TravelMate P4 16

Vaš vrhunski poslovni partner

Unapredite poslovanje na računaru TravelMate P4 16, najsavremenijem laptop računaru koji je dizajniran za profesionalce i opremljen vrhunskim funkcijama – predstavlja idealan spoj performansi i bezbednosti.

Nenadmašne performanse

Iskoristite snagu najnovijeg Intel® Core™ Ultra procesora sa platformom vPro Essential1, aplikacijom Intel Unison, brzom dvokanalnom DDR5 memorijom i M.2 PCI-e SSD skladištem. Uz bateriju koja dugo traje1,2 i brzo se puni, neće postojati granice za vašu produktivnost.

travelmate-p4-14-tmp414-42-tco-ksp-1
Više od performansi

Intel® Core™ Ultra procesori su nenadmašan izbor za poslovanje u realnom svetu – poboljšana je revolucionarna arhitektura koja koristi adaptivni hardver kako bi svi profesionalci dobili snažan i gladak doživljaj.

TravelMate P4-intel-unison
Integracija stonog računara i telefona

Intel® Unison™ lako se povezuje sa telefonom po izboru. Prenosite datoteke i fotografije, upućujte i primajte pozive, šaljite i primajte tekstualne poruke i primajte i upravljajte obaveštenjima sa telefona na svom računaru.

travelmate-p4-14-tmp414-42-tco-ksp-2
Tehnologija za detekciju pretnji

Korisnici dobijaju bolju zaštitu sa funkcijama bezbednosti koje pokreće veštačka inteligencija – one mogu detektovati pretnje pre nego što se dogode, uključujući softver za iznudu otkupa, preuzimanje sistema radi pronalaženja kriptovaluta i napade na lanac snabdevanja softverom.

Nenadmašna bezbednost i upravljanje

Ulazite u domen nenadmašne bezbednosti i sveobuhvatne administracije u okviru koje se vaši podaci štite pomoću zasebnog modula TPM 2.0, biometrijske sigurnosti i poklopca za zaštitu privatnosti. Poboljšajte i pojednostavite poslovanje pomoću sistema IT integracija i upravljanje.

Fingerprint Reader
Čitač otiska prsta

Bezbednost se sada nalazi na dohvat ruke – i vi i vaši lični podaci ste zaštićeni od neovlašćenog pristupa.

Privacy Camera Shutter
Poklopac za zaštitu privatnosti na kameri

Fizički poklpac za kameru će onemogućiti pristup veb-kameri radoznalim očima i zaštititi vas od potencijalnih pretnji.

Acer-ProShield-Plus
Acer ProShield Plus

Sveobuhvatno sigurnosno rešenje koje štiti od neovlašćenog pristupa i upada.

Inovacija sa podrškom za veštačku inteligenciju

Iskusite budućnost produktivnosti na poslovnom laptop računaru sa podrškom za VI koji poseduje tehnologije TravelMate Sense, PurifiedVoice sa funkcijom smanjivanja buke pomoću VI, Microsoft Copilot sa tasterskom prečicom3 i mnoge druge.

Dizajn za budućnost

Laptop TravelMate P4 16, sa sertifikatom MIL-810H4, dizajniran je da bude izdržljiv. Zahvaljujući tehnologiji Acer Dust Defender, prašina neće ometati vaš napredak. Preuzmite inicijativu u stvaranju održivijeg okruženja birajući poslovni laptop koji je napravljen od recikliranih materijala5.

Impresivna slika, okružujući zvuk

Bićete očarani vizuelnim detaljima na WUXGA (1920 x 1200)1 ekranu sa tankim okvirom i odnosom širine i visine 16:10. Prepustite se uživanju sa tehnologijom Acer TrueHarmony za nenadmašan vizuelni i audio doživljaj.

 •  

  400 nita

  osvetljenost1

 •  

  100%

  sRGB1

 •  

  85,6%

  Odnos veličine ekrana i kućišta1

Ostanite povezani gde god da se nalazite

Gde god da se nalazite, u pokretu ili za radnom stanicom, TravelMate P4 16 poseduje brojne priključke, brzu WiFi 6E vezu i tehnologiju Bluetooth 5.31 za profesionalce koji često putuju.

 •  

  Thunderbolt 4

  Type C

 •  

  2,1

  HDMI

 •  

  Čitač MicroSD kartica1

Izaberite svoj savršeni TravelMate P4 16 laptop

Potražite svoj TravelMate P4 16 laptop prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

EPEAT je registrovan tamo gde je to primenljivo. EPEAT registracija se razlikuje od zemlje do zemlje. Posetite www.epeat.net da biste videli status registracije prema zemlji.
Dodatne informacije o našim uređajima sa TCO sertifikatom možeš dobiti od svog lokalnog zastupnika prodaje.
1. Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2. Trajanje baterije meri se uz specifične postavke i uslove za testiranje u skladu sa MobileMark 2018. Stvarno trajanje baterije može značajno da se razlikuje u zavisnosti od specifikacija, modela i uslova korišćenja.
3. Microsoft Copilot je sastavni deo Microsoft 365 aplikacija i mora biti unapred instaliran.
4. MIL-STD 810G/H je protokol testiranja koji se sprovodi u kontrolisanim uslovima i ne garantuje buduće performanse u svim situacijama. Nemojte pokušavati da simulirate ove testove jer oštećenja nastala u takvim okolnostima nisu pokrivena standardnom garancijom kompanije Acer.
5. PCR materijal na poklopcu D.