Accelerating Learning

Acer TravelMate laptop računari sa operativnim sistemom Windows 11 i alatkama Microsoft Learning Accelerators otvaraju nove mogućnosti učenja i poučavanja. Ova kombinacija osnažuje učenike uz materijal za učenje napravljen po meri učenika, što omogućava nastavnicima vredne uvide i pruža IT administratorima mogućnost da sa lakoćom upravljaju stotinama uređaja.

Oduševljava, sarađuje, TravelMate

Acer TravelMate B & P serija laptop računara sa Microsoft 365 omogućava aktivno učenje uz snažne procesore, funkcije usmerene na korisnika i povećanu izdržljivost, koja u isto vreme podrazumeva i održivost jer se za njihovu izradu koriste održivi materijali.

Ponovno osmišljavanje učionice

Oslobodite se obične i tradicionalne učionice. Naši Acer TravelMate laptop računari sa operativnim sistemom Windows 11 i Microsoft Learning Accelerators alatkama spremni su da udovolje zahtevima novog i jedinstvenog doživljaja učenja, kao što je učenje uživo, na daljinu ili u različitim scenarijima u učionici.

Oslobodite potencijal svojih učenika

Oslobodite pun potencijal svakog učenika pomoću alata koji podržavaju osnovne i buduće veštine. Ove Learning Accelerators alatke pružaju nastavnicima podatke koji im omogućavaju da osnaže i vode učenike ka akademskom uspehu.

Korisni uvidi

Steknite jasnu sliku aktivnosti učenika iz više razreda. Nastavnici će moći da prate predaju zadataka i učešće na času u jednostavnom formatu koji im omogućava da preduzmu akciju, vide trendove, pomognu učenicima i uštede vreme.

Reading Progress

Reading Progress prati veštine čitanja učenika kako bi nastavnici imali brz i efikasan uvid. Unapređivanjem kreiranja zadataka sa čitanjem, pregledanje i proces analize, nastavnici mogu da izdvoje više vremena za aktivno pružanje smernica.

Microsoft Reflect

Microsoft Reflect je alatka u okviru aplikacije Teams koja pomaže učenicima da otkriju i izraze kako se osećaju na bezbedan i zanimljiv način, zahvaljujući čemu izgrađuju emocionalni vokabular i pružaju nastavnicima uvide koji im omogućavaju da pruže aktivnu podršku.

Izgradnja osnovnih veština za učenike

Jednostavno ugrađene u aplikacije kao što su Microsoft Teams, OneNote, PowerPoint, Word i druge, alatke Learning Accelerators pružaju učenicima više mogućnosti da uče i odmah vežbaju, dok u isto vreme dobijaju ciljane smernice.

Reading Coach

Učenici će imati više prilika da vežbaju čitanje uz vežbe koje obezbeđuje Reading Coach. Učenici mogu da upravljaju svojim učenjem uz smernice u vezi s izgovorom, naglaskom, brzinom čitanja i ponavljanjem vokabulara.

Search Coach

Search Coach pomaže da se poveća sposobnost učenika da razlikuju činjenice od mišljenja. Učenici će naučiti da sprovode efikasna istraživanja, pronalaze pouzdane sajtove i kritički posmatraju svoje rezultate.

Speaker Coach

Kako u učionici, tako i tokom karijere, veštine prezentovanja veoma su važne. Speaker Coach je alatka za obuku u realnom vremenu koja pomaže da se procene ključne tačke i pruže personalizovane povratne informacije o kvalitetu javnog govorništva svakom učeniku.

Zaštita za korisnike i njihove uređaje

Uz Microsoft 365 ugrađene bezbednosne opcije i inteligenciju iz oblaka, Acer TravelMate laptop računari ne samo da su izdržljivi već su u stanju da zaštite osetljive podatke o učenicima i nastavnicima.

Rugged Classroom

Učionice su mesta s puno dešavanja, a uz izdržljivost prema vojnom standardu, tastaturi koja je otporna na vlagu, mehanički pričvršćenim tasterima i još mnogo toga, Acer TravelMate laptop računari napravljeni su da traju još duže i to u zahtevnim okruženjima.

Tastatura koja se može servisirati

Čišćenje tastature ne bi trebalo da bude naporan posao. Uklanjanjem jednog ili dva zavrtnja, tastatura koja se može servisirati kod Acer TravelMate laptop računara omogućava vam da brzo vratite uređaj u ruke učenika.

Microsoft 365 Security

Uređaji sa Microsoft 365 imaju ugrađenu bezbednost i prilagodljivo IT rešenje koje pomaže da se zaštite učenici, nastavnici i škola od sajber pretnji, bez obzira gde se nalaze.

Uređaji za predavače

Uređaji za učenike