Aspire C Intel

acer-all-in-one-aspire-C-Series-main-banner
Ako želite performanse bez kompromisa, odaberite sveobuhvatni Aspire C serije sa najnovijim Intel® procesorima, grafičkom karticom i mnoštvom opcija za povezivanje. Posebno napravljen i štedi prostor, sa ozbiljnom snagom za vašu kućnu kancelariju.
  • logo-Intel-Processors
  • logo-Nvidia Graphics
  • logo-dts
  • logo-PurifiedVoice
  • windows 11

Performanse bez kompromisa

Dostignite novi nivo performansi uz najnovije Intel® Core™ procesore1 i grafičku karticu NVIDIA®1 – i udovoljite svim zahtevima zahvaljujući munjevitoj memoriji i SSD skladištu.

acer-all-in-one-aspire-C-Series-uncompromising-performance
acer-all-in-one-aspire-C-Series-let-your-pc-do-more
Neka vaš računar uradi više

Intel® Core™ procesori1 maksimalno povećavaju performanse u stvarnom svetu kada je reč o produktivnosti i saradnji, a poseduju još veću snagu da obavljaju više zadataka odjednom kako bi se posao obavio.

acer-all-in-one-aspire-C-Series-accelerate-your-pc
Ubrzajte svoj računar

Za posao ili igru, NVIDIA® grafička kartica1 pružaju vam performanse koje su vam potrebne da poboljšate svoje iskustvo za računarom i iz njega izvučete maksimum.

Povežite sve

Uživajte u brzoj, stabilnoj vezi sa Wi-Fi 6E.1,2 Poseduje i Bluetooth® 5.2 i Thunderbolt™ 4,1 Aspire C serija velike mogućnosti za povezivanje kako bi vam omogućio da povežete sve svoje spoljne uređaje.

acer-all-in-one-aspire-C-Series-make-all-the-connections

Kristalno jasan prikaz

Aspire C ima široki raspon veličine ekrana i rezolucija, sa uskim okvirom i neverovatnim odnosom ekrana i kućišta i ekranom koji može da se nagne (-5 do 25°), a poseduje i tehnologiju Acer BlueLightShield™ za udobno gledanje.

acer-all-in-one-aspire-C-Series-optical-clarity

Video-pozivi i privatnost

Sa Super HD veb-kamerom od 5MP1 i dva stereo mikrofona imaćete utisak da se vaši prijatelji i članovi porodice nalaze pored vas kada razgovarate sa njima. Takođe, tu je i praktičan poklopac za privatnost kako biste sačuvali privatnost svog porodičnog života.

acer-all-in-one-aspire-C-Series-video-calling-with-privacy

Upečatljiv dizajn

Tankog, ergonomskog i minimalističkog dizajna, Aspire C obezbeđuje izuzetnu mogućnost uštede prostora i uredno sređene kablove – kompatibilan sa VESA, lako se postavlja na zid3 – i tako čini da vas ništa ne ometa na radnom mestu, a pri tome maksimalno koristi prostor.

acer-all-in-one-aspire-C-Series-looking-sharp

Acer EyeSense™

Napravljen da u realnom vremenu otkrije prisustvo korisnika, pažnju i nameru tako da poboljšate kvalitet svog digitalnog života – uz pametne funkcije kao što su automatsko zatamnjivanje, zamena slike na kameri, avatar i još mnogo toga – vaš uređaj je još pametniji uz tehnologiju Acer EyeSense™1.

acer-all-in-one-aspire-C-Series-multi-dimensional-audio-visual
acer-all-in-one-aspire-C-Series-protect-your-privacy
Zaštitite svoju privatnost

Automatski zaključajte svoj računar kada korisnici kojima to nije dozvoljeno pokušaju da pristupe vašem uređaju. Takođe, dobijate obaveštenje kada računar detektuje da vam neko zaviruje u ekran, kako bi vaši podaci bili zaštićeni.

acer-all-in-one-aspire-C-Series-power-efficiency
Energetska efikasnost

Suptilno i neupadljivo poboljšajte energetsku efikasnost. Vaš ekran se zatamnjuje kada se udaljite i ponovo osvetljava kada mu se primaknete.

acer-all-in-one-aspire-C-Series-personalized-avatars
Personalizovani avatari

Pridružite se sastanku sa svojim ličnim avatarom kako biste učestvovali u skladu sa svojim raspoloženjem ili ličnošću.

Pronađite svoj savršeni Aspire računar za sve namene

Pretražite i uporedite proizvode prema karakteristikama i specifikacijama i pronađite svoj savršeni Aspire računar za sve namene

Filteri

Izabrani filteri će se pojaviti ovde. Menjanje filtera ažuriraće rezultate i može uticati na dostupnost drugih opcija.
0 Rezultati
Stvarni proizvod može da se razlikuje od prikazanih slika usled različitih fotografskih uslova. Zadržavamo pravo na izmene bez prethodnog obaveštenja. Sve specifikacije mogu biti promenjene bez prethodnog obaveštenja. Sve detalje možete pronaći na stranicama sa specifikacijama proizvoda.
1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Za dostizanje navedenih brzina / prednosti WiFi 6E (802.11ax) mreže neophodni su kompatibilni uređaji.
3 Acer VESA adapter nije uključen. Komplet za montiranje kompatibilan sa sistemom VESA prodaje se odvojeno.