Aspire C Intel

Pogledajte video
acer-all-in-one-aspire-c-main-banner
Otkrijte Aspire C sveobuhvatni računar. Opremljen najnovijim Intel® Core™ Ultra procesorima1 uz Intel® AI Boost i Intel® grafiku, pruža uštedu prostora i besprekorno računarsko iskustvo zasnovano na veštačkoj inteligenciji za vaš dom ili kancelariju.
  • logo-Intel-Core-Ultra7-Processor
  • logo-windowns 11
  • logo-wifi-7
  • logo_acer PurifiedVoice

Obavite sve zadatke pomoću veštačke inteligencije na jednom računaru

Uživajte u izuzetnim performansama i efikasnoj moći obrade Intel® Core™ Ultra procesora1 koji koriste veštačku inteligenciju uz Intel® AI Boost – uparen sa do 32 GB1 DDR5 RAM memorije i do 2 TB1 SSD skladišta – zajedno uz Intel® Unison™ za spajanje svih vaših uređaja.

acer-all-in-one-aspire-c-do-ai-tasks-all-in-one-pc
acer-all-in-one-aspire-c-intel-ai-boost
Intel® AI Boost

Opremljen Intel namenskim motorom koji koristi veštačku inteligenciju, Intel® AI Boost oslobađa zadatke veštačke inteligencije sa CPU-a i pojednostavljuje ih tako da rade optimalno u stotinama aplikacija.

acer-all-in-one-aspire-c-copilot-in-windows
Copilot u operativnom sistemu Windows

Copilot u operativnom sistemu Windows je vaš svakodnevni pratilac koji koristi veštačku inteligenciju i koji vam omogućava da uradite više stvari brže nego ikad uz centralizovanu generativnu pomoć veštačke inteligencije u više aplikacija.2

Povežite sve

Doživite ultra-brzu, stabilnu vezu uz Wi-Fi 73. Takođe sadrži Bluetooth® 5.4 sa LE audio1, USB 3.2 Gen 2 Type-C i HDMI portom, Aspire C sveobuhvatni računar podržava širok spektar opcija povezivanja kako bi podržao sve vaše periferne uređaje.

acer-all-in-one-aspire-c-make-all-the-connections

Kristalno jasan prikaz

Aspire C sveobuhvatni računar dolazi sa ekranima od 23,8 inča ili 27 inča sa uskim okvirima i neverovatnim odnosom veličine ekrana i kućišta – sa Acer BlueLightShield™ tehnologijom za ugodno gledanje.

acer-all-in-one-aspire-c-optical-clarity

Dizajniran za svestranost

Tanak, ergonomski i minimalistički, Aspire C sveobuhvatni računar pruža izuzetnu fleksibilnost i manevrisanje – sa ekranom koji može da se nagne (od -5 do 25°) i okrene (do 30° L/D) na svestranom ergonomskom postolju sa podesivom visinom do 120 mm.

acer-all-in-one-aspire-c-designed-for-versatility

Sarađujte s pouzdanjem

Uz rešenja poboljšana veštačkom inteligencijom, kao što su Acer PurifiedVoice™ i Windows Studio Effects, upotpunjeni QHD veb-kamerom od 1440p (sa poklopcem za zaštitu privatnosti) i dvostrukim digitalnim mikrofonima, uživajte u slobodi da samopouzdano sarađujete i ostanite povezani sa prijateljima i porodicom kao da su sa vama.

acer-all-in-one-aspire-c-collaborate-confidently
acer-all-in-one-aspire-c-windows-studio-effects
Windows Studio Effects

Uz Intel® AI Boost, možete isprobati funkcije kao što su automatsko kadriranje, napredno zamućivanje pozadine i korekcija pogleda za video pozive poboljšane veštačkom inteligencijom, tako da ćete uvek biti prikazani u najboljem svetlu.

acer-all-in-one-aspire-c-acer-purifiedvoice-ai-noise-reduction
Acer PurifiedVoice™ funkcija potiskivanja buke pomoću veštačke inteligencije

Koristeći algoritme veštačke inteligencije za otkrivanje i potiskivanje neželjene buke u pozadini, Acer PurifiedVoice™ pruža jasan zvuk bez smetnji za bolju komunikaciju.

Find your perfect Aspire All-in-Ones

Pretražite i uporedite proizvode prema karakteristikama i specifikacijama i pronađite svoj savršeni Aspire računar za sve namene

Filteri

Izabrani filteri će se pojaviti ovde. Menjanje filtera ažuriraće rezultate i može uticati na dostupnost drugih opcija.
0 Rezultati
1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Simuliran ekran, podložan promenama. Dostupnost funkcija i vreme uvođenja variraju u zavisnosti od tržišta i uređaja.
3 Za dostizanje navedenih brzina/prednosti Wi-Fi 7 (802.11be) mreže neophodni su kompatibilni uređaji za Wi-Fi 7.