Nieuwe Acer producten

Ontdek onze nieuwe milieuvriendelijke laptops, nieuwe Chromebooks en andere innovatieve producten van Acer die bedoeld zijn om je leven te optimaliseren.

Nieuwe Acer laptops en Chromebooks

Acer Aspire Vero 15

Deze pc is ontworpen voor een beter milieu. Gemaakt van 40% gerecyclede materialen.

Meer informatie
Acer_Aspire_Vero_15

Acer Swift X 16

Laat je ideeën tot leven komen op de superkrachtige Swift X 16, met een prachtig OLED-scherm dat is gemaakt om je creativiteit de vrije loop te laten.

Meer informatie
Acer_Swift_X
Acer-Chromebook-Spin-714
Acer Chromebook Spin 714

Deze convertible Chromebook is voorzien van het Intel® Evo™ platform en laat je bijna overal productief zijn.

Acer-Chromebook-Enterprise-Spin-714
Acer Chromebook Enterprise Spin 714

Deze Intel vPro®, een Intel® Evo™ design 2-in-1 Chromebook is voorzien van Chrome Enterprise Upgrade, zodat je overal kunt werken.

Acer-TravelMate-P6-14
Acer TravelMate P6 14

Deze werklaptop is dun, licht en voorzien van Intel vPro®, een Intel® Evo™ design, ontworpen voor krachtige prestaties zonder dat dit ten koste gaat van je batterijduur.

Acer-TravelMate-P4-16
Acer TravelMate P4 16

Met snelle prestaties, sterke beveiligingsfuncties en een batterij die snel oplaadt, zorgt deze zakelijke laptop voor een geoptimaliseerde hybride werkervaring, waar je ook bent.

Acer-TravelMate-P4-Spin-14
Acer TravelMate P4 Spin 14

Hoe je ook werkt, deze 2-in-1 laptop voor bedrijven stelt je in staat om meer te doen met de verbeterde prestaties, een batterij die snel oplaadt en een handige stylus voor notities.

Acer-TravelMate-P4-14
Acer TravelMate P4 14

Geniet van beelden met een hoge resolutie en van ongekende productiviteit. Deze laptop heeft een scherm met 2K-resolutie en is voorzien van het Intel vPro® platform voor een verbeterde hybride werkervaring, waar je ook bent.

TravelMate-P2-14
Acer TravelMate P2 14

Blijf geconcentreerd op je werk met de TravelMate P2, die verbeterde prestaties, beveiliging op zakelijk niveau en een hoogwaardige gebruikservaring levert.

TravelMate-P2-16
Acer TravelMate P2 16

Het 16-inch scherm van deze laptop laat je comfortabel werken en verbetert je productiviteit, dankzij de sterke beveiligingsfuncties en geoptimaliseerde connectiviteit.

Projector en monitor

Acer-Vero-PL3510ATV
Acer Vero PL3510ATV

Maak de wereld lichter met onze nieuwste Vero projector. Er zijn PCR-materialen verwerkt in de behuizing en de projector maakt gebruik van een kwikvrije laserlichtbron om je Co2-voetafdruk te verkleinen.

Nitro-XZ452CU-V
Acer Nitro XZ452CU V

Een enorme 44,5-inch monitor met een vernieuwingsfrequentie van 165 Hz en AMD FreeSync™ Premium. Biedt ook ondersteuning van USB type-C en bevat een geïntegreerde KVM-switch voor extra gemak.

Meer van Acer

Acer ebii

Maak kennis met de charmante urban e-bike met AI-ondersteuning, ontworpen voor stadsmensen die aangenamer van en naar hun werk willen reizen.

Meer informatie
Acer_ebii

Acerpure Pro Vero

Haal zuiver en comfortabel adem. Deze milieuvriendelijke luchtzuiveraar is ontworpen met 35% PCR-materiaal en beschikt over een energiebesparende 'Eco'-modus.

Meer informatie
Acerpure Pro Vero
1 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid.