikacijama.

Poboljšana bezbednost i upravljanje

Bezbedno i pouzdano koristite svoje računare sa zaštitom sistema. Uz kombinaciju Intel vPro® platforme i operativnog sistema Windows 11 Pro, uživaćete u profesionalnoj zaštiti računara zasnovanoj na hardveru, sveobuhvatnoj bezbednosti, mogućnostima daljinskog upravljanja i još mnogo toga.

Multilayer-Security-with-Intel-vPro
Višeslojna bezbednost uz Intel vPro®

Intel vPro® sa Intel® Core™ procesorima 13. generacije obezbeđuje odmah dostupne bezbednosne mere kao što je detekcija pretnji zasnovana na veštačkoj inteligenciji, što pomaže u zaštiti vaših korisnika, podataka i poslovanja.

Streamlined-Manageability
Unapređeno upravljanje

Uređaji spremni za posao na bilo kom mestu. Windows Autopilot ubrzava primenu uređaja i olakšava proces uključivanja zaposlenih uz unapred podešeno obezbeđivanje.

Secured-Core-Protection
Zaštita sistema

Računari sa zaštitom sistema su dizajnirani da povećaju pogodnosti koje pruža Windows 11 bezbednost, obezbeđujući dodatnu hardversku i softversku zaštitu za radnike koji rukuju najosetljivijim podacima u vašoj organizaciji.

Preporučeno za vas

Održivost za vaše poslovanje

TravelMate laptop računari podržavaju pristup tehnologiji koji uzima u obzir budućnost i odlikuje ih ekološki, ali snažan dizajn koji sadrži PCR plastiku i poseduje sertifikat o izdržljivosti vojnog ranga (MIL-STD-810H).

Earthion inicijativa

Acer je posvećen davanju doprinosa. Naša Earthion inicijativa bavi se ekološkim izazovima preispitujući sve, od dizajna proizvoda i pakovanja do proizvodnje i logistike.

Dizajniran sa akcentom na održivost

Naši uređaji sadrže različite korisnički reciklirane (PCR) plastike kako bismo naglasili našu posvećenost ekološki prihvatljivim praksama i smanjenju otpada u našem okruženju.

Ekološko pakovanje

Naše pakovanje koje se može 100% reciklirati sadrži reciklirani papir, karton i druga prirodna vlakna, zahvaljujući čemu je održivije od tradicionalne plastike.

Najnoviji trendovi u poslovanju

Na blogu Acer Corner ćete otkriti nove uvide i biti u toku sa najnovijim trendovima u poslovanju malih i srednjih preduzeća, savetima u vezi sa bezbednošću i tehnologijama za poboljšanje produktivnost.

Saznajte više
1 Copilot u operativnom sistemu Windows (u fazi pregleda) dostupan je na pojedinim globalnim tržištima i vremenom će biti uveden na dodatna tržišta. Saznajte više.  Copilot sa komercijalnom zaštitom podataka dostupan je bez dodatnih troškova za korisnike koji imaju Entra ID sa omogućenom kvalifikovanom licencom za Microsoft 365.
2 U poređenju sa Windows 10 uređajima. „svakodnevno iskustvo sa Windows 11 Pro laptopovima“, Principled Technologies, ​​februar 2023. VEZA