Zašto Esports?

Negujte najvažnije veštine dok gradite stimulišuće okruženje za učenje i uzbudljive karijere. Ovaj pristup podstiče timski rad, rešavanje problema i upravljanje pritiskom na zabavan način, dok istovremeno uvodi uzbudljive mogućnosti za razvoj karijere.

Podignite rad u školi na viši nivo

Pored uređaja i dodatne opreme koji se mogu iskoristiti za svaki projekat, laboratoriju ili arenu, školama obezbeđujemo i detaljan sadržaj, vebinare i pristup našoj jedinstvenoj esports platformi PLANET9.

Revolucionarna i sveobuhvatna rešenja za budućnost

Popularnost platforme esports je sve veća, kako za gejmere tako i gledaoce: Twitch i YouTube video snimci igara dokazuju da esports postaje sve više sličan tradicionalnoj atletici, sa profesionalnim ligama igrača i velikim brojem fanova koji vole da gledaju snimke video igara, ali ne i da ih sami igraju.

Progresivno razmišljanje

U 21. veku, od učenika se očekuje da razvija kritičko razmišljanje, donosi odluke zasnovane na činjenicama, rešava probleme na kreativan način, komunicira i sarađuje sa drugima, koristi informacije na inovativne načine i preuzima odgovornost za sebe i druge. Esports nudi priliku za razvijanje ovih socijalnih veština u igri, ali i otvara vrata za nova zanimanja, poput analitičara, profesionalnih gejmera, trenera i mnogih drugih.

SAZNAJTE VIŠE O OPERATIVNOM SISTEMU WINDOWS 11 SE

Pogledajte još neke od naših najnovijih uređaja u nastavku: