TravelMate P4 Spin 14

Pogledajte video
acer-travelmate-p4-spin-14-hero-banner
TravelMate P4 Spin 14 osnažuje one koji rade hibridno u SMB i Enterprise. Temeljen na platformi Intel vPro®, Acer poslovni računar nudi poboljšano korisničko iskustvo zahvaljujući svojim brzim performansama, povezivanju, bateriji koja se brzo puni i udobnoj olovci za hvatanje beleški.
  • logo_13th-vpro-i7-evo
  • logo_RTX2050
  • logo-16-10
  • logo-dustdefender
  • logo-purifiedvoice-with-ai-noise-reduction

Vrhunski dizajn

Izdržljiv i lagan, ovaj konvertibilni laptop dvostruke namene ima kućište od legure magnezijuma, šarku koja se okreće 360°, tanak okvir ekrana osetljivog na dodir razmere 16:10 sa rezolucijom do WUXGA (1920 X 1200) i olovku sa postoljem.

travelmate-p4-spin-14-tmp414-53-premium-design

Performanse nove generacije

Ovaj elegantni i moćni laptop pokreće Intel vPro® platforma i poseduje do 13. generacije Intel® Core™ i7 procesor1 pored diskretnog NVIDIA® GeForce RTX™ 2050 grafičkog procesora1, 64 GB SODIMM memorije1 i a 65 W dugotrajne baterije koja se brzo puni1.

travelmate-p4-spin-14-tmp414-53-next-gen-performance

Drži prašinu podalje

Naša najnovija tehnologija Dust Defender omogućava ventilatoru da izduva prašinu i svede njeno nakupljanje na minimum tako da performanse ostanu visoke. Funkcija automatskog čišćenja se aktivira kada pokrenete svoj laptop i nakon svakih šest sati upotrebe.

travelmate-p4-spin-14-tmp414-53-keeping-dust-at-bay

Optimizovane video konferencije

Pojednostavite video-pozive uz FHD1 IR veb-kameru sa poklopcem za dodatnu privatnost na ovom laptop računaru za rad od kuće, poboljšanim snimanjem glasa uz smanjenje buke koje pokreće veštačka inteligencija Acer PurifiedVoice i zvučnicima okrenutim nagore sa DTS® zvukom.

travelmate-p4-spin-14-tmp414-53-optimized-video-conferencing

Brži i jače povezan

Zahvaljujući 2x2 Wi-Fi 6E, opcionalnoj 4G LTE1 povezanosti i dva potpuno funkcionalna priključka USB4 Type-C sa Thunderbolt 4, možete biti u pokretu, a u isto vreme imati više 4K ekrana, prebacivati datoteke, puniti se i još mnogo toga.

travelmate-p4-spin-14-tmp414-53-faster-stronger-connections

Bezbednost i privatnost

Prijavite se na svoj uređaj lako i bezbedno sa IR prepoznavanjem lica1 ili uključivanjem pomoću otiska prsta1. Tehnologija Acer User Sensing pomaže da vaši podaci budu bezbedni tako što automatski zaključava vaš ekran kada se udaljite i otključava kada se vratite.

travelmate-p4-spin-14-tmp414-53-security-privacy

Prijatno iskustvo

Ovaj laptop računar pruža prijatno korisničko iskustvo zahvaljujući velikom tačpedu, tišim klikovima i hodom tastera od 1,55 mm. Takođe poseduje tehnologiju Acer Light Sensing koja prilagođava osvetljenost i boju ekrana da ga prilagodi ambijentalnom osvetljenju.

travelmate-p4-spin-14-tmp414-53-an-enjoyable-experience

Napravljen da traje

Ovaj laptop računar koji je testiran prema vojnom standardu poseduje ekran i tačped od Corning® Gorilla® stakla i ojačano ulazne/izlazne priključke tako da laptop može da izdrži svakodnevnu upotrebu.

travelmate-p4-spin-14-tmp414-53-built-to-last

Dizajnirani za održivost

Napravljen delimično od PCR (korisničke reciklirane) plastike, ovaj Acer poslovni laptop računar nalazi se na listi EPEAT3 Gold, ima pakovanje koje se 100% može reciklirati i ne sadrži plastiku, a izabrane konfiguracije u nekim zemljama imaju TCO sertifikat2.

travelmate-p4-spin-14-tmp414-53-designed-for-sustainability

Izaberite svoj savršeni laptop TravelMate P4 Spin 14 laptop računar

Potražite svoj laptop TravelMate P4 Spin 14 prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1 .Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.
2 .Modeli s brojevima modela koji počinju sa TMB311-33-TCO imaju TCO sertifikat. Dodatne informacije o našim uređajima sa TCO sertifikatom možete dobiti od svog lokalnog zastupnika prodaje.
3 .EPEAT je registrovan tamo gde je to primenljivo. EPEAT registracija se razlikuje od zemlje do zemlje. Posetite www.epeat.net da biste videli status registracije prema zemlji.