De eerste verdedigingslinie in het moderne tijdperk

Waarom antimicrobieel?

Duizenden microben hechten zich met elke tik, aanraking en swipe aan het oppervlak van elektronische apparaten. Doordat we tegenwoordig thuis en op het werk zo veel tijd achter onze pc's doorbrengen, is dit een groeiende zorg. Het is belangrijk dat we weten hoe we deze oppervlakken zo schoon mogelijk kunnen houden. Er is een oplossing nodig. Acer is van mening dat het belangrijker dan ooit is om de ophoping van microben op onze producten te verminderen. We voorzien nu onze laptops, tablets, monitoren, accessoires en meer van Acer Antimicrobial Design, zodat onze gebruikers de gemoedsrust hebben dat het oppervlak van hun product beschermd is.

Het doel van deze antimicrobiële oplossingen is om de groei van microben op bepaalde oppervlakken die veel worden aangeraakt te verminderen. Daarom is het grootste deel van de buitenkant van onze apparaten voorzien van ons Acer Antimicrobial 360 Design. Dankzij deze ontwerpen blijven je apparaten en accessoires langer schoner zonder dat je je af hoeft te vragen hoe je je laptop of computerscherm moet schoonmaken.

Antimicrobiële technologie met zilverionen2

Een antimicrobieel middel kan worden opgenomen in of aangebracht op het oppervlak van de behuizing, het toetsenbord, het beeldscherm, het touchpad, het scharnier, de vingerafdruklezer en meer. Zilverionen zijn uiterst reactieve deeltjes die in staat zijn de groeisnelheid van microben bij contact drastisch te verminderen.

Antimicrobieel Corning® Gorilla® Glass

Voor zowel schermen als touchpads geldt dat een antimicrobieel middel met zilverionen (Ag+) in het Corning® Gorilla® Glass ervoor zorgt dat het glasoppervlak langer schoon blijft en minder ontvankelijk is voor vlekken of geur veroorzakende bacteriën. Door een spoortje van zilverionen op te lossen in het glasoppervlak, worden de bacteriën op het oppervlak geëlimineerd. Andere voordelen zijn een betere duurzaamheid en krasbestendigheid.

Hoe antimicrobiële middelen worden toegepast op Acer producten3

 • Laptops

   

 • Tablets

   

 • Monitoren

   

 • Accessoires

   

 • Laptops

   

 • Tablets

   

Antimicrobiële laptops, tablets, monitoren en accessoires

Antimicrobiële oplossingen van Acer variëren per apparaat. Controleer de informatie en specificaties voor het desbetreffende product.
1 De antimicrobiële bescherming is beperkt tot oppervlakken die worden aangeraakt. Bij producten met Acer Antimicrobial 360 Design zijn de antimicrobiële oplossingen toegepast op oppervlakken die veel worden aangeraakt en het grootste deel van de buitenkant. Bij producten met Acer Antimicrobial Design zijn de antimicrobiële oplossingen toegepast op geselecteerde oppervlakken die veel worden aangeraakt.
2 De hoeveelheden zilverionen zijn afhankelijk van de vochtigheid en temperatuur.
3 Geen enkele antimicrobiële oplossing, dus ook niet antimicrobieel Corning® Gorilla® Glass en antimicrobiële technologie met zilverionen, biedt gebruikers bescherming of directe of impliciete gezondheidsvoordelen.