Swift Edge 16

Performanse i mobilnost u jednom paketu

Pogledajte video
 • good-design-2022
 • CES_2023
 • Award Logo

Novi Swift Edge 16 je naš odgovor na današnje udaljene zahteve. Napravljen za produktivnost, kreativnost i bezbednost. Stavite samo 16” tanko i lako kućište u torbu i ponesite ga kako biste mogli da radite sa bilo kog mesta.

 • logo-windowns 11
 • logo-AMD-Ryzen-7000
 • logo_OLED
 • logo-Display-hdr true-black-500
 • logo-TUV

Dizajn

Elegantan i izuzetan Swift Edge 16 napravljen je od magnezijuma koji je 20% lakši i dva puta jači od normalnog aluminijuma. Pružamo vam prenosni računar tanak 12,95 mm1 i izuzetno lak, samo 1,17 kg1, da vas prati na vašim nomadskim poduhvatima.

acer-laptop-swift-edge-the-design

Performanse

Pratite svoj gust raspored i uživajte u slobodi i fleksibilnosti da budete produktivni gde god se nalazite – uz AMD Ryzen™ procesore 1 serije 7000 i bezbednosnim čipom Microsoft Pluton1 koji štiti vaše lične podatke.

acer-laptop-swift-edge-the-security
acer-laptop-swift-edge-amd-ryzen-pro-cpu
AMD Ryzen™ prosecori iz serije 70001

Radite duže na bateriji i uživajte u slobodi da radite, igrate, stvarate, zabavljate se i napredujte uz performanse na koje se možete osloniti.

acer-laptop-swift-edge-microsoft-pluton-security-processor
Microsoft Pluton Security procesor1

Pluton je ugrađen u CPU kako bi eliminisao čitave vektore napada i razvijen da odgovori na pretnje koje se stalno menjaju, tako da možete bezbedno da radite.

Slika

Radite bilo gde, u rezoluciji 4K OLED i doživite senzacionalni spektar boja i bioskopskom jasnoćom 100% DCI-P3 podrškom za spektar boja i 500 nita maksimalne osvetljenosti – tako da slika stalno izgleda odlično.

 • 16” 4K

  OLED

  3840X2400

 • DisplayHDR™

  True Black 500

  Kontrast 1.000.000:1

 • Do

  ≤0,2 ms

  Vreme odziva

 • Tanak okvir

  92%

  Odnos veličine ekrana i kućišta

acer-laptop-swift-edge-the-visuals

Sertifikat za monitor TÜV RHEINLAND Eyesafe®

Monitor računara Swift Edge je profesionalno kalibrisan i ima potvrdu da poštuje ograničenja u vezi sa izlaganjem plavoj svetlosti i istovremeno zadržava visok kvalitet boja čime se u najvećoj mogućoj meri smanjuje naprezanje očiju kako biste uživali u dužim sesijama korišćenja računara.

acer-laptop-swift-edge-tuv-rheinland-eyesafe-display-certification

Pametna rešenja

FHD prednja kamera koristi Acer tehnologiju TNR (temporalno potiskivanje šuma) za dobijanje slike visokog kvaliteta čak i uslovima lošeg osvetljenja. A zahvaljujući tehnologiji Acer PurifiedVoice™ sa funkcijom potiskivanja buke pomoću veštačke inteligencije, video pozivi su bolji nego ikada ranije.

acer-laptop-swift-edge-the-smarts

Povezivanje

Poseduje sledeću generaciju povezivanja sa Wi-Fi 6E3. Idealno rešenje za brzo deljenje datoteka i glatko 4K strimovanje. Poseduje i dva USB-C priključka i podršku za HDMI 2.1 tako da možete biti povezani gde god da idete.

 •  

  Wi-Fi 6E3

  sa opsegom od 6 GHz

 •  

  USB-C 4

  x2

 •  

  HDMI 2.1

  Podrška za rezoluciju do 10K

acer-laptop-swift-edge-the-connectivity

Izaberite svoj savršeni Swift Edge 16

Potražite svoj Swift Edge 16 po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Ispunjava kriterijume standarda za testiranje VESA DisplayHDR™ True Black 500 (Testiranje centralnog dela ekrana (10%) – minimalni nivo osvetljenosti (cd/m2))
3 Za dostizanje navedenih brzina/prednosti Wi-Fi 6E (802.11ax) mreže neophodni su kompatibilni uređaji.
Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške