Aspire 3D 15
SpatialLabs™ Edition

Zaronite u dubine realističnog 3D prikaza

Otključajte novu dimenziju okružujućeg doživljaja sa laptop računarom Aspire 3D 15 SpatialLabs Edition. Uronite u očaravajući 3D sadržaj radi zabave ili posmatrajte kako vaše 3D kreacije oživljavaju u realnom vremenu za jedinstveni korisnički doživljaj.

Očaravajući 3D doživljaj

Aspire 3D 15 SpatialLabs Edition se zasniva na stereoskopskoj 3D tehnologiji. Specijalni optički objektiv i tehnologija praćenja oka stvaraju jedinstveni 3D doživljaj tako što projektuju slike direktno u fokus svakog oka – uronićete u sadržaj kao nikada do sada.

KSP1-1
Pretvorite 2D u 3D prikaz

Uz SpatialLabs Go i SpatialLabs Player, pretvorićete običan 2D sadržaj u okružujući 3D vizuelni spektakl i uživaćete u video sadržajima kao nikada ranije.

KSP1-2
Unapredite svoje 3D kreacije

Dizajnirajte modele koristeći svoj omiljeni softver za 3D modeliranje i odmah ih oživite u neverovatnom 3D prikazu pomoću alatke SpatialLabs Model Viewer.

Optimizovane 3D performanse

Zahvaljujući Intel® Core™ i7 procesoru1 13. generacije i grafičkom procesoru za laptop NVIDIA® GeForce RTX™ 40501, Aspire 3D 15 SpatialLabs Edition krase izuzetna brzina i performanse. Idealan je za tečno i glatko 3D renderovanje i obavljanje više zadataka istovremeno.

 

 

 • 13. gen.

  Intel® Core™ i7

  Procesor

 • NVIDIA®

  GeForce RTX™ 40501

  grafičkog procesora za laptop

 • Do

  32 GB

  DDR5 memorije

 • Do

  2 TB

  od 1 TB

Podignite svaki doživljaj veštačke inteligencije na novi nivo

Acer rešenja koja pokreće veštačka inteligencija transformišu obično u izvanredno, pomoću funkcija za poboljšanje slike, smanjenje buke i drugog, a ovim funkcijama jednostavno možete pristupiti u okviru zone veštačke inteligencije u aplikaciji AcerSense™.

KSP3-1
Kopilot u operativnom sistemu Windows

Radite više i brže nego do sada u više aplikacija uz centralizovanu pomoć Kopilota zasnovanog na veštačkoj inteligenciji u operativnom sistemu Windows 11.3 Pristupite mu pomoću dugmeta uz pomoć ključa za Kopilot.

KSP3-2
Acer PurifiedView™

Isprobajte funkcije koje pokreće veštačka inteligencija kao što su automatsko kadriranje, napredno zamućivanje pozadine i korekcija pogleda za još bolje video pozive, a tu je i Acer tehnologija temporalnog potiskivanja šuma za izoštrenije slike pri slabom osvetljenju.

KSP3-3
Acer PurifiedVoice™ funkcija potiskivanja buke pomoću veštačke inteligencije

Koristeći algoritme veštačke inteligencije za otkrivanje i potiskivanje neželjene buke u pozadini, Acer PurifiedVoice™ pruža jasan zvuk bez smetnji za bolju komunikaciju.

Savršena slika

Uživaj u vernom 3D prikazu živopisnih boja i dubine na 4K UHD ekranu od 15,6 inča2. Idealan je za bioskopski doživljaj i rad na dizajnu i stvoren da omogući besprekornu uronjenost u 3D prikaz.

 • 4K Ultra HD

  3840 x 2160

  Rezolucija od 2D

 • Realističan

  100% Adobe RGB

  Širok spektar boja

 • Do

  380 nita

  Osvetljenost

Jednostavno povezivanje

Aspire 3D 15 SpatialLabs Edition omogućava jednostavno povezivanje sa vašim omiljenim uređajima. Na raspolaganju imate više opcija za povezivanje, kao što su HDMI 2.1, USB Type-C (Thunderbolt 4) i Wi-Fi 6.

TwinAir hlađenje

Specijalno dizjanirana dva ventilatora i tri bakarne vakuumske cevi efikasno odvode toplotu i obezbeđuju besprekoran rad sistema i tako omogućavaju duži rad na zahtevnim zadacima uz pouzdanu termalnu kontrolu.

Izaberite svoj savršeni Aspire 3D 15 SpatialLabs Edition laptop

Potražite svoj Aspire 3D 15 SpatialLabs Edition laptop prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

© Intel Corporation. Intel, logotip Intel i druge Intel oznake su zaštitni znakovi korporacije Intel ili njenih filijala. Drugi nazivi i brendovi mogu biti u vlasništvu drugih kompanija.
Moguća su manja odstupanja u dimenzijama i težini sistema zbog odstupanja do kojih može doći tokom proizvodnog procesa.
1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Aspire 3D 15 SpatialLabs Edition podržava 4K UHD rezoluciju isključivo za 2D sadržaje, dok je 3D sadržaj prikazan u 2K (1920 x 2160) rezoluciji.