PREDATOR HELIOS 3D 15 SPATIALLABS™ EDITION

IGRAJTE SA DUBINOM

Transformišite svoje gejmersko iskustvo uz DLSS 3 i doživite imerzivnu igru bez potrebe za naočarima, zahvaljujući najnovijem stereoskopskom 3D ekranu. Pripremite se za novu eru gejminga.

URONITE U STEREOSKOPSKI PRIKAZ

Doživite budućnost gejminga uz inovativnu 3D tehnologiju na ekranu od 15,6 inča. Lako se prebacujte između izvanredne 4K 2D i imerzinog 3D sa rezolucijom 2K na 60 Hz za gejmersko iskustvo bez presedana.

 • U 2D

  3840 X 2160

 • U 3D

  1920 X 2160

 • Spektar boja

  ADOBE RGB 100%

predator-laptop-helios-3d-eye-tracking
PRAĆENJE AKTIVNOSTI OČIJU

Dve stereo kamere opremljene senzorima slike neprekidno prate položaj i pokrete očiju i glave.

predator-laptop-helios-3d-ai-conversion
KONVERZIJA UBRZANA TEHNOLOGIJAMA VEŠTAČKE INTELIGENCIJE

A modeli mašinskog učenja omogućavaju potpuno automatsku konverziju 2D prikaza u 3D prikaz u realnom vremenu.

predator-laptop-helios-3d-mux-switch
PODRŠKA ZA MUX PREBACIVANJE

Onemogućite ugrađenu grafiku da biste otključali nepobedive performanse u igrama sa inovativnom tehnologijom MUX prebacivanja ili Dinamičkim menjanjem prikaza.

VIŠE OD PERFORMANSI

Doživite munjevitu igru uz Intel® Core™ i9-13900HX procesor1 13. generacije i njegovu arhitekturu hibridnih performansi uparenu sa masivnom memorijom DDR5-5600MHz RAM od 32 GB. S lakoćom uronite u najzahtevnije igre.

 •  

  WINDOWS 11 HOME

  operativni sistem

 • Procesor1

  Intel® Core™
  i9-13900HX

  13. generacije

 • Do NVIDIA®

  GEFORCE RTX™ 4080

  grafički procesor za laptop1

 • RAM/SSD X2

  32 GB DDR5 / 2 TB

  DDR5 5600 MHz / PCIe 4. generacije

NVIDIA® GEFORCE RTX™ 40 serija laptop računara

Grafički procesor za laptop serije NVIDIA® GeForce RTX™ 40 stoji iza najbržeg laptop računara na svetu za gejmere i kreativne stvaraoce. Pokreće ih izuzetno efikasna arhitektura NVIDIA Ada Lovelace, koja donosi kvantni skok i u performansama i u grafici koju pokreće veštačka inteligencija.

NVIDIA DLSS 3

Opremljen sa Tensor jezgrima nove generacije i brzim optičkim protokom na grafičkim procesorima serije GeForce RTX 40, DLSS 3 koristi veštačku inteligenciju da stvori dodatne kadrove visokog kvaliteta.

PRAĆENJE SVETLOSTI

Arhitektura Ada oslobađa svu lepotu praćenja svetlosti, koja simulira ponašanje svetlosti u stvarnom svetu. Doživite virtualne svetove sa neverovatnim detaljima koje do sada niste videli.

TEHNOLOGIJE NVIDIA MAX-Q

NVIDIA Max-Q je napredni skup tehnologija koje koriste veštačku inteligenciju i koje optimizuju sistem za maksimalnu efikasnost. To omogućava da izuzetno brzi laptop računari budu tanki, tihi i da im baterija izuzetno dugo traje.

SPATIAL LABS EXPERIENCE CENTER

Preko centra za korisničko iskustvo možete doći do svoje biblioteke igara1 sa profilima kreiranim u aplikacijama SpatialLabs™ TrueGame, GO i Player.

SPATIALLABS TRUEGAME

Preko klijenta „TrueGame“ možete da pristupite svojim omiljenim AAA naslovima1 i uživaš u stereoskopskoj 3D igri. Sama aplikacija je veoma poznata i laka za korišćenje.

SPATIALLABS GO

Prenesite svoje omiljene sadržaje u bogato 3D okruženje – bilo da je u pitanju fotografija, video-snimak ili video-poziv sa prijateljima.

SPATIALLABS PLAYER

Kao što samo ime sugeriše, ovu aplikaciju možete koristiti kao podrazumevani plejer za uporedno prezentovanje video sadržaja u stereoskopskom 3D prikazu.

PROŠIRENI TRUEGAME

Doživite dubinu i detalje svakog lika i scene, kao da su baš tu ispred vas. Zamisli inženjera koji su razvili igru postaju stvarnost i pružaju gejmersko iskustvo koje oduzima dah.

3D+

3D+ SpatialLabs TrueGame koristi bafer dubine iz igre da simulira stereo sliku koja obezbeđuje realističniju prezentaciju.

3D Ultra

3D Ultra podiže igranje na viši nivo tako što simulira efekat dve kamere koje snimaju igru i ponovo je prikazuju igraču.

BESPREKORNO HLAĐENJE

Oslobodite pun potencijal gejminga uz inovativnu tehnologiju hlađenja koju poseduje Helios 3D 15. Ostanite hladni kao led i tokom najintnzivnijih igara, bez zastoja.

TEHNOLOGIJA HLAĐENJA AEROBLADE™ 3D 5. GENERACIJE

Potpuno metalni sa 89 lopatice i bioničkim dizajnom, proizvode izuzetan protok vazduha.

TEČNI METAL TERMALNA PASTA

Mašinski napravljen tečni metal obezbeđuje efikasniji prenos toplote i povećava performanse.

ŠTA JE U VAŠOJ TASTATURI

Podignite svoju gejmersku opremu na viši nivo uz pozadinsko osvetljenje za svaki taster RGB, tastaturu koja je živopisnija, ujednačena, bez odsjaja i koja troši manje energije.

predator-laptop-helios-3d-per-key
MINI LED LAMPICA ZA SVAKI TASTER

RGB pozadinsko osvetljenje

predator-laptop-helios-3d-mode-hotkey
Tasterske prečice za

REŽIM

predator-laptop-helios-3d-predatorsense-hotkey
PREDATORSENSE™

Tasterska prečica za uslužnu aplikaciju

PERSONALIZACIJA POMOĆU APLIKACIJE PREDATORSENSE™

Poboljšajte performanse svog laptop računara sa najnovijom aplikacijom za usluge PredatorSense™. Jednostavno pokrenite aplikaciju i fino prilagodite podešavanja da odgovaraju vašim željama.

predator-laptop-helios-3d-pulsar-lighting
PULSAR LIGHTING

Prilagodite svetlost da odgovara vašoj pozadini. Imate mnogo mogućnosti, zato polako.

predator-laptop-helios-3d-four-operation-modes
ČETIRI NAČINA RADA

Izaberite jedan od četiri načina rada2: Quiet, Balanced, Performance i Turbo (procesor do kraja, ventilatori do kraja). Balanced i ECO3 su takođe dostupni kada radi na bateriji.

predator-laptop-helios-3d-fan-control
UPRAVLJANJE VENTILATOROM

Izaberite Auto ili Max ili podesite sopstveno. Ponesite kaput ako idete do kraja.

PODRŠKA WIFI 6E

Poseduje najnovije mrežno rešenje: Intel® Killer™ E2600 Ethernet i Intel® Killer™ Wi-Fi 6E AX1675i za neometanu brzinu.

ŠIROKA PALETA PRIKLJUČAKA

Poveži sve svoje periferne uređaje jer na raspolaganju imaš mnoštvo priključaka USB 3.2 2. generacije, kao što su dva neverovatno brza priključka Thunderbolt™ 4 USB-C i HDMI 2.1.

Izaberite svoj savršeni Helios 3D 15

Potražite svoj Helios 3D 15 po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

Ovaj proizvod nije dizajniran za rudarenje kriptovaluta. Oštećenja proizvoda nastala usled rudarenja kriptovaluta ili sličnih aktivnosti nisu pokrivena garancijom za proizvod.
Termini HDMI i HDMI High-Definition Multimedia Interface i logotip HDMI su zaštitni znakovi ili registrovani zaštitni znakovi kompanije HDMI Licensing Administrator, Inc. u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.
Funkcije i prednosti Intel® tehnologija zavise od konfiguracije sistema i za njihovo korišćenje može biti potrebno da se omogući aktivacija hardvera, softvera ili usluga. Performanse zavise od konfiguracije sistema. Nijedan uređaj niti komponenta ne mogu biti apsolutno bezbedne.
© Intel Corporation. Intel, logotip Intel i druge Intel oznake su zaštitni znakovi korporacije Intel ili njenih filijala. Drugi nazivi i brendovi mogu biti u vlasništvu drugih kompanija.
© 2023 NVIDIA, logotip NVIDIA i tehnologije Ampere arhitektura, DLSS, GeForce RTX i Max-Q su zaštitni znakovi i/ili registrovani zaštitni znakovi korporacije NVIDIA u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.

1Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Ova četiri režima zahtevaju da AC adapter bude uključen u laptop računar.
3 Može se aktivirati samo kada AC adapter nije uključen.