TravelMate P2 16

Osigurajte uspeh

Ovaj pristupačan poslovni računar koji pokreće najnoviji Intel® Core™ procesor sa platformom vPro1 je pouzdan izbor za najbolje rezultate i bezbedan rad tokom ostvarivanja vaših ciljeva poslovne održivosti.

Stvoren za posao

Vaše poslovanje će biti spremno za nove izazove zahvaljujući platformi Intel vPro® koju pokreću Intel® Core™ procesori1 dizajnirani za snažnije performanse i bezbednosne funkcije. Sa DDR5 memorijom do 64 GB1 i SSD diskom od 2 TB1, postići ćete više svakoga dana.

travelmate-p2-16-tmp216-51-g2-ksp-1
Više od performansi

Intel® Core™ procesori su nenadmašan izbor za poslovanje u realnom svetu – poboljšana je revolucionarna arhitektura koja koristi adaptivni hardver kako bi svi profesionalci dobili snažan i gladak doživljaj.

travelmate-p2-16-tmp216-51-g2-ksp-2
Tehnologija za detekciju pretnji

Korisnici dobijaju bolju zaštitu sa funkcijama bezbednosti koje pokreće veštačka inteligencija – one mogu detektovati pretnje pre nego što se dogode, uključujući softver za iznudu otkupa, preuzimanje sistema radi pronalaženja kriptovaluta i napade na lanac snabdevanja softverom.

Bezbednost i upravljanje

Zaštitite osetljive podatke bez prekoračenja budžeta zasebnim modulom TPM 2.0, tehnologijom Acer ProShield Plus i biometrijskom zaštitom1. Građenje sopstvenog IT sistema je puno izazova – Poboljšajte i pojednostavite proces rešenjem IT integracija i upravljanje za poslovanje.

Fingerprint Reader
Čitač otiska prsta

Bezbednost se sada nalazi na dohvat ruke – i vi i vaši lični podaci ste zaštićeni od neovlašćenog pristupa.

Privacy Camera Shutter
Poklopac za zaštitu privatnosti na kameri

Fizički poklpac za kameru će onemogućiti pristup veb-kameri radoznalim očima i zaštititi vas od potencijalnih pretnji.

Acer-ProShield-Plus
Acer ProShield Plus

Sveobuhvatno sigurnosno rešenje koje štiti od neovlašćenog pristupa i upada.

Snaga veštačke inteligencije i pametna rešenja

Iskoristite snagu veštačke inteligencije i tehnolgija Acer PurifiedView, Acer PurifiedVoice sa funkcijom potiskivanja buke pomoću veštačke inteligencije, Microsoft Copilot sa tasterskom prečicom5 i druge. Upravljajte funkcijama veštačke inteligencije i pametnim funkcijama na jednom interfejsu pomoću softvera TravelMate Sense.

Pouzdan laptop održivog dizajna

Laptop TravelMate P2 16 koji ima sertifikat MIL-810H3 dizajniran je da bude izdržljiv. Zahvaljujući tehnologiji Acer Dust Defender, prašina se neće nagomilavati i ometati vaš rad. Preuzmite inicijativu kada je u pitanju ekološka održivost i izaberite poslovni laptop sa sertifikatima EPEAT i TCO koji je napravljen od recikliranih materijala4.

Celodnevni rad bez zamaranja očiju

WUXGA (1920 x 1200) ekran sa tankim okvirom od 16 inča1 ima kristalno jasnu sliku u 100% sRGB bojama1. Acer BlueLightShield obezbeđuje udobno gledanje, a tu je i baterija koja dugo traje1,2 kako biste mogli da radite bez prekida tokom radnog dana.

 •  

  400 nita1

  Osvetljenost

 •  

  79%1

  Odnos veličine ekrana i kućišta

 •  

  16:10

  Odnos širine i visine

Vaš radni prostor, na vaš način

Bilo da ste u pokretu ili na radnom mestu, TravelMate P2 16 ima sve priključke koji vam mogu zatrebati i brzu WiFi 6E vezu1, a tu je i opcioni 4G LTE1 preko kojeg možete biti povezani sa svetom gde god da se nalazite.

 •  

  Thunderbolt 4 Type C

 •  

  HDMI 2.1

 •  

  Čitač pametnih kartica1

Izaberite svoj savršeni TravelMate P2 16 laptop

Potražite svoj TravelMate P2 16 laptop prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

EPEAT je registrovan tamo gde je to primenljivo. EPEAT registracija se razlikuje od zemlje do zemlje. Posetite www.epeat.net da biste videli status registracije prema zemlji.
Dodatne informacije o našim uređajima sa TCO sertifikatom možeš dobiti od svog lokalnog zastupnika prodaje.
1. Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2. Trajanje baterije meri se uz specifične postavke i uslove za testiranje u skladu sa MobileMark 2018. Stvarno trajanje baterije može značajno da se razlikuje u zavisnosti od specifikacija, modela i uslova korišćenja. 
3. MIL-STD 810G/H je protokol testiranja koji se sprovodi u kontrolisanim uslovima i ne garantuje buduće performanse u svim situacijama. Nemojte pokušavati da simulirate ove testove jer oštećenja nastala u takvim okolnostima nisu pokrivena standardnom garancijom kompanije Acer.
4. PCR materijal na poklopcu D. 
5. Microsoft Copilot je sastavni deo Microsoft 365 aplikacija i mora biti unapred instaliran.