Intel® Core™ Ultra procesori i Intel vPro®

Acer uređaji opremljeni Intel® Core™ Ultra procesorima i platformom Intel vPro® poboljšavaju produktivnost zahvaljujući poboljšanim alatkama veštačke inteligencije. Ovi uređaji takođe nude jedinstvene sigurnosne funkcije, pojednostavljenu podršku, a prethodno su detaljno testirani kako bi garantovali pouzdanost.

Parallax-01

Oslobodite snagu veštačke inteligencije u poslovanju

Intel® Core™ Ultra procesori koriste integrisanu mašinu za veštačku inteligenciju koja omogućava korišćenje funkcija kao što su poboljšana saradnja, strimovanje video zapisa i kreiranje sadržaja, dok sa druge strane poboljšava produktivnost, sigurnosti i pristupačnost za profesionalno iskustvo.

Parallax-02
KSP-06-640x640
Poboljšana produktivnost

Snažni računari sa platformom Intel vPro® i Core™ Ultra procesorima poboljšavaju produktivnost i omogućavaju nove i inovativne primene veštačke inteligencije.

KSP-07-640x640
Obezbeđivanje poslovnih podataka

Intel vPro® nudi jedinstvene bezbednosne funkcije, kao što je detekcija pretnji pomoću veštačke inteligencije koja štiti korisnike, podatke i poslovanje.

KSP-08-640x640
Jednostavno upravljanje na daljinu

Intel vPro® pojednostavljuje upravljanje pomoću rešenja koja omogućavaju IT timovima da daljinski dijagnostikuju i otklone probleme u sistemu.

KSP-09-640x640
Poslovna stabilnost unapređena veštačkom inteligencijom

Smanjite zastoje i prekide u radu. Intel vPro® nudi funkcije poboljšane veštačkom inteligencijom koje obezbeđuju uvek pouzdane performanse.