Ekosistem obrazovanja kompanije Acer

Naš ekosistem predstavlja srž naše posvećenosti obrazovanju. Sveobuhvatni sistem u kojem se tehnologija, resursi, rešenja, materijal za obuku, najbolje usluge u klasi i partnerstva prepliću i razvijaju.

Uređaji i tehnologije

Negovanje saradnje, kreativnosti i posvećenosti u učionici i šire. Naši uređaji su dizajnirani da unaprede učenje: neposredno, na daljinu i hibridno.

K12 rešenja | Rešenja za visoko obrazovanje

Najbolja usluga u klasi

EduCare predstavlja sveobuhvatan paket usluga koje produžavaju radni vek uređaja i omogućavaju školama da maksimalno iskoriste svoja ulaganja.

Otkrijte više

Centri za rešenja i partneri za obrazovanje

Preko partnera za obrazovanje kompanije Acer, komuniciramo sa školama i univerzitetima i obezbeđujemo prilagodljiva sveobuhvatna rešenja koja odgovaraju njihovim jedinstvenim potrebama. Naši stručnjaci iz Acer centra za rešenja u obrazovanju su naši najvredniji partneri.

Otkrijte više

Alliance Partners (Partneri-saveznici)

Udružujemo se sa partnerima-saveznicima, kao što su Microsoft, Google i Intel, kako bismo prilagodili nastavne procese učenicima i nastavnicima. Takoše, zajedno sa partnerima, institucijama obezbeđujemo napredna rešenja i pružamo podršku upravama i vladama u procesu digitalne transformacije.
 
Microsoft rešenja | Rešenja za Chrome

Akademski partneri i partneri za profesionalni razvoj

Acer Academy je dvosmerna biblioteka za obuku, kako za nastavnike, tako i prodajne partnere koji žele da se usavršavaju.

Otkrijte više

Zajednica nastavnika i inovativna rešenja

Naša zajednica je mesto na mreži gde se sastaju nastavnici iz celog sveta, razmenjuju mišljenja i komuniciraju sa stručnjacima iz oblasti obrazovanja kako bi otkrili nove načine učenja i podučavanja u digitalnoj eri. Inovativni školski program promoviše najbolje prakse, nudi obuke, vebinare i odaje priznanje školama koje su realizovale projekat digitalne transformacije sa kompanijom Acer.

Otkrijte više

Resursi za podučavanje

Kroz saradnju sa vodećim kompanijama, nudimo rešenja za učenje i upravljanje, kao i najbolje u klasi STEAM alatke koji će drastično promeniti proces učenja.

Obratite nam se