Technologieën van Acer

Of je nu thuis, op je werk of aan het gamen bent, de technologieën van Acer helpen je alles uit je apparaat te halen.

Swift OLED

Levendige kleuren, scherp contrast en nog veel meer. Acer Swift OLED-schermen bieden een hoogwaardige en meeslepende kijkervaring, geven je productiviteit een boost en zorgen voor nog meer entertainment.

Meer informatie

Antimicrobiële oplossingen

Geselecteerde Acer laptops, monitoren en meer zijn voorbehandeld met een antimicrobiële oplossing die de groei van microben op bepaalde, vaak aangeraakte oppervlakken tegengaat. Met deze coating blijven je apparaten en accessoires langer schoon en dat voelt wel zo prettig.

Meer informatie

Militaire standaarden

Voel je zeker in elke omgeving met een laptop die qua duurzaamheid voldoet aan militaire standaarden (MIL-STD-810H). Deze betrouwbare apparaten zijn extra goed bestand tegen dagelijkse slijtage. Ze gaan daarom langer mee en passen bij jouw actieve levensstijl.

Meer informatie
Acer Technology-720x400-display-technology
Acer schermtechnologie

Razendsnelle responstijden, kleurkalibratietools, bescherming tegen blauw licht en nog veel meer. Acer schermen zijn voorzien van geavanceerde schermtechnologieën die je kijkervaring naar een hoger niveau tillen.

Acer Technology-720x400-gaming technologies
Gametechnologieën

Bepaal helemaal zelf hoe je gamet met krachtige apps en technologieën voor maximale frames en een optimale set-up. Van overklokken en het maken van macro's tot het monitoren van je systeem: deze tools maken je game-ervaring nog beter.