Acer Nitro SpatialLabs™ View

Otisnite se u novi 3D univerzum igara i zabave

Acer Nitro SpatialLabs View i SpatialLabs Experience Center prenose moderni digitalni svet u novu dimenziju. Gejmeri i 3D entuzijaste mogu uživati u novoj dubini prikaza u svojim novim avanturama, kao i ogromnom spektru sadržaja u neverovatno upečatljivom stereo 3D domenu.

Realistična 3D igra čeka na vas

SpatialLabs TrueGame nudi preko 50 profila u svom katalogu koji se proširuje novim igrama svake sedmice, među kojima su i najnoviji AAA naslovi i raniji klasici. Deli vas samo jedan klik od neverovatne 3D igre bez korišćenja naočara sa neodoljivom dubinom realističnog prikaza na način na koji su to zamislili razvojni programeri.

Lista igara

Vaš omiljeni sadržaj u 3D režimu

Prikažite u novom ruhu sadržaje na mreži, poput YouTube snimaka, opuštenih igara na mreži i Android sadržaja u Windows aplikacijama – čak i obično pregledanje fotografija i video snimaka ili obavljanje video poziva je impresivnije u 3D prikazu zahvaljujući tehnologiji SpatialLabs Go.

Tanki prenosivi monitor 3D Viewer

Ovaj tanki monitor sa integrisanom baterijom nudi vrhunski 3D doživljaj bez korišćenja naočara kada ste u pokretu. Njegov sjajni ekran krasi kristalno jasna 4K rezolucija kada je podešen za pregledanje 2D sadržaja.

Preporučeni sistemski zahtevi

 

  • Desktop računari

    Procesor – Intel® Core™ i7 (ili novija serija)

    Grafička kartica – NVIDIA® GeForce® RTX™ 2080 (ili novija serija)

  • Laptop računari

    Procesor – Intel® Core™ i7 (ili novija serija)

    Grafička kartica – NVIDIA® GeForce® RTX™ 3070ti (ili novija serija)

Izaberite savršen Acer SpatialLabs™ View

Potražite svoj Acer SpatialLabs™ View po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške.