TravelMate P4 14

Pogledajte video
acer-travelmate-p4-14-hero-banner

Napravljen za hibridni rad u SMB ili Enterprise, TravelMate P4 poslovni laptop računar nudi brze performanse, jake bezbednosne opcije i bateriju koja se brzo puni za prijatnije hibridno radno iskustvo u kancelariji, kod kuće ili u pokretu.

  • logo_13th-vpro-i7-evo
  • logo_RTX2050
  • logo-dustdefender
  • logo-purifiedvoice-with-ai-noise-reduction
  • 2.2K-16-10

Vrhunski dizajn

Izdržljivi i lagan, ovaj laptop rezolucije 2K1 poseduje kućište od legure magnezijuma i tanak okvir ekrana razmere 16:10 tako da vam je slika uvek kristalno jasna i u punom prikazuj.

travelmate-p4-14-tmp414-53-premium-design

Performanse nove generacije

Ovaj tanki i lagani laptop temelji se na Intel vPro® platforma i poseduje 13. generaciju Intel® Core™ i7 procesor1 pored diskretnog NVIDIA® GeForce RTX™ 2050 grafičkog procesora1, 64 GB SODIMM memorije1 i a 65 W dugotrajne baterije koja se brzo puni1.

travelmate-p4-14-tmp414-53-next-gen-performance

Drži prašinu podalje

Naša najnovija tehnologija Dust Defender omogućava ventilatoru da izduva prašinu i svede njeno nakupljanje na minimum tako da performanse ostanu visoke. Funkcija automatskog čišćenja se aktivira kada pokrenete svoj laptop i nakon svakih šest sati upotrebe.

travelmate-p4-14-tmp414-53-keeping-dust-at-bay

Optimizovane video konferencije

Pojednostavite video-pozive uz FHD1 IR veb-kameru sa poklopcem za dodatnu privatnost na ovom laptop računaru, poboljšanim snimanjem glasa uz smanjenje buke koje pokreće veštačka inteligencija Acer Purified Voice i zvučnicima okrenutim nagore sa DTS® zvukom.

travelmate-p4-14-tmp414-53-optimized-video-conferencing

Brži i jače povezan

Zahvaljujući 2x2 Wi-Fi 6E, opcionalnoj 4G LTE i dva potpuno funkcionalna priključka USB4 Type-C sa Thunderbolt 4, ovaj laptop za posao vam omogućava da budete u pokretu, a u isto vreme imati više 4K ekrana, prebacivati datoteke, puniti se i još mnogo toga.

travelmate-p4-14-tmp414-53-faster-stronger-connections

Bezbednost i privatnost

Uživajte u bezbednom prijavljivanju sa IR prepoznavanjem lica1 ili uključivanjem pomoću otiska prsta1. Tehnologija Acer User Sensing zaključava ekran kada se udaljite od računara, dok panel za privatnost2 pomaže da se zaštiti vaš ekran tako što zamućuje ugao gledanja veći od 90 stepeni.

travelmate-p4-14-tmp414-53-security-privacy

Prijatno iskustvo

Ovaj laptop računar pruža prijatno korisničko iskustvo zahvaljujući velikom tačpedu, tišim klikovima i hodom tastera od 1,55 mm. Takođe poseduje tehnologiju Acer Light Sensing koja prilagođava osvetljenost i boju ekrana da ga prilagodi ambijentalnom osvetljenju i temperaturi boje.

travelmate-p4-14-tmp414-53-an-enjoyable-experience

Napravljen da traje

Ovaj laptop računar koji je testiran prema vojnom standardu poseduje tačped od Corning® Gorilla® stakla i ojačano ulazne/izlazne priključke tako da ovaj laptop za hibridne radne uslove može da izdrži svakodnevnu upotrebu.

travelmate-p4-14-tmp414-53-built-to-last

Dizajnirani za održivost

Napravljen delimično od PCR (korisničke reciklirane) plastike, ovaj Acer poslovni laptop računar nalazi se na listi EPEAT4, ima pakovanje koje se 100% može reciklirati i ne sadrži plastiku, a izabrane konfiguracije u nekim zemljama imaju TCO sertifikat3.

travelmate-p4-14-tmp414-53-designed-for-sustainability

Izaberite svoj savršeni TravelMate P4 14 laptop

Potražite svoj TravelMate P4 14 laptop prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.
2 Panel za privatnost je ograničen na modele od 14 inča.
3 Uređaji sa brojevima modela koji počinju sa TMP414-53-TCO, TMP416-52-TCO i TMP416-72-TCO poseduju sertifikat TCO. Dodatne informacije o našim uređajima sa TCO sertifikatom možete dobiti od svog lokalnog zastupnika prodaje.
4 EPEAT je registrovan tamo gde je to primenljivo. EPEAT registracija se razlikuje od zemlje do zemlje. Posetite www.epeat.net da biste videli status registracije prema zemlji.