Tehnologija za visoko obrazovanje

Revolucionarna tehnologija za potrebe fakulteta. sledeća generacija inovatora, pronalazača i lidera trenutno se nalazi u amfiteatrima fakulteta. Acer uređaji zadovoljavaju potrebe visokoobrazovnih institucija sa najboljom tehnologijom za razvijanje specifičnih veština kod svojih studenata u cilju unapređivanja profesionalne karijere.
High_Education_Student_Box_01

Studenti

Snažni saputnici za postizanje neverovatnih postignuća u učenju. Pronađite najbolji uređaj za studiranje na fakultetu ili usmeravanje strasti na ciljeve.

Otkrijte više
High_Education_Academics_Box_02

Akademsko obrazovanje

Za svako akademsko putovanje postoje jedinstvene potrebe. Postarajte se da pronađete najpogodniji uređaj za podučavanje studenata u našem bogatom portfoliju notebook i Chromebook računara sa operativnim sistemom Windows.

Otkrijte više
High_Education_Faculty_Box_03

Osoblje

Osmislite živopisan prostor na fakultetu. Sa našim portfolijom za kancelarije, laboratorije, biblioteke i amfiteatre, fakulteti i univerziteti mogu organizovati bezbedna i progresivna okruženja za učenje kojima se jednostavno upravlja.

Otkrijte više
Pobrinite se da vaš fakultet ostavi ekološki trag

Kada smo dizajnirali našu liniju proizvoda Vero, imali smo na umu našu planetu, zbog čega su korišćeni održivi materijali, dizajn koji je jednostavan za nadogradnju i zeleno pakovanje.

High_Education_Vero_Stripe_Banner_v2