Serija Aspire S
Radite s lakoćom

Izaberite sveobuhvatni računar serije Aspire S za besprekoran svakodnevni računarski doživljaj. Osnažite inspiraciju kao nikad do sad uz kristalno jasni WQHD monitor – a sve to uz uštedu i rasterećenje prostora i ulepšavanje svoje svakodnevice.

Osnažite svoju inspiraciju

Najnoviji Intel® Core™ procesori1 13. generacije pružaju performanse uvek spremne da izvršavaju svakodnevne zadatke cele porodice. Pruža mogućnost da obavljate stvari brzim tempom, za povećanu produktivnost i efikasnost.

 • Produktivnost

  Intel® Core™ procesori1 13. generacije povećavaju performanse u stvarnom svetu na polju produktivnosti i saradnje.

 • Windows 11 Home

  Unapredite svoju efikasnost uz najkorišćeniji, najpouzdaniji, najproduktivniji i najprilagodljiviji operativni sistem za rad, učenje, razvoj i igru.

 • Intel® Arc™ A serija grafike

  Xe Super Sampling. Tehnologija za optimizaciju rezolucije poboljšanoj funkcijama veštačke inteligencije koja bolje performanse i poboljšani prikaz.

Dizajniran za vaše svakodnevne potrebe

Poboljšajte svoje svakodnevne performanse i produktivnost uz OceanGlass™ tačped1 koji se skida – napravljen od plastike iz okean – sa aktivnom olovkom1 i radite preciznije nego što ste mislili da je moguće.

Tanak. Ergonomičan. Može da se nakrene.

Napravljen da se uklopi skoro svuda, elegantno i minimalističko kućište obezbeđuje vam čisti i moderni radni prostor – dok ergonomski ekran koji može da se nagne (-10° do 20°) pruža udobno gledanje dok radite ili surfujete internetom.

Višedimenzionalni audio-vizuelni doživljaj

Uronite u kristalno jasne slike na WQHD monitoru sa gotovo nepostojećim okvirom. A uz neverovatno uzbudljivu DTS® zvučnu podršku, horor filmovi postaju još strašniji, a komedije smešnije!

 • WQHD

  2560 x 1440

  IPS ekran

 • Gotovo nepostojeći okvir

  98,11%

  Odnos veličine ekrana i kućišta1

 • Do

  75 Hz / 16 ms

  Osvežavanje1 + Odziv1

 • Višedimenzionalna

  DTS®

  zvučna podrška

Svetla, kamere, akcija!

Video-pozivi i snimanje su zabavniji nego ikada! FHD veb-kamera od 1080p sa magnetnim držačem snima vas u vašem punom sjaju. A ukoliko želite da podignete stvar na sledeći nivo, QHD veb-kamera od 1440p1 sa prstenastim svetlom uhvatiće vas u vašem najboljem izdanju!

QHD veb-kamera od 1440p sa prstenastim svetlom1

Zablistajte u centru pažnje i iskusite QHD od 1440p za sve vaše aspiracije za vrhunskim videom i kontrolišite koliko sjajno blistate dodirom prsta!

Povežite se

Povećajte svoju produktivnost i funkcionalnost uz lak pristup brojnim priključcima i opcijama povezivanja. Povežite još jedan monitor pomoću HDMI kabla ili dodatne spoljne uređaje, omogućavajući iskustvo koje je unapređeno i specijalno prilagođeno tako da odgovara vašim potrebama!

 •  

  USB 3.2 priključak 2. generacije

  Type C

 •  

  WiFi 6E2

  sa opsegom od 6 GHz

 •  

  Bluetooth

  5.0

 •  

  Otvor za SD karticu

  Integrisan

Živite pametno

Dobro došli u novu eru povećane privatnosti, produktivnosti i pametnih video-konferencija uz Acer EyeSense™ te uživajte u besprekornoj biometrijskoj sigurnosti dok raditi uz Windows Hello čitač otiska prsta.

Pogledajte video
 • Zaštitite svoju privatnost

  Automatski zaključajte svoj računar kada korisnici kojima to nije dozvoljeno pokušaju da pristupe vašem uređaju. Takođe, dobijate obaveštenje kada računar detektuje da vam neko zaviruje u ekran, kako bi vaši podaci bili zaštićeni.

 • Energetska efikasnost

  Suptilno i neupadljivo poboljšajte energetsku efikasnost. Vaš ekran se zatamnjuje kada se udaljite i ponovo osvetljava kada mu se primaknete.

 • Personalizovani avatari

  Pridružite se sastanku sa svojim ličnim avatarom kako biste učestvovali u skladu sa svojim raspoloženjem ili ličnošću.

Pronađite svoj savršeni Aspire računar za sve namene

Pretražite i uporedite proizvode prema karakteristikama i specifikacijama i pronađite svoj savršeni Aspire računar za sve namene

Filteri

Izabrani filteri će se pojaviti ovde. Menjanje filtera ažuriraće rezultate i može uticati na dostupnost drugih opcija.
0 Rezultati

Funkcije i prednosti Intel® tehnologija zavise od konfiguracije sistema i za njihovo korišćenje može biti potrebno da se omogući aktivacija hardvera, softvera ili usluga. Performanse zavise od konfiguracije sistema. Nijedan uređaj niti komponenta ne mogu biti apsolutno bezbedne. 

©Intel Corporation. Intel, logotip Intel i druge Intel oznake su zaštitni znakovi korporacije Intel ili njenih filijala. Drugi nazivi i brendovi mogu biti u vlasništvu drugih kompanija.
Stvarni proizvod može da se razlikuje od prikazanih slika usled različitih fotografskih uslova. Zadržavamo pravo na izmene bez prethodnog obaveštenja. Sve specifikacije mogu biti promenjene bez prethodnog obaveštenja. Sve detalje možete pronaći na stranicama sa specifikacijama proizvoda. 

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela. 
2 Za dostizanje navedenih brzina/prednosti Wi-Fi 6E (802.11ax) mreže neophodni su kompatibilni uređaji.