TravelMate Spin P4

ULTRA LAGAN I IZDRŽLJIV

Neverovatno lagani Acer TravelMate Spin P4 se prilagođava vašem stilu rada. Ovaj laptop dvostruke namene ima najnovije Intel® Core™ ili AMD Ryzen™ PRO procesore kako biste mogli da ostanete produktivni gde god da se nalazite.

Dizajniran za profesionalce koji rade u pokretu

Ovaj konvertibilni laptop ima kućište od legure aluminijuma i magnezijuma i WUXGA (1920 X 1200) IPS ekran osetljiv na dodir od 14 inča sa odnosom 16:10, zaštitom od odsjaja i olovkom – moderni profesionalci dobijaju lagan uređaj na kojem mogu obaviti sav posao.

Snažne performanse

Ovaj laptop koristi platformu Intel vPro® sa Intel® Core™ i7 procesorima 12. generacije ili AMD Ryzen™ 7 PRO procesorima1, a tu su i funkcija brzog punjenja, PCIe v4.0 SSD skladište i baterija koja traje do 14 sati2.

Jaka bezbednost

Računar sa Microsoft zaštitom sistema nudi naprednu bezbednost i na nivou firmvera. Poseduje i zaseban modul TPM 2.0, čitač otisaka prstiju, IC kameru sa poklopcem za zaštitu privatnosti i podršku za Windows Hello za bezbedno prijavljivanje.

Video konferencije visokog kvaliteta

Poboljšajte video-konferencije sa četiri zvučnika okrenuta nagore sa zvukom bez izobličenja zahvaljujući tehnologiji DTS® Audio, dva mikrofona sa tehnologijom potiskivanja buke pomoću veštačke inteligencije i dugmetom za isključivanje zvuka.

Još bolji korisnički doživljaj

Predstavljamo vam laptop visokog kvaliteta sa velikim tačpedom stvorenim za posao, olovkom za hvatanje beleški i tastaturom koja je tiša pri kucanju, ima veće kapice na tasterima i hod od 1,55 mm za bolji taktilni doživljaj.

Pouzdana čvrstina

Usredsredite se na rad i ne brinite o svom uređaju koji ima čvrstinu vojnog ranga (MIL-STD-810H), ekran i tačped sa Corning Gorilla staklom otpornim na grebanje, ulazno-izlazne priključke sa dodatnim ojačanjem i tastaturu sa zaštitom od prosipanja tečnosti.

Poboljšana veza

Ovaj poslovni laptop sa vezom 2x2 Wi-Fi 6E omogućava korisnicima sa hibridnim stilom rada povezivanje na mrežu dok su u pokretu ili na poslu. Dva priključka tip-C, čitač pametnih kartica1 i čitač microSD kartica dodatno unapređuju produktivnost.

Održiv dizajn

Napravljen je od recikliranih materijala koji čuvaju životnu sredinu – za ovaj zeleni laptop sa EPEAT Gold i TCO 9 sertifikatima upotrebljeno je do 34,5% korisnički reciklirane plastike, a pakovanje je u potpunosti napravljeno od recikliranih materijala.

Izaberite svoj savršeni laptop TravelMate Spin P4

Potražite svoj laptop TravelMate Spin P4 prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Trajanje baterije meri se uz specifične postavke i uslove za testiranje u skladu sa MobileMark 2018. Stvarno trajanje baterije može znatno da se razlikuje u zavisnosti od specifikacija, modela proizvoda, konfiguracije, aplikacija, postavki upravljanja napajanjem, radnih uslova i funkcija koje se koriste. Takođe se javljaju razlike u performansama na osnovu korišćenih komponenti, što uključuje, ali nije ograničeno na procesor, kapacitet RAM memorije, memoriju za skladištenje, ekran, rezoluciju itd.

Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške.