Povećajte sigurnost sa računarima koji poseduju zaštitu sistema

Saznajte kako možete pomoći svojoj kompaniji da sačuva svoje podatke od bezbednosnih preti uz računare sa zaštitom sistema kompanije Acer.

windows 11 pro_logo
Hreo Banner_5000x3258v2

Zaštite svoju kompaniju sa Windows računarima sa zaštitom sistema kompanije Acer

Windows računari sa zaštitom sistema kompanije Acer nude najveći nivo zaštite sa svojim podrazumevanom bezbednošću koja sprečava neovlašćen pristup uređaju, omogućava sigurno pokretanje, štiti od slabosti firmvera i još mnogo toga.

A group of young people, male and female, of different ethnicities are sitting in a bright modern office room. They are discussing something during a business meeting. There are documents and laptops on the table.

Zaštite svoj identitet od spoljašnjih pretnji

Windows Hello vam omogućava da koristite svoje lice ili otisak prsta da se prijavite brzo i bezbedno, tako što sprečava fišing i napade na podatke za prijavu putem kombinacije biometrijskih senzora i hardverskog čuvanja akreditiva.

KSP2-5000x2800

Najbolja odbrana od zlonamernog softvera

Računari sa zaštitom sistema koriste pravila omogućena zahvaljujući kodu Hypervisor Enforced Code Integrity (HVCI) koji radi u režimu Virtualization Based Security (VBS) da bi proverili sistemski softver pre nego što ga učitaju tako da se mogu izvršiti samo označene i dozvoljene radnje.

Father working from home and taking care of baby

Štiti od napada na hardver i firmver

Korišćenjem TPM 2.0 i modernog procesora sa sistemom za upravljanje digitalnim pravima (DRTM), kao što je Intel vPro® ili AMD Ryzen Pro, računari sa zaštitom sistema mogu bezbedno da se pokrenu i maksimalno umanje posledice ranjivosti firmvera.

KSP4-5000x2800

Acer sveobuhvatno bezbednosno rešenje

Računari sa zaštitom sistema kompanije Acer pružaju sveobuhvatno bezbednosno rešenje tako što kombinuju sigurnosne opcije koje poseduje Acer ProShield Plus, čime se pomaže da uređaj bude zaštićen od neovlašćenog pristupa i upada.

KSP5_5000x2800.psd

Pretražite izabrane računare sa zaštitom sistema kompanije Acer