Verwen je ogen

Acer Swift OLED-laptops

Acer Swift OLED-schermen gebruiken de beste technologie voor elke laptop en bieden levendige kleuren, een scherp contrast, stabiele bewegende beelden en nog veel meer. Een intense kijkervaring, perfect voor entertainment of productiviteit.

De Swift OLED-laptops

Ongekend heldere bewegende beelden

Acer Swift OLED-laptops hebben ultrakorte responstijden en hoge vernieuwingsfrequenties zodat je kunt genieten van vloeiende en scherpe bewegingen bij de content die je consumeert of creëert.

Een responstijd tot 0,2 ms

Op Acer Swift OLED-laptops worden bewegende objecten haarscherp en zonder vervorming weergegeven voor een betere, vloeiendere kijkervaring.

Een vernieuwingsfrequentie tot 120 Hz

Bij een hoge vernieuwingsfrequentie worden beelden vaker geüpdatet, waardoor er meer details te zien zijn op Acer Swift OLED-schermen bij snel bewegende scènes.

Diepere zwarttinten. Helderdere wittinten.

Bij Acer Swift OLED-laptops geeft elke pixel licht, waardoor een superieure beeldverhouding van 1.000.000:1 ontstaat. Door de diepere zwarttinten en helderdere wittinten zijn zelfs de kleinste details te zien.

DisplayHDR™-certificering

Elk aspect van je HDR-video komt tot leven, met levendige kleuren en een verbluffend contrast voor oogstrelend realisme.

500-nits piekhelderheid

Waar je ook bent, met Acer Swift OLED-schermen zie je altijd elk detail, zonder dat je met je ogen moet knijpen of schaduw moet zoeken.

Absoluut donker

De zelfoplichtende pixels van de Acer Swift OLED-schermen schakelen onafhankelijk van elkaar uit om een intense en echt zwarte duisternis te produceren.

Perfecte kleuren

Is de lucht te blauw of het gras te groen? Met Acer Swift OLED-schermen komt dit nooit meer voor, want deze schermen produceren prachtige, levensechte kleuren die je kijkervaring zullen verrijken.

100% DCI-P3

Acer Swift OLED-laptops dekken de volledige DCI-P3-kleurruimte waardoor het beeld meer dan een miljoen kleuren tot leven brengt.

25% grotere kleurruimte

DCI-P3 kan meer kleuren weergeven dan de sRGB-kleurruimte wat zorgt voor een nauwkeurigere en levendigere kleurenreproductie.

Trouw aan de kleur van de bron

Acer Swift OLED-laptops hebben een kleurnauwkeurigheid van bioscoopkwaliteit wat ervoor zorgt dat de kleuren die je ziet trouw blijven aan de oorspronkelijke bedoelingen van de contentmakers.

Resolutie tot 4K

Op Acer Swift OLED-schermen met 4K komen fascinerende beelden, blockbusters en alles ertussenin tot leven met ongelooflijke helderheid en details.

Superslanke randen

Acer Swift OLED-laptops hebben superslanke randen, wat resulteert in een groter scherm en een lichtere, dunne vormgeving die er goed uitziet.

EyeSafe® gecertificeerd

Professioneel gekalibreerd en gecertificeerd door de TÜV Rheinland. Acer Swift OLED-schermen zijn comfortabeler en langer te gebruiken door minder blootstelling aan blauw licht en minimale belasting van de ogen.

Efficiënte donkere modus

Wanneer individuele pixels op een Acer Swift OLED-scherm zwarte beelden produceren, zijn ze uitgeschakeld. Dit verlaagt het energieverbruik en zorgt voor efficiënt batterijbeheer.

Meer informatie over Acer Swift OLED-laptops

Waar staat OLED voor?

OLED is een acroniem voor 'Organic Light Emitting Diode' (organische licht emitterende diode), een schermtype dat organische moleculen gebruikt zodat pixels hun eigen licht kunnen produceren. Bij traditionele schermen staat de achtergrondverlichting daarentegen altijd aan en is lichtlekkage onvermijdelijk.

Komt inbranding voor bij Acer Swift OLED-laptops?

Als beelden voor een lange periode worden weergegeven, kan er bij OLED-schermen sprake zijn van inbranding, waarbij een vaag beeld op het scherm wordt ingebrand. Gelukkig hebben Acer Swift OLED-laptops anti-inbrandingsfuncties zoals een donkere modus en een screensaver die inbranding helpen voorkomen.

Is OLED-technologie de toekomst van laptops?

Door de aanwezigheid van smartphones, HDR-content en de opkomst van thuiswerken zit men tegenwoordig een groot deel van de dag voor een scherm. OLED-technologie beweegt met deze veranderingen mee en de voordelen zijn niet te missen.

Voor wie zijn de Acer Swift OLED-laptops geschikt?

Acer Swift OLED-laptops zijn er in verschillende stijlen en oplossingen die passen bij elke levensstijl. Of je nu kiest voor de Swift X 14, die ideaal is voor het creëren van content of de Swift Edge 16, die perfect is voor digitale nomaden, er is een Acer Swift OLED-laptop voor elke toepassing!