SpatialLabs TrueGame

Predstavljamo transformaciju gejmerskog iskustva sa Ultra Immersive Stereo 3D

Beskompromisno Stereo 3D iskustvo

SpatialLabs TrueGame prenosi igru još bliže doživljaju koji su njeni tvorci zamislili za igrača. Igre se pretvaraju u neverovatno realistične 3D svetove uz neverovatnu dubinu prostora i geometriju svakog objekta koji vam se pojavljuje na dohvat ruke.

TrueGame_3D_gaming

Postanite igrač SpatialLabs TrueGame

Ako volite da istražujete nove realnosti, da krenete u potragu za blagom i slavom i da se izgubite u sveobuhvatnoj igri, onda će vam se dopasti senzorni noviteti i visok vizuelni kvalitet doživljaja SpatialLabs TrueGame stereo 3D.

TrueGame_TA

Ovako se događa neverovatan 3D

SpatialLabs TrueGame napravljen je oko naše stereo tehnologije koja objedinjuje snagu našeg vodećeg stereoskopskog 3D prikaza ii primenjuje 3D profile da prenese igre u realističnije i sveobuhvatnije domene.

TrueGame_Stereo_3D_Gaming
Nova transformacija u režim 3D Ultra

Dok 3D+ nudi poboljšano iskustvo sa većom dubinom i perspektivom, 3D Ultra potpuno transformiše igru sa pravim geometrijskim 3D objektima s vidljivom perspektivom koja proširuje svet igre unutar i van ekrana.

SL_TrueGame_3D-Plugs
3D+
SL_TrueGame_3D-Ultra
3D Ultra

Igre koje volite, sada u tehnologiji Immersive Stereo 3D

Oslobodite moć stereoskopske 3D tehnologije da AAA igre pretvorite u sveobuhvatno iskustvo o kom su njihovi tvorci sanjali, a da pri tome ne izgubite nijednu funkciju.

TrueGame_KSP_1

Vrhunski Stereo 3D kvalitet i udobnost

Nova 3D Sense opcija omogućava vam da prilagodite 3D intenzitet baš onako kako volite. Iskustvo je nadalje poboljšano uz automatsko prilagođavanje 3D fokusa koje vas oduševljava igrom koja vam je na dohvat ruke.

TrueGame_KSP_2

Samo jedan klik do igre

Jednostavno pokrenite svoju omiljenu igru putem TrueGame i SpatialLabs će automatski primeniti svoj 3D profil tako da možete uroniti u stereo 3D igranje.

TrueGame_KSP_3

Gejmerski ekosistem koji se širi

Uživajte u stereo 3D podršci za rastući broj igara od indie darlings, preko voljenih klasika do najnovijih AAA. Novi naslovi se dodaju svakog meseca!

Lista igara
TrueGame_KSP_4

Napredna zajednica 3D igara

Posetite forum zajednice da podelite savete o tome kako optimizovati igru, da porazgovarate o svojim zaključcima i ostanete u toku sa najnovijim dešavanjima.

Istraži
TrueGame_KSP_5

TrueGame sistemske preporuke

Sistemski zahtevi za pokretanje 3D igara uglavnom su slični
onima koji su potrebni za igranje igara u rezoluciji 4K u 2D.*

*Stvarne performanse mogu se razlikovati od igre do igre jer postoji mnogo faktora koji igraju ulogu uključujući i opcije
karakteristične za igru ili TrueGame optimizacije za najbolji 3D doživljaj.
predator-helios-300-ph315-55s-spatiallabs

Predator Helios 300 SpatialLabs Edition

Laptop Predator Helios 300 SpatialLabs™ Edition te vodi u 3D svet igre za koji ti nisu potrebne naočare za autentičan 3D doživljaj.

Saznaj više
product-acer-spatialLabs-view

Acer SpatialLabs View

Uživajte u novoj dubini i realizmu igrica na način na koji su to zamislili razvojni programeri, kao i ogromnom spektru sadržaja u neverovatnom stereo 3D prikazu.

Saznaj više