Nitro XV0

Nitro XV0 AGW Source

Još realističniji UltraWide prikaz

Više nećeš propustiti ni sekundu akcije. Sa ekranom do 34 inča u veličanstvenoj rezoluciji 3440 x 1440 (21:9) UltraWide QHD1 stvorenim za posao i zabavu možeš do kraja da se prepustiš igri na potpuno nov način.

Nitro XV0 AGW Source

Savršeno glatka slika

Kada se igra usija, preciznost je od ključnog značaja. Sa neverovatnom brzinom osvežavanja od 144 Hz2 dobijaš izuzetno glatku sliku sa bržim prikazivanjem kadrova i manjim kašnjenjem ulaznog signala tako da možeš brže da donosiš bolje odluke.

Nitro XV0 AGW Source

Bez preklapanja ekrana

Reci zbogom preklapanju slike. Sa tehnologijom AMD FreeSync™ 3 kadrovi se savršeno sinhronizuju sa kadrovima na grafičkoj kartici za tečan prikaz igre.

Nitro XV0 AGW Source

Živopisne slike

Tvoja igra će oživeti. Sa HDR10 podrškom koja obezbeđuje prošireni odnos kontrasta i paletu boja, dobijaš veći kontrast između crne i bele boje koji je zaslužan za još realističnije i prirodnije slike.

Nitro XV0 AGW Source

Pravo ubrzanje

Zahvaljujući tehnologiji Visual Response Boost™ 4 dobija se vreme odziva pokretnih slika (MPRT – Moving Picture Response Time) od 1 ms čime se smanjuju zamućenja i postiže kristalno jasna igra.

Nitro XV0 AGW Source

Bezbednost oka je na prvom mestu

Spremi se za duge sesije igre. Tehnologije Acer BlueLightShield™ i Flickerless™ štite oči od nepotrebnog naprezanja i umora tako da možeš duže da igraš bez pauze.

Nitro XV0 AGW Source

Igra sa munjevito brzim odzivom

Zbriši protivnike sa još bržim vremenom reagovanja. Uz veoma malo kašnjenje ulaznog signala dobijaš prednost u dragocenim milisekundama tako da ćeš uvek preduhitriti protivnike.

Nitro XV0 AGW Source

Pronađite svoj savršeni Acer monitor

Pretražite i uporedi proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni Acer monitor

1 – Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 – Stvarne stope osvežavanja mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona, specifikacija računara/hardvera i/ili podešavanja računara. Ovaj uređaj je dizajniran da podržava povećavanje radnog takta na veću stopu osvežavanja. Međutim, povećanje radnog takta može dovesti do nestabilnosti sistema. Ako dođe do nestabilnosti, smanji radni takt na nižu brzinu osvežavanja podešavanjem prikaza na ekranu.
3 – Za tehnologiju Radeon™ FreeSync potrebni su: monitor koji ima priključak DisplayPort Adaptive-Sync ili HDMI, kompatibilni grafički procesor Radeon™ sa priključkom DisplayPort ili HDMI i kompatibilni upravljački program grafičke kartice za Radeon™ softver.
4 – Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Vreme odziva od 1 ms sa tehnologijom VRB dobijeno je na osnovu internih testova obavljenih u specifičnim uslovima. Nivo osvetljenosti može da se razlikuje tokom korišćenja Visual Response Boost™ režima.
Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške