Aspire AMD

Iskoristite svestranost ovih Aspire AMD laptop računara koji imaju pregršt funkcija. Pokreću ih procesori do serije AMD Ryzen™ 80001 – odlično su opremljeni za lako obavljanje različitih poslova.

Spreman za svaki izazov

Obavite sve što zamislite zahvaljujući procesoru do serije AMD Ryzen™ 80001 – sa izuzetnim performansama i efkasnom potrošnjom energije – u kombinaciji sa DDR5 RAM memorijom od maksimalno 16 GB1 i velikim M.2 SSD diskom od 1 TB1 koji omogućavaju glatko obavljanje više zadataka istovremeno i produktivan rad.

Pouzdane performanse

Munjevita brzina je zagarantovana dok strimujete, surfujete, radite ili igrate zahvaljujući pouzdanim performansama procesora serije AMD Ryzen™ 8040 na koje možete da se oslonite.

Inovativni doživljaji sa veštačkom inteligencijom

Prigrlite svoju budućnost uz tehnologiju Ryzen AI™. Zasebni procesor koji koristi veštačku inteligenciju poseduje inovativne tehnologije koje vam približavaju doživljaje veštačke inteligencije.

Izuzetno udobna jasnoća

Sjajni FHD1 ekran od 15,6 inča ima tanak okvir i veliku površinu za prikaz, a tehnologija Acer BlueLightShield™ štiti vaše oči kada puno vremena provodite pred ekranom dok radite ili učite – na taj način možete duže da se fokusirate i postignete bolje rezultate.

Doživljaj sa fokusom na korisnika

Aspire AMD je opremljen funkcijama veštačke inteligencije prilagođenim korisniku, a tu je i taster za Kopilot u operativnom sistemu Windows1, 2 za jednostavan pristup. Unapredite video pozive pomoću tehnologija Acer PurifiedVoice™ i PurifiedView™ na veb-kameri od 1080p i dva digitalna mikrofona za besprekornu komunikaciju.

Svestran i lagan

Ne morate da brinete o povezivanju zahvaljujući velikom broju U/I opcija, kao što su potpuno funkcionalni USB Type-C1, HDMI 2.1, Wi-Fi 6E1, i Bluetooth 5.3. A sve to u tankom i laganom aluminijumskom1 kućištu dizajniranom za udobno korišćenje i raznovrsnu namenu u pokretu.

Otključajte potencijal sa aplikacijom AcerSense™

AcerSense™ je svestrana alatka za tečniji doživljaj prilagođen korisniku koja vam omogućava da kontrolišete i održavate sistem jednim dodirom dugmeta. Jednostavno pritisnite taster AcerSense na vrhu tastature za trenutni pristup.

KSP5-1
Početna stranica

Pratite kako se sistem koristi na početnoj stranici aplikacije AcerSense™ i izaberite režim za visoke perofmanse, normalan režim ili režim tihog rada.

KSP5-2
Isprobaj Experience Zone

Imaš pristup svim funkcijama poboljšanim veštačkom inteligencijom dostupnim na uređaju, kao što su Acer PurifiedView™ i PurifiedVoice™, u okviru AcerSense Experience Zone.

KSP5-3
Optimizujte performanse

Sa lakoćom kontrolišite trajanje baterije i poboljšajte performanse pomoću funkcija za praćenje statusa sistema, zajedno sa ažuriranjima sistema, prodavnicom aplikacija i drugim opcijama.

Odgovorniji prema planeti

Pored pakovanja koje se u potpunosti može reciklirati3 i papira koji nosi sertifikat FSC, Aspire takođe ima zadnji poklopac sa 30% reciklirane plastike. Tu su i sertifikat Energy Star i EPEAT Silver4 registracija koji ga čine odgovornijim izborom.

Pronađite svoj savršeni Acer laptop

Pretražite i uporedite proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađite svoj savršeni Acer laptop

Filteri

Izabrani filteri će se pojaviti ovde. Menjanje filtera ažuriraće rezultate i može uticati na dostupnost drugih opcija.
0 Rezultati

Moguća su manja odstupanja u dimenzijama i težini sistema zbog odstupanja do kojih može doći tokom proizvodnog procesa.

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.

2 Dostupnost Kopilota i vreme predstavljanja razlikuju se prema tržištu i može ih ažurirati kompanija Microsoft.

3 Usluge recikliranja se mogu razlikovati prema regionu. Pridržavajte se lokalnih smernica o recikliranju kada odlažete pakovanje.

4 EPEAT ocene se mogu razlikovati u zavisnosti od zemlje – posetite http://www.epeat.net da biste videli status registracije prema zemlji.