Predator SpatialLabs™ View 27

Nova vizija igre – nova definicija 3D igre

Oslobodi gejmersku čaroliju na monitoru velikih dimenzija Predator SpatialLabs View 27. Uživaj u Ultra HD ekranu od 27 inča, besprekornoj učestalosti osvežavanja od 160 Hz i okružujućem 3D stereo zvuku koji ti pružaju zaista uzbudljiv doživljaj igre.

3D igra u besprekorno glatkoj Ultra HD rezoluciji

Zakorači u živopisan 3D svet na monitoru Predator SpatialLabs View 27. Uživaj u glatkoj igri na Ultra HD monitoru od 27 inča sa stopom osvežavanja od 160 Hz koji je unapređen tehnologijama G-Sync i Free-Sync. Svaki kadar je besprekoran – kreni u avanturu sa realističnim prikazom koji igru podiže na novi nivo.

3D pri smanjenom svetlu: Tvoja igra, na tvoj način

Pretvori bilo koju sobu u vrhunsko gejmersko utočište. Predator SpatialLabs View 27 je poboljšan kako bi 3D igra ostala kristalno jasna i živopisna, čak i kada su svetla smanjena. Bez gubitka detalja – samo ti i tvoja avantura.

SpatialLabs TrueGame: 3D igra kakva treba da bude

Otkrij igru na monitoru SpatialLabs TrueGame onako kako su je zamislili njeni tvorci. Ova tehnologija oživljava originalni 3D dizajn, oslobađa se ravnog 2D sveta i vodi te u domen u kojem su svaki oblik i element prikazani neverovatno realistično.

Igraj žestoko. Igraj duže. Igraj više.

Kreni u 3D igru sa samo jednim klikom, bez komplikovanih podešavanja. Igraj koliko god želiš sa automatskim 3D fokusom koji obezbeđuje udobnu igru. A uz nove profile igara koji se dodaju svakoga meseca, ponuda 3D avantura se neprekidno povećava.

Lista igara

Acer Immerse Audio: Prostorni zvuk koji se kreće sa tobom

Otkrij novu dimenziju zvuka sa tehnologijom Acer Immerse Audio. Dva zvučnika od 2,5 W akustički precizno podešena pomoću veštačke inteligencije pretvaraju se u dinamičke virtuelne slušalice sa mikrofonom koje se prilagođavaju tvojim pokretima i tako približavaju igru realnosti više nego ikada pre.

Pronađi svoj savršeni Predator SpatialLabs™ View 27 monitor

Pretraži i uporedi proizvode prema karakteristikama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni Predator SpatialLabs™ View 27 monitor

*Za igre je potrebna podrška za 3D Audio i prostorni zvuk