Intel® Core™ procesori i Intel vPro®

Acer uređaji koje pokreću Intel® Core™ procesori omogućavaju korisnicima da postignu više. Ova sveobuhvatna poslovna računarska platforma sa optimizovanim performansama i sistemom bezbednosti koji pokreće veštačka inteligencija poboljšava saradnju i razvoj poslovanja.

Parallax-03

Snažan računar za vaš posao

Unapredite svoje poslovanje snažnim performansama Intel® Core™ procesora. U kombinaciji sa VI sistemom bezbednosti za rano otkrivanje pretnji i funkcijama za upravljanje u oblaku koje pružaju podršku zaposlenima na daljinu, postići ćete bolje rezultate u svom poslovanju.

Parallax-04
KSP-10-640x640
Osnažene performanse

Snažni računari sa platformom Intel vPro® poboljšavaju poslovnu produktivnost i povećavaju efikasnost zaposlenih na svim poslovnim zadacima.

Businesspeople in the office. Colleagues working together on a new project
Zaštitite svoje podatke

Intel vPro® nudi jedinstveni bezbednosni sistem zasnovan na hardveru koji aktivno detektuje pretnje i štiti poslovne resurse i podatke.

KSP-12-640x640
Pojednostavljeno upravljanje

Intel vPro® nudi moderna rešenja za IT upravljanje kao što su daljinski pristup, ažuriranje softvera i rešavanje problema.

KSP-13-640x640
Obezbeđivanje stabilnosti

Sa lakoćom upravljajte velikim sistemom uređaja. Detaljno smo testirali hardver i softver – Intel vPro® garantuje pouzdanost.