Acer SpatialLabs™ View Pro 27

Revolucionarna dimenzija realističnog vizuelnog doživljaja

Acer SpatialLabs View Pro 27 predstavlja platno za kreativne stvaraoce i programere, koje njihove ideje pretvara u živopisan 3D svet bez korišćenja naočara. Zahvaljujući tehnologiji SpatialLabs, dizajni se ističu neverovatnom jasnoćom. Svaki detalj se ističe, približavajući koncepte realnosti.

Nova definicija realističnog prikaza sa izuzetnim detaljima

Acer SpatialLabs View Pro 27 objedinjuje umetnosti i tehnologiju u 4K ekranu od 27 inča. Napredni 3D sistem, od slike do zvuka, stvoren je za potpuno uranjanje u realističan prikaz. Istražite detaljne modele ili velike pejzaže – oživite dizajn nenadmašno realnim prikazom. 

Optimizovani 3D prikaz pri veoma slabom osvetljenju

Uživajte u besprekornom 3D prikazu, čak i pri slabom osvetljenju. Naša tehnologija precizno prati položaj oka u okruženju sa slabim osvetljenjem kako bi 3D doživljaj bio uvek savršeno prilagođen gledaocu. Bilo da više volite da radite pri slabom osvetljenju ili želite da izložite svoje kreacije u prostoru sa prigušenim svetlom, slika se savršeno prilagođava vašim pokretima za dosledno besprekoran i jasan prikaz.

Unapredite svoje 3D kreacije i prikažite ih na najverniji način

Uronite u svoje projekte sa stopom osvežavanja od 160 Hz zahvaljujući kojoj animacije izgledaju tečno i živopisno. Poklopac koji može da se skine obezbeđuje fokus pri uranjanju u realističan prikaz, a spektar boja sa vrednošću Delta E < 2 je zaslužan za verne boje. Na SpatialLabs View Pro 27 ekranu, svaki detalj vaše kreacije će oživeti.

Acer Immerse Audio: kompletan audio-vizuelni doživljaj

Acer Immerse Audio je napredni sistem zvuka koji pokreće veštačka inteligencija i koji zajedno sa tehnologijama formiranja zraka i praćenja glave stvara prostorni zvuk koji vas okružuje sa svih strana. Svaki detalj, od hardvera do algoritama, je poboljšan da vas potpuno okruži zvukom. Bilo da je u pitanju digitalni domen ili bioskopski sadržaj, zvuk se u realnom vremenu prilagođava poput virtuelnih slušalica sa mikrofonom i sinhronizuje sa svakim pokretom i emocijom.

Idealan za svako mesto i namenu

SpatialLabs View Pro 27 je savršen primer prilagodljivosti. Savršen je za interaktivne izložbe, obrazovne centre ili profesionalni radni prostor – zahvaljujući njegovom ErgoStand dizajnu možete nakrenuti, rotirati, okrenuti i podesiti visinu monitora. Još jedno od poboljšanja je kompatibilnost sa VESA standardom tako da podržava različite opcije montiranja. Možete ga upariti i sa mini računarom i pretvoriti u dinamični centar bilo kog okruženja.

Stvarajte, podešavajte, izlažite: Snaga SpatialLabs stereoskopskog 3D prikaza

SpatialLabs View Pro 27 pretvara 3D slike u realnost. Koristeći centar za korisničko iskustvo SpatialLabs Experience Center Pro, dizajneri mogu pomoću integrisanih alatki, kao što su Model Viewer i softverski dodaci, ubrzati radne tokove i kreairati sadržaje koji će opčiniti publiku nenadmašnom dubinom i jasnoćom.

Sa vrhunskim integrisanim mašinama za renderovanje Unreal i Uniti, SpatialLabs Pro uređaji omogućavaju razvojnim programerima da prikažu sadržaj u pravom 3D sjaju, bez korišćenja naočara. U pitanju je rešenje koje će učiniti da se svaki 3D dizajn ističe, bilo da je u pitanju obrazovanje, arhitektura ili neka druga oblast.

Acer inovacije su postavile novu definiciju uronjenosti u realističan prikaz za VR i XR programere. Acer SteamVR Bridge transformiše VR kreacije u prikaz visoke rezolucije za koji vam nisu potrebne naočare. U kombinaciji sa Acer OpenXR vremenom izvršavanja, SpatialLabs Pro uređaji su usklađeni sa OpenXR standardima, tako da objedinjuju OpenXR raznovrsnost i Acer 3D ekspertizu.

Istražite još

Izaberite savršen Acer SpatialLabs™ View Pro 27

Potražite svoj Acer SpatialLabs™ View Pro 27 prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

*Delta ekrana E<2 u 2D režimu