AI-pc's van Acer

Betreed een wereld vol mogelijkheden op het gebied van productiviteit en interactie.

Onze AI-functionaliteit in actie
AI-gebaseerde technologie

AI-pc's beschikken over gespecialiseerde hardware in de vorm van speciale AI-processoren, zoals Intel® AI Boost of AMD Ryzen™ AI. Die halen de werklast van AI-taken weg bij de CPU voor betere AI-prestaties. De prestaties worden nog verder verbeterd door de nieuwste krachtige processoren en grafische kaarten van Intel®, AMD en NVIDIA®.

AI_PC_01

Copilot in Windows

Doe meer en sneller dan ooit via meerdere toepassingen met de gecentraliseerde generatieve AI-ondersteuning van Copilot in Windows1. Toegankelijk met een druk op de knop met de Copilot toets.

AI_PC_02

Acer PurifiedView™

Met AI-functies zoals automatische framing, geavanceerde achtergrondonscherpte en oogcorrectie zorgt deze AI-ondersteunde verbetering ervoor dat je er altijd goed op staat.

AI_PC_03

Acer PurifiedVoice™

Acer PurifiedVoice™ AI-ruisonderdrukking maakt gebruik van geavanceerde AI-algoritmes die ongewenst achtergrondgeluid onderdrukken, zodat je luid en duidelijk verstaanbaar bent.

AI_PC_07

Acer QuickPanel

Pas de AI-gebaseerde PurifiedView en PurifiedVoice instellingen aan jouw wensen aan met QuickPanel, dat intuïtief verschijnt wanneer een webcam of microfoon wordt gedetecteerd.

AI_PC_04

AcerSense™

AcerSense™ is een veelzijdige tool die je met één druk op de knop opent, zodat je op één plek toegang hebt tot alle AI-functies van je apparaat. Voor een vloeiendere, gebruiksvriendelijkere AI-ervaring.

AI_PC_05

LiveArt

Verwijder direct de achtergrond van een afbeelding met personen, dieren of voorwerpen. Vervolgens kun je deze bewerken en plakken waar je maar wilt. Het intuïtieve LiveArt-deelvenseter wordt geopend en helpt je!

AI_PC_06

AlterView

Personaliseer je beginscherm met behulp van AI-modellen om dynamische AI-achtergronden met verbeterde diepte en een dynamisch parallaxeffect te creëren.

Denk slimmer, werk sneller.

Vind je perfecte AI-pc's

Zoek en vergelijk producten op functie en specificaties om de perfecte AI-pc's te vinden

Filters

Geselecteerde filters worden hier weergegeven. Als je filters wijzigt, worden de resultaten bijgewerkt en kan de beschikbaarheid van andere opties veranderen.
0 Resultaten
1 Verkrijgbaarheid van Copilot en periode van beschikbaarheid verschillen per markt en apparaat en zijn onderhevig aan updates van Microsoft.