Revo Box

g_type2023_f
aspire-revo-banner

Svestran i kompaktan Acer Revo Box mini računar nudi razne mogućnosti za bilo koju prostoriju u domu. Mala veličina ga čini savršenim za one koji žele iskustvo korišćenja pravog stonog računara koji se uklapa u svaki raspored.

  • logo_windowns 11
  • logo-13th_intel_i5
  • logo-vesa mount
  • logo-tiny from factor

Računar malih dimenzija

Tradicionalni stoni računar spakovan u male dimenzije od oko 178 kvadratnih mm i lako se montira iza bilo kog ekrana koji je kompatibilan sa sistemom VESA1. Za prostor bez nereda i kablova, preporučuje se VESA komplet za montiranje koji je patentirala kompanija Acert2.

KSP1

Podrška za tri ekrana

Maksimalno iskoristite veličinu ekrana uz podršku za najviše tri nezavisna ekrana preko priključaka HDMI, DisplayPort i USB Type-C, koji mogu da podrže rezoluciju do 8K3. Osim toga, Acer Revo Box može da se napaja na daljinu4 za dodatnu udobnost!

KSP2

Mali, ali moćni

Uz 13. generaciju Intel® Core™ procesora,2 Intel® Iris® Xe grafiku2 i dvokanalni DDR4,2 obavite svaki zadatak za kuću ili školu ili se zabavite uz besprekorne performanse.

KSP3

Veći opseg

Budite povezani gde god da idete uz Wi-Fi 6E2 i Bluetooth 5.0 i sa spoljnom dvopolnom Acer Revo Box Wi-Fi antenom, uživajte u boljem Wi-Fi signalu za bolju povezanost.

KSP4

Izuzetno brz

Acer Revo Box ima dva M.2 PCIe SSD ležišta bez vijaka koja se lako postavljaju za skladište do 1 TB2 i do 128 GB UFS 3.1 ugrađenog skladišta2, što obezbeđuje munjevitu brzinu učitavanja i prenosa podataka.

KSP5

Svestrani priključci

Poseduje veliki broj priključaka, uključujući i USB 3.2 2. generacije Type-C, HDMI i DisplayPort 1.2, zahvaljujući čemu Acer Revo Box može imati ogroman broj upotreba i spreman je da preuzme bilo koji zadatak koji obavljate.

KSP6

Izaberite svoj savršeni Revo Box

Potražite svoj Revo Box po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

1 Acer Revo Box može da se monitra sa VESA kompletom za montiranje, koji nije uključen u pakovanje i prodaje se zasebno. 
2 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
3 Rezolucija od 8K je dostupna putem priključka USB Type-C sa zadnje strane i može da podrži samo jedan ekran na rezoluciji od 8K sa brzinom osvežavanja od 30 Hz.
4 Funkcija daljinskog napajanja je omogućena u BIOS podešavanjima. Ova funkcija je kompatibilna sa tastaturama i monitorima Acer Press’N Go monitors.