TravelMate B3 Spin 11

Osećaj dinamičkog učenja

Pogledajte video
icon_Win11-JumpStart-white
acer-travelmate-b3-spin-11-hero-banner
Prilagodite iskustvo u učionici uz TravelMate B3 Spin 11. Ovaj dobri prenosni računar za školu poseduje opcioni FHD ekran od 11.6” osetljiv na dodir1, veb-kameru sa poklopcem kamere za privatnost i opcionu baznu olovku Wacom AES.
  • intel-inside
  • wacom
  • 11.6 inch
  • MIL-STD-810H
  • 10-Hours Battery Life

Efikasne performanse

Obavlja vaše školske zadatke brže od drugih izdržljivih računara trenutno na tržištu. Najnoviji Intel® procesor1 ima malu potrošnju električne energije i visoke performanse za pouzdano rešenje zasnovano na učionici.

acer-travelmate-b3-spin-11-efficient-performance

Odmorite oči

Da bi mladi korisnici naučili koji je najbolji položaj za korišćenje računara, ovaj laptop će ih obavestiti kada su previše blizu ekranu. Njegova funkcija podsetnika za pauzu1 takođe će ih podsetiti da redovno prave pauzu da bi smanjili stres i naprezanje očiju.

acer-travelmate-b3-spin-11-give-your eyes-a-break

Sertifikat za izdržljivost

Ovaj izdržljivi laptop računar sa sertifikatom u skladu sa vojnim standardom MIL-STD-810H5, tastaturom sa zaštitom od prosipanja tečnosti, ojačanim ulazno-izlaznim priključcima i gumom za apsorpciju udaraca koja štiti od pada sa maksimalne visine od 122 cm.

acer-travelmate-b3-spin-11-certified-durability

Otključava potencijal učenika

Stignite, pratite i prestignite druge uz novu kategoriju alakti za učenje koje obuhvata Microsoft 365. Ova sredstva za ubrzavanje učenja otključavaju potencijal svakog učenika, dok u isto vreme omogućavanju nastavnicima da svakom učeniku pruže više prilika za učenje, vežbanje i da odmah usmere svakog pojedinca.

Istražite Acer Corner
acer-travelmate-b3-spin-11-unlocking-student-potential

Učenje postaje zabava

Ovaj konvertibilni laptop računar sa olovkom omogućava studentima da rade zajedno u mnogim situacijama zahvaljujući njegovim prilagodljivim korisničkim režimima. Opciona Wacom AES olovka sa postoljem i 5 MP HDR kamera koja se nalazi iznad tastature dodatno olakšavaju saradnju između učenika i poboljšavaju fleksibilnost tokom učenja.

acer-travelmate-b3-spin-11-making-learning-fun

Tastatura koja se može servisirati

Ova tastatura sa mehanički pričvršćenim tasterima koja se može popraviti sprečava da se slučajno uklone tasteri, a u isto vreme vam omogućava da brzo i lako zamenite čitavu tastaturu odvijanjem samo dva zavrtnja, što je čini idealnom za punu učionicu u kojoj se nezgode dešavaju.

acer-travelmate-b3-spin-11-serviceable-keyboard-design

Baterija koja traje čitav dan

Baterija koja traje do 102 sati nakon jednog punjenja omogućava da računar bude uz vas tokom celog dana ispunjenog predavanjima. Sa prednjim poklopcem baterije i Wi-Fi indikatorima, nastavnici na osnovu jednog pogleda mogu videti da li ima problema.

acer-travelmate-b3-spin-11-powering-through-the-day

Dizajnirani za održivost

Napravljen od materijala koji se mogu reciklirati, u održivom pakovanju i sa energetski efikasnim dizajnom i EPEAT registracijom3, ovaj laptop računar odgovara duhu naše Earthion inicijative da se smanji otpad tokom životnog veka uređaja.

acer-travelmate-b3-spin-11-designed-for-sustainability
less-plastic-waste-in-the-ocean
Manje plastike u okeanima

Koristimo recikliranu plastiku iz okeana za OceanGlass™ tačped u ovom laptop računaru. Tačped vam pruža osećaj glatkog stakla dok prstima prelazite preko njega.

conserve-natural-resources
Sačuvajmo prirodne resurse

Naše pakovanje od kalupljenog kartona sadrži papir, karton i druga prirodna vlakna, zahvaljujući čemu je održivije od tradicionalnog plastičnog i stiropor pakovanja.

tco-certified
Sertifikat TCO4

U nekim zemljama konfiguracije ovih laptop računara imaju TCO sertifikat, što je vodeći svetski sertifikat za održivost IT proizvoda. Ovaj sertifikat odražava posvećenost kompanije Acer da svojim ekološkim dizajnom i modelom poslovanja doprinose zaštiti životne sredine.

Izaberite svoj savršeni laptop TravelMate B3 Spin 11 laptop računar

Potražite svoj laptop TravelMate B3 Spin 11 prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1 Specifikacije se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.
2 Trajanje baterije meri se uz specifične postavke i uslove za testiranje u skladu sa MobileMark 2018. Stvarno trajanje baterije može znatno da se razlikuje u zavisnosti od specifikacija, modela proizvoda, konfiguracije, aplikacija, postavki upravljanja napajanjem, radnih uslova i funkcija koje se koriste. Takođe se javljaju razlike u performansama na osnovu korišćenih komponenti, što uključuje, ali nije ograničeno na procesor, kapacitet RAM memorije, memoriju za skladištenje, ekran, rezoluciju itd.
3 EPEAT® registracija se razlikuje od zemlje do zemlje. Za status registracije svake zemlje, pogledajte http://www.epeat.net/.
4 Modeli s brojevima modela koji počinju sa TMB311R-33-TCO TMB311R-33-TCO i TMB311RN-33-TCO imaju TCO sertifikat. Dodatne informacije o našim uređajima sa TCO sertifikatom možete dobiti od svog lokalnog zastupnika prodaje.
5 MIL-STD 810G/H je protokol testiranja koji se sprovodi u kontrolisanim uslovima i ne garantuje buduće performanse u svim situacijama. Nemojte pokušavati da simulirate ove testove jer oštećenja nastala u takvim okolnostima nisu pokrivena standardnom garancijom kompanije Acer.