Get to know Windows 11 Pro Blue logo_EN-PH

TravelMate rešenja

Bilo da ste kod kuće, na poslu ili u pokretu, TravelMate unapređena linija laptop računara za hibridni stil rada nudi rešenja za nove izazove sa kojima se danas suočavaju profesionalci.

Temelji uspeha

Kombinovanjem funkcija za bolju saradnju, produktivnost, bezbednost i još mnogo toga, nudimo korisnicima jednostavna i pažljivo odabrana TravelMate rešenja vrhunskih performansi koja se fleksibilno prilagođavaju i ističu u novom hibridnom stilu rada i radu na daljinu.

Saradnja

expand_more
Gde god da se nalazite, možete da koristite prilagodljive alatke za saradnju kako biste jednostavno radili zajedno sa kolegama na svojim projektima.
Uređaji su opremljeni platformom Microsoft Teams kako biste imali lakši pristup konferencijama i bolju saradnju na mreži sa timovima širom sveta.
Dizajn zvučnika okrenutih nagore sa tehnologijom eliminisanja šuma poboljšava kvalitet konferencija koje se održavaju na daljinu za sve učesnike.
Lako hvatajte beleške i beležite ideje tokom konferencija i sastanaka tima pomoću olovke sa postoljem1.

Produktivnost

expand_more
Kombinacija hardvera najnovije generacije, intuitivnog dizajna i aplikacija sa obiljem funkcija omogućava da uradite više za manje vremena nego što vam je ranije trebalo.
Poboljšajte svoju produktivnost gde god da se nalazite pomoću inovativnih Microsoft 365 aplikacija i usluga.
TravelMate laptop računari su opremljeni najnovijom generacijom Intel® Core™ i AMD Ryzen™ PRO procesora koji obezbeđuju optimalne procesorske performanse zahvaljujući kojima posao možete da obavite još brže.
Tanak i lagan dizajn je idealan kako za profesionalce koji rade od kuće, tako i za one koji rade u pokretu.

Bezbednost i privatnost

expand_more
Zaštitite svoju privatnost i podatke od znatiželjnih očiju najnovijim bezbednosnim funkcijama i vrstama dizajna.
Acer ProShield Plus podržava funkcije za bezbednu biometrijsku proveru koje su sastavni deo sistema Windows Hello, ali nudi i unapređene bezbednosne funkcije koje štite integritet vaših podataka kada čuvate, uklanjate datoteke ili im pristupate.
TravelMate laptop računari koriste tehnologije Trusted Platform Module (TPM) 2.0, Intel® vPro™ i AMD PRO za bezbednu proveru identiteta, ali i zaštitu podataka vaše organizacije.
Zaštitite svoju privatnost poklopcem koji skriva veb-kameru kada je ne koristite.

Efikasna organizacija

expand_more
Optimizujte resurse i poštedite IT tim nepotrebnog posla pomoću izuzetno efikasnih aplikacija za implementaciju novih uređaja, njihovo obezbeđivanje, omogućavanje daljinskog pristupa i slično.
Zahvaljujući platformi Windows Autopilot, potrebno vam je manje vremena i resursa za bezbednu i jednostavnu implementaciju nekoliko desetina, stotina ili čak hiljada laptop računara putem usluga zasnovanih na oblaku.
Microsoft Endpoint Manager obezbeđuje, raspoređuje i kontroliše sve korisnike, aplikacije i uređaje (npr. laptop računare, mobilne uređaje, tablete) bez ikakvih prekida u svakodnevnom poslovanju.
Remote Desktop obezbeđuje korisnicima virtuelni pristup njihovim uređajima – datotekama, fasciklama i aplikacijama – sa bilo kog uređaja za hibridni stil rada i rad na daljinu.

Dodatne funkcije zaštite

expand_more
Kombinacijom sertifikata o izdržljivosti, antimikrobnih rešenja i drugih funkcija dobijate poslovni laptop koji ne samo što se može pohvaliti vrhunskim performansama, već može savladati sve izazove na poslu i u životu.
Izdržljivi TravelMate laptop računari za mala preduzeća poseduju sertifikate za vojne standarde (MIL-STD 810H2) tako da su i uređaj i unutrašnje komponente zaštićeni od slučajnih padova i prosipanja tečnosti.
Acer antimikrobni dizajn3,4 obuhvata između ostalog antimikrobno Corning® Gorilla® staklo i premaz sa jonima srebra koji se nanosi na tastaturu i površinu za naslanjanje dlana kako bi vaš laptop ostao čist.

Preporučeno za vas

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Test na pesak i prašinu u skladu sa standardom MIL-STD 810F.
3 Acer antimikrobni dizajn može da se razlikuje u zavisnosti od modela/regiona. Nijedno antimikrobno rešenje, kao ni antimikrobno Corning® Gorilla® staklo niti antimikrobna tehnologija sa jonima srebra, ne garantuje zaštitu korisnika niti im pruža ikakve direktne ili podrazumevane koristi po zdravlje.
4 Antimikrobna zaštita je ograničena na površine koje se dodiruju. Proizvodi sa Acer antimikrobnim dizajnom imaju integrisana antimikrobna rešenja na površinama koje se intenzivno dodiruju.