TravelMate B3 11

Omogućavanje angažovano obrazovanje

Pogledajte video
icon_Win11-JumpStart-black
acer-travelmate-b3-11-hero-banner

Laptop računar TravelMate B3 11 visokih performansi prilagođava učenje uz svoj SAD Sertifikat prema vojnom standardu (MIL-STD-810H), tastaturom koja se u potpunosti može popraviti i softverom za udaljenost od ekrana i podsetnikom za pauzu.

  • intel-inside
  • MIL-STD-810H
  • Wi-Fi_6E_Black
  • 9.5 hrs
  • Logo_Aspire_Vero_PCR 2

Efikasne performanse

Obavlja vaše školske zadatke brže od drugih školskih prenosnih računara na tržištu. Najnoviji Intel® procesor1 ima malu potrošnju električne energije i visoke performanse za pouzdano rešenje zasnovano na učionici.

acer-travelmate-b3-11-efficient-performance

Odmorite oči

Kada ste previše blizu računaru, ekran može štetno da utiče na vaše oči, a ovaj školski laptop računar ima opciju za podsetnik na udaljenost od ekrana1 koja će vas obavestiti ako ste previše blizu ekranu. Takođe će vas podsetiti da redovno pravite pauze kako biste smanjili stres i naprezanje očiju.

acer-travelmate-b3-11-give-your-eyes-a-break

Sertifikat za izdržljivost

Ovaj studentski laptop računar sa sertifikatom u skladu sa vojnim standardom MIL-STD-810H5, tastaturom sa zaštitom od prosipanja tečnosti, ojačanim ulazno-izlaznim priključcima i gumom za apsorpciju udaraca koja štiti od pada sa maksimalne visine od 122 cm.

acer-travelmate-b3-11-certified-durability

Otključava potencijal učenika

Stignite, pratite i prestignite druge uz novu kategoriju alakti za učenje koje obuhvata Microsoft 365. Ova sredstva za ubrzavanje učenja otključavaju potencijal svakog učenika, dok u isto vreme omogućavanju nastavnicima da svakom učeniku pruže više prilika za učenje, vežbanje i da odmah usmere svakog pojedinca.

Istražite Acer Corner
acer-travelmate-b3-11-unlocking-student-potential

Veza bez prekida

Intel® Wi-Fi 6E i strateški postavljene bežične antene sa 2x2 MU-MIMO pružaju jaku, konstantnu bežičnu konekciju tako da ćete biti povezani tokom celog časa.

Students with laptop; Shutterstock ID 444332530; purchase_order: -; job: -; client: -; other: -

Tastatura koja se može servisirati

Ova tastatura sa mehanički pričvršćenim tasterima koja se može popraviti sprečava da se slučajno uklone tasteri, a u isto vreme vam omogućava da brzo i lako zamenite čitavu tastaturu odvijanjem samo dva zavrtnja, što je čini idealnom za punu učionicu u kojoj se nezgode dešavaju.

acer-travelmate-b3-11-serviceable-keyboard-design

Baterija koja traje čitav dan

Baterija koja traje do 9,5 sati2, učenici mogu sa jednim punjenjem odslušati ceo dan predavanja. Sa prednjim poklopcem baterije i Wi-Fi indikatorima, nastavnici na osnovu jednog pogleda mogu videti da li ima problema.

acer-travelmate-b3-11-powering-through-the-day

Dizajnirani za održivost

Napravljen od materijala koji se mogu reciklirati, u održivom pakovanju i sa energetski efikasnim dizajnom i EPEAT registracijom3, ovaj laptop računar sa objedinjenim rešenjima za učenje odgovara duhu naše Earthion inicijative da se smanji otpad tokom životnog veka uređaja.

acer-travelmate-b3-11-designed-for-sustainability
less-plastic-waste-in-the-ocean
Manje plastike u okeanima

Koristimo recikliranu plastiku iz okeana za OceanGlass™ tačped u ovom laptop računaru. Tačped vam pruža osećaj glatkog stakla dok prstima prelazite preko njega.

conserve-natural-resources
Sačuvajmo prirodne resurse

Naše pakovanje od kalupljenog kartona sadrži papir, karton i druga prirodna vlakna, zahvaljujući čemu je održivije od tradicionalnog plastičnog i stiropor pakovanja.

tco-certified
Sertifikat TCO4

U nekim zemljama konfiguracije ovih laptop računara imaju TCO sertifikat, što je vodeći svetski sertifikat za održivost IT proizvoda. Ovaj sertifikat odražava posvećenost kompanije Acer da svojim ekološkim dizajnom i modelom poslovanja doprinose zaštiti životne sredine.

Izaberite svoj savršeni TravelMate B3 11 laptop računar

Potražite svoj TravelMate B3 11 laptop računar prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1 Specifikacije se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.
2 Trajanje baterije meri se uz specifične postavke i uslove za testiranje u skladu sa MobileMark 2018. Stvarno trajanje baterije može znatno da se razlikuje u zavisnosti od specifikacija, modela proizvoda, konfiguracije, aplikacija, postavki upravljanja napajanjem, radnih uslova i funkcija koje se koriste. Takođe se javljaju razlike u performansama na osnovu korišćenih komponenti, što uključuje, ali nije ograničeno na procesor, kapacitet RAM memorije, memoriju za skladištenje, ekran, rezoluciju itd.
3 EPEAT® registracija se razlikuje od zemlje do zemlje. Za status registracije svake zemlje, pogledajte http://www.epeat.net/.
4 Modeli s brojevima modela koji počinju sa TMB311-33-TCO imaju TCO sertifikat. Dodatne informacije o našim uređajima sa TCO sertifikatom možete dobiti od svog lokalnog zastupnika prodaje.
5 MIL-STD 810G/H je protokol testiranja koji se sprovodi u kontrolisanim uslovima i ne garantuje buduće performanse u svim situacijama. Nemojte pokušavati da simulirate ove testove jer oštećenja nastala u takvim okolnostima nisu pokrivena standardnom garancijom kompanije Acer.