Waarom Acer for Business

We willen meer bieden dan alleen maar hardware. We willen aan je zakelijke behoeften voldoen aan de hand van complete IT-pakketten die zijn ontworpen om duurzame groei te stimuleren, de financiële stabiliteit te verbeteren en je bedrijf toekomstbestendig te maken.

Business-portfolio

Ons veelzijdige portfolio heeft alles wat hedendaagse bedrijven nu en in de toekomst nodig hebben. We bieden zerotrust-beveiliging, toekomstbestendige productiviteit en ondersteuning voor hybride werken.

Meer informatie

Duurzaam ontworpen

Acer zet zich in voor een groenere toekomst. We gaan milieu-uitdagingen aan met milieubewuste technologie en duurzame oplossingen, voor een betere toekomst voor iedereen.

Meer informatie

Partnernetwerk

Gecertificeerde kanalen en gelieerde partners bieden op maat gemaakte oplossingen en technische ondersteuning. Ze spelen daarbij een cruciale rol bij het voldoen aan de behoeften van klanten.

Meer informatie

Bekroonde service

We zijn het enige merk met onze eigen reparatiecentrums binnen de EMEA-regio, zodat we snel en deskundig reparaties kunnen uitvoeren met hetzelfde team dat ook je technologie heeft ontwikkeld.

Meer informatie

As-a-Service-oplossing

Onze as-a-Service-oplossing sluit aan bij de financiële wensen van onze klanten en partners, die daarmee geld besparen, de totale eigendomskosten omlaag halen en een bijdrage leveren aan de circulaire economie.

Meer informatie

De nieuwste trends in het bedrijfsleven

Doe nieuwe inzichten op en blijf op de hoogte van de nieuwste trends in het mkb, beveiligingstips en productiviteitsverhogende technologieën in Acer Corner.

Meer informatie
Vind een leverancier

Ons bedrijfsmodel richt zich op leveranciers en distributeurs. Dit indirecte model uit zich in een eenvoudig, overzichtelijk commercieel kanaal waarin onze partners mogelijke uitdagingen kunnen veranderen in nieuwe mogelijkheden voor zakelijke groei.

Aanbevolen voor jou