Swift Go
Spreman, pozor, sad!

acer-laptop-swift-go-Intel-main-banner
Swift 3 je porastao. Pozdravite potpuno novi Swift Go – novi dizajn ima Intel® Core™ procesor1 sa izuzetnim do 3.2K1 OLED. A sve to u privlačnom, tankom i lakom pakovanju koje je spremno za pokret!
 • OLED_Black
 • logo-evo-i7
 • logo-twinair
 • logo-Display-hdr true-black-500
 • logo-TUV-eyesafe

Odmorite oči. Izaberite veličinu.

Izaberite Swift Go OLED od 14 ili 16 inča sa odnosom 16:10 i stopom osvežavanja od 120 Hz1 – monitor koji krase živopisne i precizne boje, neverovatno tamne nijanse crne i kristalno jasna slika – ili ekran osetljiv na dodir2 ako više volite da dodirujete i prevlačite.

 • Bioskopska jasnoća

  100% DCI-P3

  Širok spektar boja

 • DisplayHDR™

  True Black 500

  Kontrast 1.000.000:1

 • TÜV RHEINLAND

  Sertifikat Eyesafe®

  Nizak nivo plave svetlosti

 • Tanak okvir

  90%

  Odnos veličine ekrana i kućišta

acer-laptop-swift-go-Intel-indulge-your-eyes-pick-a-size

 

 

 • Kristalno jasan OLED

  14 inča
  2.8K (2880 x 1800)
  5,1 miliona piksela

 • Kristalno jasan OLED

  16 inča
  3.2K (3200 x 2000)
  6,4 miliona piksela

Spreman za pokret!

Lak za nošenje, Swift Go odlično staje u torbu zahvaljujući debljini od 14,9 mm6 i lakom aluminijumskom kućištu od 1,25 kg7 sa ekološkim OceanGlass™ tačpedom – što ga čini odličnim za nošenje i rad sa bilo kog mesta.

acer-laptop-swift-go-Intel-grab-and-go

Nijedan zadatak nije pretežak

Otkrijte vrhunske performanse Intel® Core™ procesora 1 serije H 13. generacije, do 45 W i 14 jezgra1, kao i sertifikat Intel® Evo™ dizajna sa Intel® Unison™ – a sve vam to pruža iskustvo korišćenja laptopa bez kompromisa3.

acer-laptop-swift-go-Intel-no-task-too-big

 

 

 • Unapredite produktivnost

  Postignite više zahvaljujući najnovijim Intel® Core™ procesorima 13. generacije1 koji nude izuzetno efikasnu produktivnost i snagu za obavljanje više poslova istovremeno.

 • Vrhunski laptop računar

  Prilagođeni da pruže superiorne performanse, odziv i dugo trajanje baterije, Intel® Evo™ laptop računari će sa lakoćom obaviti svaki zadatak, bez kompromisa po pitanju performansi3.

 • Integracija stonog računara i telefona

  Intel® Unison™ lako se povezuje sa telefonom po izboru. Prenosite datoteke i fotografije, upućujte i primate pozive, šaljite i primajte tekstualne poruke i primajte i upravljajte obaveštenjima sa telefona na svom računaru.

Dva puta hladniji

Za sjajne rezultate hlađenja zaslužni su sistem TwinAir koji podržava različite režime hlađenja, dve bakarne vakuumske cevi i ulaz za vazduh na tastaturi koji odvodi do 10%4 više toplote u odnosu na standardne tastature.

acer-laptop-swift-go-Intel-twice-as-cool
 • acer-laptop-swift-go-Intel-twinair-cooling

  TwinAir hlađenje

  Posebno dizajnirana dva ventilatora ravnomerno odvode toplotu na kontrolisan način.

 • acer-laptop-swift-go-Intel-thermal-performance-up-by-60-7

  Performanse hlađenja su povećane za 60,7%

  TwinAir dizajn nudi bolje termalne performanse u odnosu na hlađenje sa jednim ventilatorom4.

 • acer-laptop-swift-go-Intel-cool-to-the-touch

  Hladan na dodir

  Stavite dlanove na tastaturu i osetićete da je površina računara Swift Go hladna na dodir.

Pametna rešenja

Video pozivi su bolji nego ikada ranije jer QHD kamera od 1440p koristi Acer tehnologiju TNR kako biste dobili sliku visokog kvaliteta u uslovima slabog osvetljenja, kao i tehnologiju Acer PurifiedVoice™ sa funkcijom eliminisanja buke pomoću veštačke inteligencije.

acer-laptop-swift-go-Intel-the-smarts

Povezivanje

Swift Go ima 2 USB Type C (Thunderbolt 4 / USB 4) priključka, HDMI 2.1 i Wi-Fi 6E5 i ležište za MicroSD – na raspolaganju su vam svi potrebni priključci za produktivan rad!

acer-laptop-swift-go-Intel-the-connectivity

Izaberite svoj savršeni Swift Go 14/16

Potražite svoj Swift Go 14/16 prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

Funkcije i prednosti Intel® tehnologija zavise od konfiguracije sistema i za njihovo korišćenje može biti potrebno da se omogući aktivacija hardvera, softvera ili usluga. Performanse zavise od konfiguracije sistema. Nijedan uređaj niti komponenta ne mogu biti apsolutno bezbedne.


© Intel Corporation. Intel, logotip Intel i druge Intel oznake su zaštitni znakovi korporacije Intel ili njenih filijala. Drugi nazivi i brendovi mogu biti u vlasništvu drugih kompanija.

1  Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2  Dostupno za Swift Go 14. Verzija sa ekranom osetljivim na dodir ima 1920 x 1200 IPS LCD ekran.
3  Swift Go je testiran i podešen prema zahtevima platforme Intel ® Evo™ i poseduje potvrdu da ispunjava ove zahteve. Više detalja potražite na lokaciji www.intel.com/PerformanceIndex (platforme).
4  Na osnovu podataka Acer interne laboratorije.
5  Za dostizanje navedenih brzina/prednosti Wi-Fi 6E (802.11ax) mreže neophodni su kompatibilni uređaji.
6  Ovo je približna vrednost zasnovana na prosečnoj debljini uređaja duž utisnute ivice i može se razlikovati u zavisnosti od specifikacije proizvoda.
  Težina može da se razlikuje u zavisnosti od procesora i povezanih termalnih postavki, kao i drugih faktora kao što je konfiguracija skladištenje i memorije.