PredatorSense

USLUŽNA APLIKACIJA

Preuzmi potpunu kontrolu nad svojom gejmerskom opremom sa aplikacijom PredatorSense™. Sa našom specijalnom uslužnom aplikacijom možeš da nadgledaš sistem, povećavaš radni takt, kreiraš makroe, prilagođavaš RGB postavke i još mnogo toga. Sve ovo možeš da uradiš preko personalizovanog, intuitivnog interfejsa dizajniranog sa ciljem da se maksimalno iskoristi potencijal tvog sistema.

POVEĆANJE RADNOG TAKTA

Potrebno ti je ubrzanje? Povećaj radni takt (frekvenciju)1 grafičke kartice i/ili procesora za bolje performanse i veći broj kadrova u sekundi (FPS – frames per second).

Normalno
Brzo
Ekstremno

Podrazumevana brzina. Ne povećavaju se hlađenje ni radni takt.

OSVETLJENJE

Mada se postavke osvetljenja razlikuju prema uređaju, korisnici mogu da personalizuju sistem prema svojim željama. Na raspolaganju ti je paleta od 16,7 miliona bojana tastaturi sa 3 zone, kao i brojne dinamične šeme osvetljenja.

UPRAVLJANJE VENTILATOROM

Ako se spremaš da daš sve od sebe, izaberi postavku „Maksimalno“ ili „Prilagođeno“, odnosno prepusti aplikaciji PredatorSense da prati temperature u režimu „Automatski“.

Automatski
Maksimalna
Prilagođeno

SINHRONIZACIJA IGRE

Kao što samo ime kaže, ova funkcija sinhronizuje igre prema unapred definisanim postavkama aplikacije PredatorSense. Kada pokreneš neku igru, njene postavke se prilagođavaju ovim unapred definisanim postavkama. Na taj način se ne gubi vreme na optimizaciju sistema.

CENTAR ZA APLIKACIJE

Umesto da zatrpaš radnu površinu sa bezbroj aplikacija, sada ih sve možeš pronaći na jednom mestu: u centru za aplikacije.

Početni meni
Meni za upravljanje

Ovde se mogu smestiti najčešće korišćene aplikacije i aplikacije koje ti navedeš radi jednostavnijeg pristupa.

APLIKACIJA ZA MOBILNI UREĐAJ

Zadrži fokus na igri dok unosiš izmene u aplikaciji PredatorSense preko aplikacije na mobilnom uređaju. Sa ovom aplikacijom imaš kontrolu nad osnovnim funkcijama, poput osvetljenja, povećanja radnog takta, tasterskih prečica, kontrole hlađenja i još mnogo toga. Uparivanje je lako, a sa podrškom za Android i iOS uređaje2, više nećeš morati da koristiš komandu alt-tab za prebacivanje.

TASTERSKE PREČICE

Makro tasteri
Turbo

Kreiraj makroe, upravljaj profilima i unapredi svoj uređaj sa podrškom za tasterske prečice.