Aspire C AMD

acer-all-in-one-aspire-C-AMD-main-banner

Za besprekorne performanse, izaberite sveobuhvatni računar Aspire C, sa najnovijim procesorima AMD i grafičkom karticom, zajedno sa brojnim izuzetno brzim opcijama povezivanja. Posebno napravljen i štedi prostor, sa ozbiljnom snagom za vašu kućnu kancelariju.

  • logo-AMD-Ryzen-7000
  • logo-AMD-Radeon-Graphics
  • icon-Camera-Shutter
  • icon-eye-sense
  • windows 11

Performanse bez kompromisa

Dostignite novi nivo performansi uz najnovije procesore AMD Ryzen™ serije 7000 1 i grafičku karticu Radeon™1 – i udovoljite svim zahtevima zahvaljujući munjevitoj memoriji.

acer-all-in-one-aspire-C-AMD-uncompromising-performance
acer-all-in-one-aspire-C-AMD-ryzen-7000-series-processors
AMD Ryzen™ procesori iz serije 7000

Izaberite AMD Ryzen™ 7000 procesore neverovatne brzine i snage i poboljšajte svoj radni učinak, kreativnost i doživljaj zabave.

acer-all-in-one-aspire-C-AMD-radeon-graphics
Grafička kartica AMD Radeon™1

Bilo da gledate najnoviji film ili istražujete svet igara, jasno uočite i najmanji detalj uz grafičku karticu AMD Radeon™ uz odlično multimedijalno i gejmersko iskustvo1.

Povežite sve

Uživajte u brzoj, stabilnoj vezi sa Wi-Fi 6E.1,2 Poseduje i Bluetooth® 5.2 i kompletan priključak USB Type-C,1 Aspire C pruža velike mogućnosti za povezivanje kako bi vam omogućio da povežete sve svoje spoljne uređaje.

acer-all-in-one-aspire-C-AMD-make-all-the-connections

Kristalno jasan prikaz

Aspire C poseduje uski okvir i neverovatan odnos ekrana i kućišta sa ekranom koji može da se nagne (-5 do 25°) i poseduje tehnologiju Acer BlueLightShield™ za udobno gledanje.

acer-all-in-one-aspire-C-AMD-optical-clarity

Video-pozivi i privatnost

Sa sjajnom FHD veb-kamerom od 1080p1 i dva stereo mikrofona imaćete utisak da se vaši prijatelji i članovi porodice nalaze pored vas kada razgovarate sa njima. Takođe, tu je i praktičan poklopac za privatnost kako biste sačuvali privatnost svog porodičnog života.

acer-all-in-one-aspire-C-AMD-video-calling-with-privacy

Upečatljiv dizajn

Ergonomskog i minimalističkog dizajna, Aspire C obezbeđuje izuzetnu mogućnost uštede prostora i uredno sređene kablove – kompatibilan sa VESA, lako se postavlja na zid3 – i tako čini da vas ništa ne ometa na radnom mestu, a pri tome maksimalno koristi prostor.

acer-all-in-one-aspire-C-AMD-looking-sharp

Acer EyeSense™

Napravljen da u realnom vremenu otkrije prisustvo korisnika, pažnju i nameru tako da poboljšate kvalitet svog digitalnog života – uz mapetne funkcije kao što su automatsko zatamnjivanje, zamena slike na kameri, avatar i još mnogo toga – vaš uređaj je još pametniji uz tehnologiju Acer EyeSense™1.

acer-all-in-one-aspire-C-AMD-acer-eyesense
acer-all-in-one-aspire-C-AMD-protect-your-privacy
Zaštitite svoju privatnost

Automatski zaključajte svoj računar kada korisnici kojima to nije dozvoljeno pokušaju da pristupe vašem uređaju. Takođe, dobijate obaveštenje kada računar detektuje da vam neko zaviruje u ekran, kako bi vaši podaci bili zaštićeni.

acer-all-in-one-aspire-C-AMD-power-efficiency
Energetska efikasnost

Suptilno i neupadljivo poboljšajte energetsku efikasnost. Vaš ekran se zatamnjuje kada se udaljite i ponovo osvetljava kada mu se primaknete.

acer-all-in-one-aspire-C-AMD-personalized-avatars
Personalizovani avatari

Pridružite se sastanku sa svojim ličnim avatarom kako biste učestvovali u skladu sa svojim raspoloženjem ili ličnošću.

Pronađite svoj savršeni Aspire računar za sve namene

Pretražite i uporedite proizvode prema karakteristikama i specifikacijama i pronađite svoj savršeni Aspire računar za sve namene

Filteri

Izabrani filteri će se pojaviti ovde. Menjanje filtera ažuriraće rezultate i može uticati na dostupnost drugih opcija.
0 Rezultati
Stvarni proizvod može da se razlikuje od prikazanih slika usled različitih fotografskih uslova. Zadržavamo pravo na izmene bez prethodnog obaveštenja. Sve specifikacije mogu biti promenjene bez prethodnog obaveštenja. Sve detalje možete pronaći na stranicama sa specifikacijama proizvoda.
1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Za dostizanje navedenih brzina / prednosti WiFi 6E (802.11ax) mreže neophodni su kompatibilni uređaji.
3 Acer VESA adapter nije uključen. Komplet za montiranje kompatibilan sa sistemom VESA prodaje se odvojeno.