TravelMate B5 14

Zamislite novi način učenja

Pogledajte video
icon_Win11-JumpStart-black
acer-travelmate-b5-14-hero-banner
Izuzetno izdržljiv TravelMate B5 14 visokih performansi poboljšaće vaše iskustvo učenja sa opcionim FHD ekranom od 14”1, tastaturom koja se može popraviti i sa pričvršćenim tasterima i HD veb-kamerom sa poklopcem kamere.
  • logo-12th_intel_i3
  • MIL-STD-810H
  • Wi-Fi_6E_Black
  • 9 hrs
  • 14 inch

Efikasne performanse

Obavlja vaše školske zadatke brže od drugih prenosnih računara za studente na tržištu. Intel® Core™ i3 procesor1 do 12. generacije kombinuje malu potrošnju energije i visoke performanse za pouzdana rešenja u učionici.

acer-travelmate-b5-14-efficient-performance

Odmorite oči

Da bi mladi korisnici naučili koji je najbolji položaj za korišćenje računara, ovaj školski laptop će ih obavestiti kada su previše blizu ekranu. Takođe će ih podsetiti da redovno pravite pauze kako bi smanjili stres i naprezanje očiju.

acer-travelmate-b5-14-give-your-eyes-a-break

Sertifikat za izdržljivost

Ovaj izdržljivi studentski laptop računar sa sertifikatom u skladu sa vojnim standardom MIL-STD-810H2, 6, tastaturom sa zaštitom od prosipanja tečnosti, ojačanim ulazno-izlaznim priključcima i gumom za apsorpciju udaraca koja štiti od pada sa maksimalne visine od 122 cm.

acer-travelmate-b5-14-certified-durability

Otključava potencijal učenika

Stignite, pratite i prestignite druge uz novu kategoriju alakti za učenje koje obuhvata Microsoft 365. Ova sredstva za ubrzavanje učenja otključavaju potencijal svakog učenika, dok u isto vreme omogućavanju nastavnicima da svakom učeniku pruže više prilika za učenje, vežbanje i da odmah usmere svakog pojedinca.

Istražite Acer Corner
acer-travelmate-b5-14-unlocking-student-potential

Veza bez prekida

Intel® Wi-Fi 6E i strateški postavljene bežične antene sa 2x2 MU-MIMO pružaju jaku, konstantnu bežičnu konekciju tako da ćete biti povezani tokom celog časa.

Students with laptop; Shutterstock ID 444332530; purchase_order: -; job: -; client: -; other: -

Tastatura koja se može servisirati

Ova tastatura sa mehanički pričvršćenim tasterima koja se može popraviti sprečava da se slučajno uklone tasteri, a u isto vreme vam omogućava da brzo i lako zamenite čitavu tastaturu odvijanjem samo dva zavrtnja, što je čini idealnom za punu učionicu u kojoj se nezgode dešavaju.

acer-travelmate-b5-14-serviceable-keyboard-design

Baterija koja traje čitav dan

Baterija koja traje do 93 sati nakon jednog punjenja omogućava da računar bude uz vas tokom celog dana ispunjenog predavanjima. Sa prednjim poklopcem baterije i Wi-Fi indikatorima, nastavnici na osnovu jednog pogleda mogu videti da li ima problema.

acer-travelmate-b5-14-powering-through-the-day

Dizajnirani za održivost

Napravljen od materijala koji se mogu reciklirati, u održivom pakovanju i sa energetski efikasnim dizajnom i EPEAT registracijom4, ovaj laptop računar odgovara duhu naše Earthion inicijative da se smanji otpad tokom životnog veka uređaja.

acer-travelmate-b5-14-designed-for-sustainability
less-plastic-waste-in-the-ocean
Manje plastike u okeanima

Koristimo recikliranu plastiku iz okeana za OceanGlass™ tačped u ovom laptop računaru. Tačped vam pruža osećaj glatkog stakla dok prstima prelazite preko njega.

conserve-natural-resources
Sačuvajmo prirodne resurse

Naše pakovanje od kalupljenog kartona sadrži papir, karton i druga prirodna vlakna, zahvaljujući čemu je održivije od tradicionalnog plastičnog i stiropor pakovanja.

tco-certified
Sertifikat TCO5

U nekim zemljama konfiguracije ovih laptop računara imaju TCO sertifikat, što je vodeći svetski sertifikat za održivost IT proizvoda. Ovaj sertifikat odražava posvećenost kompanije Acer da svojim ekološkim dizajnom i modelom poslovanja doprinose zaštiti životne sredine.

Izaberite svoj savršeni TravelMate B5 14 laptop računar

Potražite svoj TravelMate B5 14 laptop prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1 Specifikacije se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.
2 Test na pesak i prašinu u skladu sa standardom MIL-STD 810F.
3 Trajanje baterije meri se uz specifične postavke i uslove za testiranje u skladu sa MobileMark 2018. Stvarno trajanje baterije može znatno da se razlikuje u zavisnosti od specifikacija, modela proizvoda, konfiguracije, aplikacija, postavki upravljanja napajanjem, radnih uslova i funkcija koje se koriste. Takođe se javljaju razlike u performansama na osnovu korišćenih komponenti, što uključuje, ali nije ograničeno na procesor, kapacitet RAM memorije, memoriju za skladištenje, ekran, rezoluciju itd.
4 EPEAT® registracija se razlikuje od zemlje do zemlje. Za status registracije svake zemlje, pogledajte http://www.epeat.net/.
5 Modeli s brojevima modela koji počinju sa TMB514-31-TCO imaju TCO sertifikat. Dodatne informacije o našim uređajima sa TCO sertifikatom možete dobiti od svog lokalnog zastupnika prodaje.
6 MIL-STD 810G/H je protokol testiranja koji se sprovodi u kontrolisanim uslovima i ne garantuje buduće performanse u svim situacijama. Nemojte pokušavati da simulirate ove testove jer oštećenja nastala u takvim okolnostima nisu pokrivena standardnom garancijom kompanije Acer.