TravelMate rešenja

Budući da je veštačka inteligencija sve prisutnija na radnom mestu, naš poboljšan izbor Acer TravelMate računara sa zaštitom sistema omogućava vašoj inteligentnijoj radnoj snazi da postiže najbolje rezultate.

Obratite se predstavniku kompanije Acer
icon_Win11-pro-white-01
travelmate-solution-hero-banner-3

Produktivnost uz pomoć veštačke inteligencije

Kombinovanjem Windows 11 Pro funkcija za bolju saradnju, produktivnost, bezbednost i još mnogo toga, korisnicima nudimo jednostavnu i pažljivo odabranu seriju TravelMate laptop računara visokih performansi koji se fleksibilno prilagođavaju i ističu u novoj eri veštačke inteligencije.

travelmate-solution-collaboration
Saradnja

Acer TravelMate laptop računari sa operativnim sistemom Windows 11 za poslovanje dizajnirani su da unaprede timski rad i poboljšaju povezivanje kroz rešenja koja pokreće veštačka inteligencija, poput Microsoft 365 Copilot & Teams, i koja imaju inteligentnije opcije za video konferencije i besprekornu saradnju.

travelmate-solution-productivity
Produktivnost

Sa najnovijim, snažnim procesorima, baterijama koje se brzo pune i vrhunskim opcijama povezivanja poboljšavamo efikasnost vašeg poslovanja i obezbeđujemo vam sve alate koji su vam potrebni da budete uspešni u obavljanju zadataka.

travelmate-solution-security
Bezbednost

Ovi računari sa zaštitom sistema pružaju dodatnu zaštitu osobama sa poverljivim podacima i sadrže veliki broj bezbednosnih funkcija, poput profesionalne zaštite računara zasnovane na hardveru, sveobuhvatne bezbednosti i još mnogo toga.

Six members of a successful business team working and planning on a laptop and writing down on their notepads
Mogućnost upravljanja

Unapredite radne procese i optimizujte kontrolu birajući integrisana rešenja, kao što su Windows Autopilot i Acer Office Manager – ova rešenja su dizajnirana da pojednostave upravljanje uređajem i povećaju vaše IT mogućnosti.

Young happy female worker in bottling factory recycling department. Inspection quality control.
Održivost

TravelMate laptop računari podržavaju pristup tehnologiji koji uzima u obzir budućnost i odlikuje ih ekološki, ali snažan dizajn koji sadrži PCR plastiku i poseduje sertifikat o izdržljivosti vojnog ranga (MIL-STD-810H).

Najnoviji trendovi u poslovanju

Na blogu Acer Corner ćete otkriti nove uvide i biti u toku sa najnovijim trendovima u poslovanju malih i srednjih preduzeća, savetima u vezi sa bezbednošću i tehnologijama za poboljšanje produktivnost.

Saznajte više
acer-for-business-solution-landing-acer-corner

Preporučeno za vas